тая тема 'до инвестора' май е единствената, в която не се следи спама
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ какво точно загуби? Глупостите му или заяжданията? Според мен форума спечели много от липсата на тоя...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам защо е спрял да пише Мастъра, но форума загуби....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнениеЧудесно! Мастъра не ми липсваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам защо е спрял да пише Мастъра, но форума загуби....
Oпределено е загуба.
Стила му неповторим.
А и ще загубим надежден дънен ориентир.
Върни се бе Майсторе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе знам защо е спрял да пише Мастъра, но форума загуби....Само единият от колектива е забавен, останалите са доста прости парчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТи кога "прописа" тук, че да спираш?!?!?!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеАмстердам , няма ли да предприемете нещо ...или това тук не е спам , не е тролене , не е наглост , не са спекулации ...
Хубаво направи Форекс Мастъра...Повече няма да пиша тук.
Лека и много успешна работа , Амстердам !
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеСега можете да се лигавите колкото си искате...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от nocalled Разгледай мнениети да не заработваш като модераторка?!Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНапротив, перфектният модератор е, развила е несравним усет към тролските ви табиети
Коментар
Коментар