IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вече се натъквам на няколко нови теми с по едно мнение, които не мога да виждам . След това се трият. Такава беше темата за таксите на ДСК, сега виждам друга-проблемите на Алианц. Не мога да я отворя и сигурно скоро ще бъде изттрита

Коментар

• Някои от линковете за последни новини показват новините до снощи само

Коментар

• Чудесно. Благодаря ви

.....................
        Когато се изпише поне една нова читава страница, тогава ще върна клипчетата, за да остане постът назад.
        Last edited by X_Y; 19.08.2021, 11:19.
        रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
          Според мен проблемният пост беше този, след който аз постнах - вече когато не се отваряше темата.
          Но ако се върне пак на първа страница, проблемът може да се върне с него също.

Коментар

• Работи.

Според мен проблемният пост беше този, след който аз постнах - вече когато не се отваряше темата.

Коментар

• Избутани са на втора страница.
              Ако може да се пише вече и темата тръгне нормално, ще върна клипчетата в предходната им тема.
              रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

май така се оказа.
                Всъщност, не. Не е до бан. Нещо друго има, бъгаво. Ала явно, програмисти или нямат, или са недостаъчно добри, или и двете.

Коментар

• Добре, ще опитам.
                  रादोस्त

Коментар

• Подсказка, вече казана няколко пъти в тази тема:
                    В този случай проблемна е само първата страница на темата. В нея се съдържа някакъв елемент в някой от постовете на страницата (вероятно последния), който взаимодейства със софтуера и нещата се сбъгват.
                    И това касае само юзърите, влезли като регистрирани. Нерегистрираните могат да видят и първата страница.

В другите страници на проблемната тема може да се влезе, когато си регистриран, като в края на адресния низ се добави /page2, /page3 и т.н. Така влязох аз и постнах в темата.

Матеев доказа преди време горното, като избута от първа страница със свои постове проблемния софтуерно пост на страница 2... и темата се оправи.
                    Last edited by chan_tura_naga; 19.08.2021, 10:52.

Коментар

• Това за съжаление не е първата тема, която се бъгва. Винаги има хора, които могат да пишат, а другите получават грешка.
                      रादोस्त

Коментар

• И защо, като много лесно може да се оправи?
                        Обикновен юзър може да го оправи, Матеев показа как в предишен такъв случай.

Коментар

• Ще трябва да се отвори нова тема.
                          रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение

Защото нямаш достатъчно лайкове бе програмиста.Тоест Нямаш компетенции и привилегии да лайкваш. А може да нямаш права и защото някой от качествените съфорумци, които лайкваш да са те нашльопали в игнора.
                            Кат айти трябваше да се усетиш за възможностите
                            потиснал съм те явно с нещо.
                            или се обърка.
                            но това, че нямам достатъчно лайкове най-много ми хареса.
                            ти колко лайка имаш?
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
                              Най-вероятно юзъра е баннат.
                              май така се оказа.
                              препоръка е

Коментар

• Има проблем с темата. Ще я погледнат.
                                रादोस्त

Коментар

X