IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Уважаеми Инвестор,
    Дали има някакво развитие във връзка с любезната ми молба?
    Ако някой от Вас, случайно ми е върнал обратна връзка, искам да отбележа, че не съм я получил...

Благодаря за отделеното време!

колега, няма да стане така.
    мене като ми прекипи от модераторски изпълнения им тегла по една яка попържня
    та да ме баннат поне за месец.
    но никой няма да си даде труда да те заличава ръчно и да ти трие мненията.
    препоръка е

Коментар

• Уважаеми Инвестор,
      Дали има някакво развитие във връзка с любезната ми молба?
      Ако някой от Вас, случайно ми е върнал обратна връзка, искам да отбележа, че не съм я получил...

Благодаря за отделеното време!

Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
      Драги Инвестор,
      Поради факта, че напоследък сме свидетели на демонстративно неуважение към потребителите и брутално дерибействане от страна на администрацията, както и поради силно заниженото качество на предоставяната от Вас услуга, моля потребителското ми име в този форум да бъде заличено, а акаунта изтрит!

С уважение,
      Ендер

Коментар

• Ако модераторите сте се почувствали обидени... еми вместо да се обиждате, защо просто не се вземете в ръце? Много по-лесно е

Коментар

• Прочее, за кой ли път, въпрос относно платформата на Инвестора: При коментарите по теми от деня, извън форума, е хубаво да може, поне веднъж, да се редактират забелязани правописни и др.грешки в постовете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
            Драги Инвестор,
            Поради факта, че напоследък сме свидетели на демонстративно неуважение към потребителите и брутално дерибействане от страна на администрацията, както и поради силно заниженото качество на предоставяната от Вас услуга, моля потребителското ми име в този форум да бъде заличено, а акаунта изтрит!

С уважение,
            Ендер
            Не просто да провери човек едни факти и да си коригира поведението, ами модерацията му виновна. И още, играе "жертва".
            Разбира се, има и къде по-груби навлеци но. почукал си -отворили са ти, да се катериш по главите на останалите форумци, е (много меко казано) НЕетично. Да беше проверил.
            А онзи, дето хленчи най-много, да беше взел онези пари.

Коментар

• Не им се връзвай на глупостите! Те не знаят какво правят.

Коментар

• Драги Инвестор,

С уважение,
                Ендер

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  Потребител с ник бай Ставри ми помоли да попитам от негово име защо му трият коментарите? Дори в тази тема е бил задал въпроса защо модераторите му трият въпросите? Нормална практика ли е така да се постъпва с нови потребители на форумите?
                  защото са го усетили
                  че е колежката Станчева със
                  зашити попски атрибути

трябва и теб да те трият
                  защото знаеш че не е нов потребител
                  но се правиш на ощипана
                  мед. сестра

Коментар

• Потребител с ник бай Ставри ми помоли да попитам от негово име защо му трият коментарите? Дори в тази тема е бил задал въпроса защо модераторите му трият въпросите? Нормална практика ли е така да се постъпва с нови потребители на форумите?
                    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

При цитат от неблокиран обаче - виждаш цитата
                      Да, така е - не може да има пълно щастие
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        изтрили са ме - нищо, няма проблем Отново ще благодаря (съвсем искрено) на Инвестор.бг за предоставената възможност за блокиране на потребители, която се намира, като цъкнете на Конролен панел или директно на линка - https://forum.investor.bg/settings/account. Пише, че уж блокирате съобщенията от тези никове, но реално им блокирате (не можете да виждате, иначе мненията им са видими за всички остабали, които не са ги блокнали) всички мнения.

Това е наистина прекрасна функция (вече я използвах за 5 ника, няма да пиша кои) и форумът става едно чисто място без глупости и дивотии. Силно препоръчвам!
                        При цитат от неблокиран обаче - виждаш цитата

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          Това е стандартния ви речник и държание. После се правите на жертва.
                          +10
                          Т.е., харесах поста Ви.

Коментар

• То хубаво но защо ни е забранено да се оплачем от модераторите?
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Това е стандартния ви речник и държание. После се правите на жертва.
                              Last edited by X_Y; 17.05.2021, 15:30.
                              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Николайко Перник
                                ...
                                Не си прав, има си хора, които са за бан през 2 коментара - много си е ларж модературата даже. Който не го кефи някой, както правя аз, да си го блокира от контролния панел - пише му само името и спира да му чете умотворенията. Досега съм блокирал 6 ника, сега ще прибавя и още 1, и всичко ми е супер - няма как да загубя нещо от това, че не съм прочел поредното им напъване на трите гънки, а пък инче не ми се разводнява форумът с глупости. Така че блокирай ги и си гледай кефа
                                Last edited by X_Y; 17.05.2021, 14:56.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X