Добавете по един хемороид от другата страна и така да може да си направят едно публично-частно партньорство!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До Investorbg
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Натрий Разгледай мнениеС тази досадна релкама вдясно (на един ИП), зорлем ще ме накарате да слагам някакъв Адблок. Не може да се чете текста!
ИП-то да знае, че не ми става драг, като ми се навира по такъв досаден начин.
За да не съм голословен - бих си плащал за сайт без реклами. Помислете.
Коментар
-
Дълбоко съм разтревожен от факта че затворихте темата за мистър Уго Чавес!
Може би човека не заслужава признателност че петрола във Венецуела е 3 стотинки литара и че е подарил петрол за десетки милиарди евра на съседните бедни страни, без да иска нищо в замяна. Толкова ли не можа да остане темата за най-щедрия президент в света за последните 100 а може би и 200г.?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Какво стана с темата за своеволията?
Една хубава новина има и няма къде да я сподели човек...
http://www.dnesplus.bg/News.aspx?n=601695
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоко, аз съм си Никой не ме е краднал Наивhик не е имало. Имаше НАИВHИК
Ама каква е разликата? Трябва да имаш големи сантименти за едно Н!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоко, аз съм си Никой не ме е краднал Наивhик не е имало. Имаше НАИВHИКтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеМи може и да казваш истината.
Ама аз ник Наивhик не помня да е имало. Винаги си е бил Наивник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАми, просто действително пиша тук от може би първия ден на Инвестора. Някъде от 2004 спрях да пиша и естествено не помнех никакви пароли. Регнах се отново като наивник, но с едно h вместо второто Н. След това помолих да ми възстановят стария ник. Това е! А за Маранди, той да ти отговори
Ама аз ник Наивhик не помня да е имало. Винаги си е бил Наивник.
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеНе те разбрах. Какво значи да се праскаш? И как ги помоли? Кое му е старото на един и същи ник? И какво е разликата?
Не е необходимо да отговаряш, просто съм много докачлив с тези лъжливи крадци политици днес.
И това за бай Маранди - мнооооооого необичайно. Сякаш някой друг човек му полсва ника...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВерно е. Накарах Инвестора да ми възстановят стария ник. Да се праскам, че съм най-стария във форума. Което всъщност е самата истина
Не е необходимо да отговаряш, просто съм много докачлив с тези лъжливи крадци политици днес.
И това за бай Маранди - мнооооооого необичайно. Сякаш някой друг човек му полсва ника...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВерно е. Накарах Инвестора да ми възстановят стария ник. Да се праскам, че съм най-стария във форума. Което всъщност е самата истина
Коментар
-
Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнениеВерно ли е това, ч Наивник-а е с 2900 мнения? Не беше ли той с над 5К заслужил?
И откога бай Маранди пише професионално в темата за форекса?
Нещо да се се е сгъбясало?
Коментар
Коментар