Моля, Продължете с триенето на троловете..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Up sofix up2000 Разгледай мнениеСкъпи Марияне
и колеги от инвестор, бихте ли обяснили или поне намекнали ЗАЩО е тази СВРЪХТОЛЕРАНТНОСТ към троловете на ГЕРБ тук?!?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеЩо не вземете да създадете тема в която да оценяваме работата на модераторите...Ще научите много истини и неприятни неща които като триете мислите че не съществуват
- 1 like
Коментар
-
Добъд ден инвестор.бг,не мислите ли, че е време политическите тролове на ГЕРБ да си починат от 12 години усилен труд?? Визирам: соколов, барбарон, имхотеп, червена сган, червени боклуци, информ, а още към 100 ника. Както и да вдигнете всичко банове наложени заради техните доноси! Ако имате финансов интерес от герб го кажете в името на добрата открита журналистика. ПИРАМИДАТА ГЕРБ ЗАМИНА....НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ!Last edited by Up sofix up2000; 11.07.2021, 20:48.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнениеАлекс, с пристрапристрастното си отношение към пирамид - превръщате в безсмислено участието в конкретни спорове по темите.
Бъдете здрава. (доколкото зная, модерацията тук е съставена от дами - сложно ли е да бъдете безпристрастна?)
Коментар
-
Алекс, с пристрастното си отношение към пирамид - превръщате в безсмислено участието в конкретни спорове по темите.
Бъдете здрава. (доколкото зная, модерацията тук е съставена от дами - сложно ли е да бъдете безпристрастна?)Last edited by mikomikov; 19.06.2021, 15:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Хаха какъв е тоя роман дето си написал/а. Тук е пълно с хора с по няколко акаунта заработващи за дадени централи да пускат мнения. Сиг и ти си в тоя кюп и виеш на умряло
Аз искам да подам сигнал да се изтрият профилите на троловете от герберската централа - имхотеп/ валидатора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСъс сигурност Yandox, orthodox и nordWest са едно и също лице, най-вероятно това са някакви шаноникове на основния redcretin
идва да прави глупави изявления
и сега пишеш и с minimind профил
а това уж
е забранено от правилата
обръщам внимание и с този пост
на Бойчо Попов
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеСъс сигурност Yandox, orthodox и nordWest са едно и също лице, най-вероятно това са някакви шаноникове на основния redcretin
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнениеДо г-н Бойчо Попов,
Угважаеми г-н Попов. Преди малко модератор X_Y си позволи да редактира мнение на потребител bulgarian lev в тема за цените на имотите. Аз коментирах в отговор на bulgarian lev и моят коментар беше тотално изтрит с причина "коментар на редактирано мнение".
Попитах модератор X_Y с какво коментара на bulgarian lev и моят коментар противоречат с Общите условия за ползване на сайта на Инвестор.бг и в частност форума, но освен, че не получих отговор, мнението ми съдържащо този въпрос като доказателство отново беше безцеремонно изтрит.
г-н Попов, имайте предвид, че когато потребител ползва вашият сайт без това да противоречи на Общите условия поставени от вас и подписани от двете страни, то вие като собственици на сайта подлежите на санкции според Европейското законодателство. Дано ме разбирате правилно, защото няма да е в интерес на никой ако се наложи да защитя правата на потребителите на сайта излизайки от анонимност.
Бихте ли попитали вашият модератор защо редактира мнението на bulgarian lev и защо изтри изцяло моят коментар? С какво двете противоречаха на Общите условия за ползване на сайта? Имайте предвид, че това ми се случва 2 пъти за 2 дни. Първият път модератор Анди11 поднесе извинения като написа, че уж имало много спам и моят коментар погрешка бил изтрит заедно със него. Интересно ми е сега каква е причината и държа на обяснение за причината за действията на модератора X_Y.
Хубав ден.
Аз искам да подам сигнал да се изтрият профилите на троловете от герберската централа - имхотеп/ валидатора.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар