Ще вземе ли модерацията отношение към постовете на червенасган в тема политика в 10,40 и 10,45. Ще му наложите ли бан за 1 месец
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
интересен отговор
не съм видял до сега бан за пмпотех, омг, менифейс
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
А тебе що не те банват ?!
не съм видял до сега бан за пмпотех, омг, менифейспрепоръка е
Коментар
-
Пичове, вие цепите мрака! Сега ми затворихте една тема, по обвинения в "расизъм"!
Новинарската част на сайта е абсолютно умряла! Каквито и интерфейсове нови да вкарвате, когато единствените новини, които се пускат са като от някакъв бюлетин на майстрима, колосан предимно в пропаганден стил, не можете да привлечете потребители със съдържание! Хората искат реални анализи, а не шаблонизация и искат нещо различно! Искат СЪДЪРЖАНИЕ, ама истинско! Посещенията от потребители са трагедия в новини панела и Вие го знаете!
Форума беше в пика си, когато БФБ се развиваше! Сега и той е тотално умрял, защото умря и БФБ! Спирате много нови теми под съмнителен предтекст! В тоя случай потребителите остават едни "стари" 100 кучета, които с времето само ще намаляват! С текущата си политика, не помагате нито на сайта и форума, нито на интернет обществото като цяло! Тъй като БФБ няма перпсепктиви да живне в близките 10 годин, съвсем скоро броя на модераторите може да се изравни с този на потребителите!
Успех,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ами очевидно е. За разлика от многониковия шуменски руски трол аз не съм.
има и доказателства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
А тебе що не те банват ?!
има и доказателства.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Птица Разгледай мнение
Ето мисъл на фуражка, смях и потрес!!! Какви самоличности разкриваш ти, я разкрий себе си, фуражка с пр****!!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
И при тебе ли я няма? А аз си мислех че са ме баннали щото разкрих самоличността на една тротинетка. Явно са изтрили темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Баннали са те защото си трол. Руски трол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
И при тебе ли я няма? А аз си мислех че са ме баннали щото разкрих самоличността на една тротинетка. Явно са изтрили темата.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар