Ужасен съм от новия интерфейс! Някои от темите, като "политика", както и темата за самия нов интерфейс не ми се отварят, а ми излиза грешка 404! Какво да правя?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Тема Политика продължава да не се отваря. Имам съобщение на лични, отварям го, обаче след това продължава да свети, че имам съобщение. Не отбелязва, че съм го отворил.
Изтрих цялата изтория на браузъра, изтрих кукитата на Инвестор и пак не мога да си вляза с моя ник, ами ползвам резервен. Отврат.
Коментар
-
за да се избегнат големите бели полета, препоръка е да се намали размера на аватара и да се елиминира информацията:- Дата на присъединяване:Jul 2013
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеможе да е въпрос на навик и време за свикване,но засега новият гуи по-скоро дразни.
много неприятен банера на Бенчмарк, който се появява в дасно постоянно, както и НЕприсъщата за този формат на икономическо издание реклама на мъжки костюми, при това избожда очите с фрапантните си размери най-отгоре на хоум-страницата.
определено за момента впечатлението е преобладаващо негативно заради неудазно позиционираните рекламни банери.
препоръка е да се оптимизират рекламите, БЕЗ да изместват фокуса на изданието.
- 1 like
Коментар
-
може да е въпрос на навик и време за свикване,но засега новият гуи по-скоро дразни.
много неприятен банера на Бенчмарк, който се появява в дасно постоянно, както и НЕприсъщата за този формат на икономическо издание реклама на мъжки костюми, при това избожда очите с фрапантните си размери най-отгоре на хоум-страницата.
определено за момента впечатлението е преобладаващо негативно заради неудазно позиционираните рекламни банери.
препоръка е да се оптимизират рекламите, БЕЗ да изместват фокуса на изданието.
Коментар
-
Значи:
-часовника (проблемен още от по-предишния интерфейс)
-индикацията за прочетена тема (все ще намерите два цвята, които не са в съседни нюанси)
-логване
-активност и актуалност на чартовете
-времева адекватност на борсовата сесия
-актуални данни в профилите на дружествата
-неприличен и неподобаващ език на определени потребители
-модератори( по-справедливо отсъждане )The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеНякой иска ли да пусне анкета да видим колко хора искат стария интерфейс?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар