If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прави впечатление че руските (поради липса на внимание) са ...и темата Политика в България
Не е ли възможно всички постове касаещи северните варвари да се изтрият от тази тема или ако от "инвестор" преценят че са особено важни да ги преместят в тяхната си тема?
Смисъла на изтрития пост беше, че човек трябва да има някаква мярка и че форума е заприличал на нищо подобно, в резултат на старанието на няколко човека. Темата е служебна и ако не сте съгласен с тезата ми, можете да се аргументирате. Заяждане нямаше и цензурата е ненужна, освен ако не насърчавате поведението на споменатите колеги.
Зачудените, станахме двама. Нямаше да е толкова безобразно поведението на онзи под теб но, което и аз подозирам, се ползва с чадър. Не знам от кого но, ползва. Изобщо, има няколко бисера тук, които, да не са ти на огърлица...
Смисъла на изтрития пост беше, че човек трябва да има някаква мярка и че форума е заприличал на нищо подобно, в резултат на старанието на няколко човека. Темата е служебна и ако не сте съгласен с тезата ми, можете да се аргументирате. Заяждане нямаше и цензурата е ненужна, освен ако не насърчавате поведението на споменатите колеги.
Явно има издадена депеша да се бранят Варненските сектанти в Халтурко и те могат да обиждат другите, като например "професионалният" инвеститор Батя, дето беше останал по гол гъз буквално при предишната криза (по неговите думи в интервю за същата тази медия), но когато им се отговори с факти, това се води заяждане. Е, хубаво - във вас са и хляба, и ножа, аз излАзям - самобанирам се до края на месец май, а вие си пишете и се трийте колкото си искате. Този сайт е на поне 50% форумът му, а такива като мен го правим това, което е - пишете си сами тогава и си генерирайте кликове!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Проблем има некъв, моля да се намесите, поствам снимки в Забавни снимки и куриози, появяват се в темата, а темата не излиза на челно място , а си остава на 2-ра стр, вземете мерки, моля
Наистина, много съжалявам за това, че ще отнема от ценното време на модераторите на форума!
Като "посредник" между потребителят "безимен" и форумът, след като той ("базимен") - не е разбрал причината за наложеният му БАН, оказва се, че не е разбрал и друго...
Бихте ли уточнили, уважаеми модератори, ГОДИНАТА, през която - на посочената от Вас дата (02.04) - "безимен" ще може да публикува свои мнения? Очевидно не сте имали предвид 2021 г., защото ограниченията били все още в сила (както казва самият той - "безимен")
Мисля, че въпросът за годината има своите основания да бъде зададен, както твърди "безимен".
Хубав ден на модераторите и съфорумците, а също и успех на изборите - предстоящи и в следващите години.
Здравейте, потребителят "безимен" е получил бан за 7 дена. Забраната за публикуване на постове ще бъде махнат на 02.04.
Наистина, много съжалявам за това, че ще отнема от ценното време на модераторите на форума!
Като "посредник" между потребителят "безимен" и форумът, след като той ("базимен") - не е разбрал причината за наложеният му БАН, оказва се, че не е разбрал и друго...
Бихте ли уточнили, уважаеми модератори, ГОДИНАТА, през която - на посочената от Вас дата (02.04) - "безимен" ще може да публикува свои мнения? Очевидно не сте имали предвид 2021 г., защото ограниченията били все още в сила (както казва самият той - "безимен")
Мисля, че въпросът за годината има своите основания да бъде зададен, както твърди "безимен".
Хубав ден на модераторите и съфорумците, а също и успех на изборите - предстоящи и в следващите години.
Да помоля модерацията за нещо:
Правя няколко опита за изтриване на "подписа" в профила ми, за кампанията в Indiegogo но, уж "записала променените данни системата", а надписът продължава да се мандахерца. Моля, отстранете го.
Коментар