IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, потребителят "безимен" е получил бан за 7 дена. Забраната за публикуване на постове ще бъде махнат на 02.04.

Коментар

• Уважаеми модератори!

Пиша Ви от името на ника "безимен".
      Участникът с ник "безимен" се интересува от повода - да не може да влиза във форума от около 2-3 дни:
      1. Ако е получил бан - той не знае какви са причините за налагането на този бан и какъв е срокът му.
      2. Ако не е получил бан, то му е наложено ограничение по други причини.
      В двата вероятни случая, докога е наложеното му ограничение?

Благодаря предварително от негово име.

Коментар

• Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение

Oще предиобяд взехме мерки, но благодаря за сигнала. Такива грешки са недопустими!
        а, Бойчо, привет.
        имам един въпрос към теб.
        надявам се модераторите да не го изтрият веднага....

защо всички тези профили, които ми се набиха в очите само в рамките на 5 минути, имат абсолютно една и съща картинка следва/последователи, при всички е 5/7 и последователите и следваните са абсолютно едни и същи? благодаря.
        препоръка е

Коментар

• И от мен, честит Празник на всички !

Коментар

• Честит 3-ти март българи
            Честит празник

Click image for larger version

Name:	3 марг.jpg
Views:	1
Size:	63.5 КБ
ID:	3726167

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
              Честита годишнина на Инвестора !
              На първа страница се дипли реклама за работа - "Майстор в сВерата на топлоизолациите..."
              ............................
              Oще предиобяд взехме мерки, но благодаря за сигнала. Такива грешки са недопустими!

Коментар

• Честита годишнина на Инвестора !
                На първа страница се дипли реклама за работа - "Майстор в сВерата на топлоизолациите..."
                ............................

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Поздравления! Помня началото, като вчера беше!
                  да, един от първите форумци - поздравления и на теб, помагаш много на общността

Коментар

• Поздравления! Помня началото, като вчера беше!

Коментар

• ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА INVESTOR - а за 20-годишнината. Лични поздравления за здраве и професионален успех на господата Любомир Леков (мой брокер от "Юнионбанк" 1998 - 2005) и Мариян Йорданов (от "борсовите игри" на в-к "Пари за 2001 и 2002 г.)

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
                        Здравейте

Вчера след обед в темата: „Да си говорим за жени. Какво искат жените ?“ беше показан публично моят профил от ника: Todor Sabev, бла, бла ...
                        https://www.investor.bg/users/terms/
                        Никъде не е нарушено някое от условията за ползване на сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от tani1992 Разгледай мнение
                          Здравейте

Вчера след обед в темата: „Да си говорим за жени. Какво искат жените ?“ беше показан публично моят профил от ника: Todor Sabev.

Въпреки че профила е публичен и всеки, който иска може да го разгледа, той беше копиран и умишлено, и целенасочено изнесен в темата с неясно каква цел, вероятно заяждане с мен и създаване на интриги. В темата зададох въпрос на ника Todor Sabev: „Изнасянето на профила ми тук в каква връзка е?“, но отговор до днес не получих. При изнасянето на профила ми се изтъкваха подигравателни причини, че регистрацията ми в сайта е от 16 октомври 2020 година, а също и това, че повечето ми постинги са в посочената по-горе тема за жените. Откога датата и годината на регистрацията в този сайт имат значение? Откога има значение кой потребител в коя тема пише и колко постинга има?

Отговори не получих и затова ще потърся отговорите на тези въпроси от ръководството на INVESTOR.BG. Ще задам на ръководството и въпросите защо и докога ще се толерират обиди на личностна, расова, етническа и сексуална основа? За последното визирам един друг ник: Evgo, който лично и персонално ме обиди в същата тема.

Отделно има една плеяда от нищо съществено неказващи спамери, хейтъри и тролове, които спамят темите и уронват авторитета, престижа и имиджа на INVESTOR.BG.

Затова в понеделник, 22-ри февруари, в 9.00 ч. сутринта ще изпратя циркулярно отворено писмо с тези и други въпроси, като приложа и списък с никовете на тези хейтъри, до следните лица от ръководството на INVESTOR.BG:

Главен редактор - Бойчо Попов
                          Зам.-главен редактор - Десислава Попова
                          Зам.-главен редактор - Виктория Тошкова
                          И. д. зам.-главен редактор - Елена Илиева
                          Бюлетин Investor.bg - Мариян Йорданов

Ако не получа задоволително обяснение от ръководството на INVESTOR.BG и каква ще бъде тяхната реакция спрямо тези хейтъри, ще изпратя същото писмо и до собствениците на сайта.
                          Подкрепям. Би ли го публикувал и тук?
                          - НАПЪЛНО сериозно.

Коментар

• [QUOTE=tani1992;n3721528]
                            Здравейте

..../QUOTE]

преиграваш, тракторист.

оправете си цитатите.
                            препоръка е

Коментар

• Здравейте

Вчера след обед в темата: „Да си говорим за жени. Какво искат жените ?“ беше показан публично моят профил от ника: Todor Sabev.

Въпреки че профила е публичен и всеки, който иска може да го разгледа, той беше копиран и умишлено, и целенасочено изнесен в темата с неясно каква цел, вероятно заяждане с мен и създаване на интриги. В темата зададох въпрос на ника Todor Sabev: „Изнасянето на профила ми тук в каква връзка е?“, но отговор до днес не получих. При изнасянето на профила ми се изтъкваха подигравателни причини, че регистрацията ми в сайта е от 16 октомври 2020 година, а също и това, че повечето ми постинги са в посочената по-горе тема за жените. Откога датата и годината на регистрацията в този сайт имат значение? Откога има значение кой потребител в коя тема пише и колко постинга има?

Отговори не получих и затова ще потърся отговорите на тези въпроси от ръководството на INVESTOR.BG. Ще задам на ръководството и въпросите защо и докога ще се толерират обиди на личностна, расова, етническа и сексуална основа? За последното визирам един друг ник: Evgo, който лично и персонално ме обиди в същата тема.

Отделно има една плеяда от нищо съществено неказващи спамери, хейтъри и тролове, които спамят темите и уронват авторитета, престижа и имиджа на INVESTOR.BG.

Затова в понеделник, 22-ри февруари, в 9.00 ч. сутринта ще изпратя циркулярно отворено писмо с тези и други въпроси, като приложа и списък с никовете на тези хейтъри, до следните лица от ръководството на INVESTOR.BG:

Главен редактор - Бойчо Попов
                              Зам.-главен редактор - Десислава Попова
                              Зам.-главен редактор - Виктория Тошкова
                              И. д. зам.-главен редактор - Елена Илиева
                              Бюлетин Investor.bg - Мариян Йорданов

Ако не получа задоволително обяснение от ръководството на INVESTOR.BG и каква ще бъде тяхната реакция спрямо тези хейтъри, ще изпратя същото писмо и до собствениците на сайта.

Коментар

• Първоначално изпратено от Арменския пoп Разгледай мнение

ратко, писах ти в темата заимотите. Ще ти бъда благодарен, ако ни кажеш как става ограничението за писане само от един ник. Аз като църковен служител не съм много на ти с компютрите. Дедо поп черпи от най-убавото манастирско вино, ако го светнеш как става тая работа с ограниченията.
                                че аз от къде да знам?
                                но гледам, че по други форуми си имат критерии за мултиакаунтинга.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X