Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Сега е малко по-добре, поне буквичките са по-дебели и темите се отварят. Виждам, имате желание. Но още е нужно. Абсурдно е полето за отговор да е чак долу, при положение че новите отговори са най-горе. И какви са тия определения - НИЩО НЕГОВОРЕЩИ - Мембъри и т.н. Или върнете нормалното: броят на мненията, или направо махнете всичко освен името.
И какво значат тия чертички? - Това е нещо написано на компютърски. Отде да знаем какво пише? Може да е някакво ругателство и програмистите да ни се подиграват. Отде да знам дали под името ми не пише: "ИМПЕРАТОРЪТ Е СЪСЕЛ !!!" например?
И моля измислете някакви свестни човечета, тия са като от ученически форум и то отпреди 10 години.
Поне си оправих профилът, че месеци наред се мъчих и не успявах.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнение
Здравейте и благодаря за интереса. Да, работим над мобилна версия, в която ще се съдържа и форумът. Не мога обаче да се ангажирам отсега със срокове. Мога обаче да обещая, че ще проведем много повече тестове, преди да я пуснем, както и че ще ви хареса.
Лека вечер,
Бойчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеЗдравейте! Работите ли по създаването на мобилна версия на сайта, ако отговора е да кога ще бъде възможно да се използва от потребителите? Ще се радвам, ако ми отговорите. Благодаря !
Лека вечер,
Бойчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе сте решили проблемите с новата визия.
Не сте решили нито един от тях.
Постоянно ви ги посочваме, но вие не правите нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеУжасен съм от новия интерфейс! Някои от темите, като "политика", както и темата за самия нов интерфейс не ми се отварят, а ми излиза грешка 404! Какво да правя?
А иначе мисля, че няма да влезеш в темата с този ник. Аз два дни не успях. И си направих нов.
Коментар
Коментар