Здравейте, всички теми в сайта работят.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеНе влизам в темата за Украйна-Русия. Защо?
медийно затъмнениепрепоръка е
Коментар
-
Защо не получавам на мейла си линк към новина за някои от компаниите, за които съм се абонирал?
Прегледах новините от Борса. Някои имат линкове, други нямат. Линкът представлява борсовия код под заглавието на новината, напр. (BREF / BREF)
Редакторът подхожда избирателно или някой проспива този момент?
Коментар
-
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...B8%D1%8F/page2
Ето ви линк към втората страница на недостъпната тема. Пускайте постове докато изтикате проблемното мнение назад в темата. Тогава ще е блокирана втората страница, но вярвам че бързо ще наваксате
Иначе темата се отваря инкогнито.Last edited by Poncho; 12.02.2022, 15:48.
Коментар
-
И аз нямам достъп, до тематаза Украйна. Но доколкото четох за предишни такива случаи. Ако някой има достъп, да напише един пост. И така се превъртала, страницата.
П.П. Достъп, през секция "Други"-"Политически"-последен пост.Last edited by SKP; 12.02.2022, 15:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Което ме подсеща - Анди оправете и времето в самите теми, не знаех, че вече имате и спИциалисти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andi11 Разгледай мнениеЗдравейте, след направена проверка не е отчетен проблем с отваряне на темата и публикуване в нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Andi11 Разгледай мнениеЗдравейте, след направена проверка не е отчетен проблем с отваряне на темата и публикуване в нея.
Коментар
Коментар