Вече се натъквам на няколко нови теми с по едно мнение, които не мога да виждам . След това се трият. Такава беше темата за таксите на ДСК, сега виждам друга-проблемите на Алианц. Не мога да я отворя и сигурно скоро ще бъде изттрита
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеСпоред мен проблемният пост беше този, след който аз постнах - вече когато не се отваряше темата.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
май така се оказа.
Коментар
� -
Подсказка, вече казана няколко пъти в тази тема:
В този случай проблемна е само първата страница на темата. В нея се съдържа някакъв елемент в някой от постовете на страницата (вероятно последния), който взаимодейства със софтуера и нещата се сбъгват.
И това касае само юзърите, влезли като регистрирани. Нерегистрираните могат да видят и първата страница.
В другите страници на проблемната тема може да се влезе, когато си регистриран, като в края на адресния низ се добави /page2, /page3 и т.н. Така влязох аз и постнах в темата.
Матеев доказа преди време горното, като избута от първа страница със свои постове проблемния софтуерно пост на страница 2... и темата се оправи.Last edited by chan_tura_naga; 19.08.2021, 10:52.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Защото нямаш достатъчно лайкове бе програмиста.Тоест Нямаш компетенции и привилегии да лайкваш. А може да нямаш права и защото някой от качествените съфорумци, които лайкваш да са те нашльопали в игнора.
Кат айти трябваше да се усетиш за възможностите
или се обърка.
но това, че нямам достатъчно лайкове най-много ми хареса.
ти колко лайка имаш?препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеНай-вероятно юзъра е баннат.препоръка е
Коментар
�
Коментар