IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

До Investorbg

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• изтрили са ме - нищо, няма проблем Отново ще благодаря (съвсем искрено) на Инвестор.бг за предоставената възможност за блокиране на потребители, която се намира, като цъкнете на Конролен панел или директно на линка - https://forum.investor.bg/settings/account. Пише, че уж блокирате съобщенията от тези никове, но реално им блокирате (не можете да виждате, иначе мненията им са видими за всички остабали, които не са ги блокнали) всички мнения.

Това е наистина прекрасна функция (вече я използвах за 5 ника, няма да пиша кои) и форумът става едно чисто място без глупости и дивотии. Силно препоръчвам!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Напротив, на всички трябва да се показват IP адресите и мейлите, с които са регистрирани

Даже трябва да се въведат правила, всеки форумец да представя на инвестора и копие от лична карта. Да е ясно кои индивиди дращят тука

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender
        Да! И да кажат IP-то на лицето Груев, ако може...
        Няма нужда да показват IP-тата, моля. Аз естествено съм писал и от други градове, тъй като доста пътувам, но от варна по скоро никога не съм писал. Последно мисля, че ходих там през 2018 г.

Коментар

• Ще имате повече успех ако не сменяте постоянно статиите на пъва страница. Няма ли някой сред вас, който да може да прецени кои са най-важните новини за последните часове?

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
            Ще отключа темата. Но вие виждате, че едни и същи хора пишат в темите, кото отваряте и освен заяждания и обиди друго няма. В един момент има страници с изтрито, изтрито, изтрито. За мен е безмислено, но щом така предпочитате - добре.
            Дръж ги в тази тема, но ги бий по кратуните ако започнат да о...рат другите теми.

Коментар

• Нека инвестора да ми види ip адресите от които пиша, особено откакто се активизирах през 2019 и да каже от кой град съм и дали пиша с няколко ника.
              ще се види, че съм от София и пиша с един ник.
              Това ще докаже, че Грую Груев е нагъл лъжец!
              Last edited by top; 13.05.2021, 21:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ами банвайте ги въпросните индивиди и всичко ще е ок. Ето например потребителят top - 50% от всичките му мнения след активаране на ника му от 8-10 години хибернация, са срещу мен, като в тях няма и един довод, а само и единствено обиди. Кому е нужно - на останалите 5-6 многоникови? Предупреждение и бан - само така форумът може да се изчисти, иначе става клоака. Хайде, теми като Политика и т.н. са си клоака, но в "нормалните" теми на дружествата половината коментари да са едносрични или лафчета как тоя бил тъп или оня бил карък, та затова акцията падала - ми не, не го разбирам. Разбира се, форумът си е ваш, така че вие си решавате, аз просто съм дал игнор на въпросния индивид, но само защото не мога да го видя на живо и да му предам в натура отговора си.

И много сериозно се замислете за многоникието - ок, наясно съм, че така се генерира трафик, а и това е анонимен форум, но....
                Харесах. Наумили са си тези, дето постоянно тролят, да смачкат различните.

Коментар

• спазвайте си собствените правила да се пише само с по 1 ник
                  и ще имате по-малко простотии за триене а ние повече смислени неща за четене.
                  препоръка е

Коментар

Ще отключа темата. Но вие виждате, че едни и същи хора пишат в темите, кото отваряте и освен заяждания и обиди друго няма. В един момент има страници с изтрито, изтрито, изтрито. За мен е безмислено, но щом така предпочитате - добре.
                    БЛАГОДАРЯ ВИ!

Коментар

Ами банвайте ги въпросните индивиди и всичко ще е ок. Ето например потребителят top - 50% от всичките му мнения след активаране на ника му от 8-10 години хибернация, са срещу мен, като в тях няма и един довод, а само и единствено обиди. Кому е нужно - на останалите 5-6 многоникови? Предупреждение и бан - само така форумът може да се изчисти, иначе става клоака. Хайде, теми като Политика и т.н. са си клоака, но в "нормалните" теми на дружествата половината коментари да са едносрични или лафчета как тоя бил тъп или оня бил карък, та затова акцията падала - ми не, не го разбирам. Разбира се, форумът си е ваш, така че вие си решавате, аз просто съм дал игнор на въпросния индивид, но само защото не мога да го видя на живо и да му предам в натура отговора си.

И много сериозно се замислете за многоникието - ок, наясно съм, че така се генерира трафик, а и това е анонимен форум, но....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Ще отключа темата. Но вие виждате, че едни и същи хора пишат в темите, кото отваряте и освен заяждания и обиди друго няма. В един момент има страници с изтрито, изтрито, изтрито. За мен е безмислено, но щом така предпочитате - добре.
                        रादोस्त

Коментар

• Опитах преди малко да изпратя до модератор следното съобщение но, системата ми изписа някаква мнима "грешка", ЗАТОВА -да може да бъде видяно - го пускам и тук. Четете, правете си изводи:

Съвършено напразно затворихте темата "ПОДАРЯВАМ/Е"". Доводът, че била "за едно и също", е тотално незоразумение. ЗА АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНИ разработки става дума. И заявените им номера в ПВ са различни, И устройство, и мащаба на товА, което правят. А твърдението на mikomikov, което остава почти към края, без мотивиран отговор, си е направо клевета, на която, заключването способства. Отделно, че искам да създадем тук възможност, нещо просто да се даде на хората. Аз мога да Ви приведа ред допълнителна информация, с която, ДОКУМЕНТАЛНО да докажа, че грешите, стига да бъда помолен за това. Например, заявителските номера в пат.ведомство, 2970, от началото на 2015, а другият - 3031, наколко месеца по-късно. Единият е само пасивен, без нагревател, а другият- активен, единият е под мивката, а другият- на мястото на душа, където се къпете, като няма отделен бойлер, и банята Ви става по-свободна с около 150 литра въздух и т.н.Наложително е да им бъде даден отговор, т.к.твърдения от вида, че "системата не пести енергия през деня", просто, не отговарят на истината и Вие помагате да бъде убито нещо ценно, което, обявихме за подаряваме. Сега излиза че, заради два-три трола, и Вие, няма да можете да си купите нещо подобно, щото сте им се вързали на акъла. А там, е само омраза към наистина правещите нещо в България. ТОВА ли искате за страната си? На ТЕЗИ ли хора помагате? Никакъв ред и порядък, нито справедливост, не внася действието Ви (да заключите). Само вижте онзи, истинския Измамник, Ивелин Михайлов, как се подиграва на всички -осособено на онези, които е завлякъл..но НЕГО го търпите?!?
                          Е , браво. Браво. А след това, ходете по протести и Вие. Сякаш има смисъл, след това, което САМИ, допринасяте да се случи. БРАВО. ХА ТАКА.
                          Last edited by Pyramid; 13.05.2021, 14:15.

Коментар

• Инвесторе, Христос Възкресе
                            И трийте повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
                              ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
                              Честит празник на всички Християни !
                              Амин, Х.В.!

Коментар

• ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !
                                Честит празник на всички Християни !

Коментар

Working...
                                X