If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Верно ли е това, ч Наивник-а е с 2900 мнения? Не беше ли той с над 5К заслужил?
И откога бай Маранди пише професионално в темата за форекса?
Нещо да се се е сгъбясало?
Верно е. Накарах Инвестора да ми възстановят стария ник. Да се праскам, че съм най-стария във форума. Което всъщност е самата истина
Верно ли е това, ч Наивник-а е с 2900 мнения? Не беше ли той с над 5К заслужил?
И откога бай Маранди пише професионално в темата за форекса?
Нещо да се се е сгъбясало?
Темите в раздел коментари не се маркират като прочетени след като излезеш от тях както беше преди.
то само това да е проблема...
икономиите са майка на мизерията
всички разходи се намаляват
- не плащат на модератори, а са дали тези права на няколко техни познати;
- не плащат на борсата и затова няма ъпдейт в реално време
пари няма в инвестора, а са останали само хемороиди
Защо не изтрихте профилите на тези които спамят в нея?
На кого мога да изпратя официална жалба?
По добре ми кажете сега, че след 3 часа започвам да издирвам имейлите на собствениците на медийната група и да им задам същите въпроси.
Здравейте,
темата е отворена. Благодарим за сигналите
По добре ми кажете сега, че след 3 часа започвам да издирвам имейлите на собствениците на медийната група и да им задам същите въпроси.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Към модератора X_Y - като ми редактарте мнение, поне може да ми напишете съобщение - Мнението ви е редактирано тъй като съдържа линк към сайт , който не харесваме или ни е конкуренция и т.н..
..........................
Хубаво е, че не сте докачливи, а сте широко скроени хора и не бихте си позволили да ми заключите анкетата, ей така напук
Най-забавно беше, когато цяла седмица някакви келеши-ламери ви побъркаха с теми и линкове за някакъв сайт-игра, а вие"горките" модератори се сбърквахте да триете. Само си ви представям - с пот на челото, но упорити - седят и трият всеки линк, а малките келеши не спират и не спират, докато не ви написах
Коментар