Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Леонид Разгледай мнениеТемите в раздел коментари не се маркират като прочетени след като излезеш от тях както беше преди.
икономиите са майка на мизерията
всички разходи се намаляват
- не плащат на модератори, а са дали тези права на няколко техни познати;
- не плащат на борсата и затова няма ъпдейт в реално време
пари няма в инвестора, а са останали само хемороиди
Първоначално изпратено от НаивникГотино, вече и видео си имаме за хемороидиLast edited by 2012; 28.02.2013, 21:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от модератор Разгледай мнениеЗдравейте,
темата е отворена. Благодарим за сигналите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКой ми изтри темата и защо?!
http://www.investor.bg/forum/showthr...04#p1362037213
Защо не изтрихте профилите на тези които спамят в нея?
На кого мога да изпратя официална жалба?
По добре ми кажете сега, че след 3 часа започвам да издирвам имейлите на собствениците на медийната група и да им задам същите въпроси.
Здравейте,
темата е отворена. Благодарим за сигналите
Модератор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКой ми изтри темата и защо?!
По добре ми кажете сега, че след 3 часа започвам да издирвам имейлите на собствениците на медийната група и да им задам същите въпроси.
Коментар
-
Кой ми изтри темата и защо?!
По добре ми кажете сега, че след 3 часа започвам да издирвам имейлите на собствениците на медийната група и да им задам същите въпроси.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЛендПоре - бяха ти казали, преди време - НЕ СИ РАЗМЯТАЙ ГОЛИЯ ГЪЗ - ТАМ КЪДЕТО БАТКОВЦИТЕ СИ МЕРЯТ ПИШКИТЕ!!!
Кога ще баннете поне един от мариновците. Вече почвам да си мисля, че това име е подставен ник за забавление на модитата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеГотино, вече и видео си имаме за хемороиди
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеКъм модератора X_Y - като ми редактарте мнение, поне може да ми напишете съобщение - Мнението ви е редактирано тъй като съдържа линк към сайт , който не харесваме или ни е конкуренция и т.н..
..........................
Най-забавно беше, когато цяла седмица някакви келеши-ламери ви побъркаха с теми и линкове за някакъв сайт-игра, а вие"горките" модератори се сбърквахте да триете. Само си ви представям - с пот на челото, но упорити - седят и трият всеки линк, а малките келеши не спират и не спират, докато не ви написах и след няколко часа О, чудо! Мариян Йорданов щастлив обяви, че проблема е решен. Е можеше да добави едно Благодаря, Ицо!, ама нейсе
Важното е, че сте професионалисти и се държите като такива, а не като малки деца или сърдити кикимори.
п.п. Похвално е и, че сте си оправили проблема с дългите мнения, за който също ви бях писал няколко пъти.Last edited by itso78; 23.02.2013, 02:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИнвесторе, замислете се за 10-тина кинта месечно да ползваме сайта без реклами за хемороиди!!!!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИнвесторе, замислете се за 10-тина кинта месечно да ползваме сайта без реклами за хемороиди!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеонеже не смея да ползвам държавния интернет а ме мързи да си нося лаптопа в службата, нямам пари и за интернет, подавах поръчките по котировките на Инвестора..
Моля за отговор...
4 години ти пиша да си гледаш съвестно работата на държавната си службичка вместо да пишеш небивалици по цял ден във форума
как не можа да разбереш, че не си коректна спрямо всички граждани които ти плащат заплатата с тази страна
Коментар
Коментар