Има проблем с темата. Ще я погледнат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
И при мен е така.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЗдравейте. Никакви ограничения на никого не са поставяни. Темата би трябвало да се отваря нормално.
Някой друг има ли подобен проблем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, защо сте забранили да се слагат лайкове на определени участници?
опитах и лайкнах няколко откровени тролски простотии и става. после дислайквам разбира се.
но на смислени мнения - йок. не може да се дава рейтинг на тоя участник.
защо?
Кат айти трябваше да се усетиш за възможностите
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, защо сте забранили да се слагат лайкове на определени участници?
опитах и лайкнах няколко откровени тролски простотии и става. после дислайквам разбира се.
защо?
Коментар
-
защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеаз също виждам това Sorry, you are not authorized to view this page
независимо дали съм логнат или не
Коментар
-
Алоооу, Хюстън!
Имате проблем с опресняването по време на (главната страница)... не, на самите теми.Last edited by chan_tura_naga; 09.08.2021, 09:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСкъпи Марияне, драги Бойчо,
служителите ви ме трият само защото мнението ми е различно от това на комонетата и ДС доносниците във форума.
И модераторите на смяна да не го трият. Това не е за тях.
- 1 like
Коментар
Коментар