Първоначално изпратено от Yandox
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the Judge
пост в инвеститорски форум
в тема седяща на първо място през повечето време
Бойчо Попов да погледне и да види на кого
накара andi11 да се извини на ЛС
дежурния модератор да не го трие
(поставям ултиматум като Judje -Станчева вчера) -
пак ще го напишаLast edited by Yandox; 18.06.2021, 19:37.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеДа попитам как се създава нова тема във форума?
Кликвате от дясната страна върху "Форуми", избирате подходящото место за Вашата тема и влизате там и избирате "Нова тема".
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Нищо нередно няма ако няма обиди и директна атака. Всички ние изразяваме мнението си, а Вие от екипа на Инвестор лесно може да докажете на пуяци от потребителите които нямат даже необходимата минимум познавателна и аналитична способност да разберат че никой не получава стотинки и левове с пропагандна цел. Подобни подхвърляния аз съм приемал винаги с чувство за хумор и никога сериозно, но не мога да сляза на нивото на мисловната сфера и заключения които би родила всяка висша нервна дейност, така че допускам някои хора са убедени в това.
Стига с профилите и спекулациите. Носим отговорност пред себе си най-вече, много сте подготвени юридически, но не е така. Не смятам да влизам в разяснения защо.
Благодаря за поста, уважението е взаимно.Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСпоред мен е редно да се фокусирате върху потребителя Yandox. Той определя кой е брокер и внушава, че някой потребител получава пари за постинги. Не би ли следвало да търсите сметка на хора лансиращи подобни внушиния и да ги банвате, щото излиза, че инвестора плаща стотинки за писане на мнения, което е пълен абсурд сътворен в мозъка на подобни индивиди
способност е видно че постовете
са писани от един и същи неграмотик
на места изобщо не се разбира как функционира
мисловната му дейност
предполагам че е пиян - нещо нормално за часа на писане на постовете
разменянето на акаунти сред т.нар. 'повишители ' е често срещана практика
за да има един дежурен винаги и да създава масовост паника и впечатление за ' бутане с лакти '
на опашки за кредити и супер изгодни имоти
които всъщност са абсолютно балонизирани
някой от тях съм сигурен че пишат срещу материална изгода
не казвам пари защото цитирания например би се задоволил
и за 3 шишета лидълска мастика на седмица
не е редно няколко души да пишат от един профил
защото тогава би било редно и един човек
да пише от няколко профила
а то е забранено
следователно - и първото трябва да е така .Last edited by Yandox; 18.06.2021, 06:52.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСпоред мен е редно да се фокусирате върху потребителя Yandox. Той определя кой е брокер и внушава, че някой потребител получава пари за постинги. Не би ли следвало да търсите сметка на хора лансиращи подобни внушиния и да ги банвате, щото излиза, че инвестора плаща стотинки за писане на мнения, което е пълен абсурд сътворен в мозъка на подобни индивидиLast edited by Pyramid; 18.06.2021, 18:35.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Според мен е редно да се фокусирате върху потребителя Yandox. Той определя кой е брокер и внушава, че някой потребител получава пари за постинги. Не би ли следвало да търсите сметка на хора лансиращи подобни внушиния и да ги банвате, щото излиза, че инвестора плаща стотинки за писане на мнения, което е пълен абсурд сътворен в мозъка на подобни индивиди
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеРедактираната част от мнението на bulgarian lev беше извън темата и споменаваше един от най-големите мултиакаунтъри на форума, мнокократно и неслучайно банван за постоянно, за който bulgarian lev се опита да ходатайства при един от последните опити на мунтиакаунтъра да се регистрира, като bulgarian lev се правеше, че не знае чий е профила.
Силно подозирам, че вие сте въпросният мултиакаунтър. Ако толкова се интересувате от водене на диалози, които са извън темата, пишете на bulgarian lev на ЛС, за да ви разкаже.
Стига с профилите и спекулациите. Носим отговорност пред себе си най-вече, много сте подготвени юридически, но не е така. Не смятам да влизам в разяснения защо.
Благодаря за поста, уважението е взаимно.Last edited by bulgarian lev; 17.06.2021, 23:53.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеРедактираната част от мнението на bulgarian lev беше извън темата и споменаваше един от най-големите мултиакаунтъри на форума, мнокократно и неслучайно банван за постоянно, за който bulgarian lev се опита да ходатайства при един от последните опити на мунтиакаунтъра да се регистрира, като bulgarian lev се правеше, че не знае чий е профила.
Силно подозирам, че вие сте въпросният мултиакаунтър. Ако толкова се интересувате от водене на диалози, които са извън темата, пишете на bulgarian lev на ЛС, за да ви разкаже.
Станчева няма толкова акъл
и форма на изказ
този е пак някой от тях (шелчо , ледчо , бони, yalokin4o)
а че Станчева ( купа , каракольо, чифликов, арменски поп , седларов и т.н.)
пише от акаунта на лефчо
е абсолютно вярно
и според Правилата на сайта -
това е забранено
значи БАН
айде юристчето да ме съди мен
това са банда брокерасти
целящи да подвеждат хората да влизат в кредите
и покупки на имот
във най неправилното за това време
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Следва на база подозрение си позволявате волности и дори дума не обелвате като извинение.
Нека обаче все пак да изчакаме реакцията на г-н Попов, все пак той е този който носи отговорност за вашите действия, вие сте анонимен и няма как вас да подведа под отговорност.Last edited by the Judge; 17.06.2021, 19:30.
Коментар
� -
Редактираната част от мнението на bulgarian lev беше извън темата и споменаваше един от най-големите мултиакаунтъри на форума, мнокократно и неслучайно банван за постоянно, за който bulgarian lev се опита да ходатайства при един от последните опити на мунтиакаунтъра да се регистрира, като bulgarian lev се правеше, че не знае чий е профила.
Силно подозирам, че вие сте въпросният мултиакаунтър. Ако толкова се интересувате от водене на диалози, които са извън темата, пишете на bulgarian lev на ЛС, за да ви разкаже.रादोस्त
- 1 like
Коментар
� -
До г-н Бойчо Попов,
Угважаеми г-н Попов. Преди малко модератор X_Y си позволи да редактира мнение на потребител bulgarian lev в тема за цените на имотите. Аз коментирах в отговор на bulgarian lev и моят коментар беше тотално изтрит с причина "коментар на редактирано мнение".
Попитах модератор X_Y с какво коментара на bulgarian lev и моят коментар противоречат с Общите условия за ползване на сайта на Инвестор.бг и в частност форума, но освен, че не получих отговор, мнението ми съдържащо този въпрос като доказателство отново беше безцеремонно изтрит.
г-н Попов, имайте предвид, че когато потребител ползва вашият сайт без това да противоречи на Общите условия поставени от вас и подписани от двете страни, то вие като собственици на сайта подлежите на санкции според Европейското законодателство. Дано ме разбирате правилно, защото няма да е в интерес на никой ако се наложи да защитя правата на потребителите на сайта излизайки от анонимност.
Бихте ли попитали вашият модератор защо редактира мнението на bulgarian lev и защо изтри изцяло моят коментар? С какво двете противоречаха на Общите условия за ползване на сайта? Имайте предвид, че това ми се случва 2 пъти за 2 дни. Първият път модератор Анди11 поднесе извинения като написа, че уж имало много спам и моят коментар погрешка бил изтрит заедно със него. Интересно ми е сега каква е причината и държа на обяснение за причината за действията на модератора X_Y.
Хубав ден.
- 2 Харесвания
Коментар
�
Коментар