Моля да заличите трола Yandox. Нито едно нормално мнение не е написал. Само заяждания и обиди спрямо успелите инвеститори
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеТова е наистина прекрасна функция (вече я използвах за 5 ника, няма да пиша кои) и форумът става едно чисто място без глупости и дивотии. Силно препоръчвам!
Силно препоръчвам.
- 5 Харесвания
Коментар
-
изтрили са ме - нищо, няма проблемОтново ще благодаря (съвсем искрено) на Инвестор.бг за предоставената възможност за блокиране на потребители, която се намира, като цъкнете на Конролен панел или директно на линка - https://forum.investor.bg/settings/account. Пише, че уж блокирате съобщенията от тези никове, но реално им блокирате (не можете да виждате, иначе мненията им са видими за всички остабали, които не са ги блокнали) всички мнения.
Това е наистина прекрасна функция (вече я използвах за 5 ника, няма да пиша кои) и форумът става едно чисто място без глупости и дивотии. Силно препоръчвам!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЩе отключа темата. Но вие виждате, че едни и същи хора пишат в темите, кото отваряте и освен заяждания и обиди друго няма. В един момент има страници с изтрито, изтрито, изтрито. За мен е безмислено, но щом така предпочитате - добре.
- 1 like
Коментар
-
Нека инвестора да ми види ip адресите от които пиша, особено откакто се активизирах през 2019 и да каже от кой град съм и дали пиша с няколко ника.
ще се види, че съм от София и пиша с един ник.
Това ще докаже, че Грую Груев е нагъл лъжец!Last edited by top; 13.05.2021, 21:26.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ами банвайте ги въпросните индивиди и всичко ще е ок. Ето например потребителят top - 50% от всичките му мнения след активаране на ника му от 8-10 години хибернация, са срещу мен, като в тях няма и един довод, а само и единствено обиди. Кому е нужно - на останалите 5-6 многоникови? Предупреждение и бан - само така форумът може да се изчисти, иначе става клоака. Хайде, теми като Политика и т.н. са си клоака, но в "нормалните" теми на дружествата половината коментари да са едносрични или лафчета как тоя бил тъп или оня бил карък, та затова акцията падала - ми не, не го разбирам. Разбира се, форумът си е ваш, така че вие си решавате, аз просто съм дал игнор на въпросния индивид, но само защото не мога да го видя на живо и да му предам в натура отговора си.
И много сериозно се замислете за многоникието - ок, наясно съм, че така се генерира трафик, а и това е анонимен форум, но....
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеЩе отключа темата. Но вие виждате, че едни и същи хора пишат в темите, кото отваряте и освен заяждания и обиди друго няма. В един момент има страници с изтрито, изтрито, изтрито. За мен е безмислено, но щом така предпочитате - добре.
- 1 like
Коментар
-
И много сериозно се замислете за многоникието - ок, наясно съм, че така се генерира трафик, а и това е анонимен форум, но....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Опитах преди малко да изпратя до модератор следното съобщение но, системата ми изписа някаква мнима "грешка", ЗАТОВА -да може да бъде видяно - го пускам и тук. Четете, правете си изводи:
Съвършено напразно затворихте темата "ПОДАРЯВАМ/Е"". Доводът, че била "за едно и също", е тотално незоразумение. ЗА АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНИ разработки става дума. И заявените им номера в ПВ са различни, И устройство, и мащаба на товА, което правят. А твърдението на mikomikov, което остава почти към края, без мотивиран отговор, си е направо клевета, на която, заключването способства. Отделно, че искам да създадем тук възможност, нещо просто да се даде на хората. Аз мога да Ви приведа ред допълнителна информация, с която, ДОКУМЕНТАЛНО да докажа, че грешите, стига да бъда помолен за това. Например, заявителските номера в пат.ведомство, 2970, от началото на 2015, а другият - 3031, наколко месеца по-късно. Единият е само пасивен, без нагревател, а другият- активен, единият е под мивката, а другият- на мястото на душа, където се къпете, като няма отделен бойлер, и банята Ви става по-свободна с около 150 литра въздух и т.н.Наложително е да им бъде даден отговор, т.к.твърдения от вида, че "системата не пести енергия през деня", просто, не отговарят на истината и Вие помагате да бъде убито нещо ценно, което, обявихме за подаряваме. Сега излиза че, заради два-три трола, и Вие, няма да можете да си купите нещо подобно, щото сте им се вързали на акъла. А там, е само омраза към наистина правещите нещо в България. ТОВА ли искате за страната си? На ТЕЗИ ли хора помагате? Никакъв ред и порядък, нито справедливост, не внася действието Ви (да заключите). Само вижте онзи, истинския Измамник, Ивелин Михайлов, как се подиграва на всички -осособено на онези, които е завлякъл..но НЕГО го търпите?!?
Е , браво. Браво. А след това, ходете по протести и Вие. Сякаш има смисъл, след това, което САМИ, допринасяте да се случи. БРАВО. ХА ТАКА.Last edited by Pyramid; 13.05.2021, 14:15.
Коментар
Коментар