Първоначално изпратено от чайник
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: GBP/JPY
Първоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от Сашо 1977Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Сашо 1977КОКО,нали ти следеше GBP/JPY,не ти ли се вижда вече подходяща за една къса?
stopa e samo na 40-tina pipsa,za6toto mi be6e iasno,4e ne trygne li ve4e nadolu i varne li nad 202.25 zna4i ne mu e bilo sega vremeto za kasa(niama6e smisal da se nabutvam pove4e-prosto probvah i ne stana)
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПепино1708.
Ето какво съм писал на 29ти август.След това заминах за провинцията и се врънах днес следобед,та за това не съм писал.
Петър Караиванов
Global Moderator
Full Member
Профил
Email адрес
Re: Валутна търговия - FOREX « Отговор #288 -: 29, Август, 2005, 01:37:05 pm » Докладвай
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте Спекуланти.
След като петролът мина границата от 70$ за барел и ураганът засегнал до момента 3 щата, очакванията ми са Е/$ и повечето останали основни валути да продължат да поскъпват спрямо $. Освен това сме в краят на сезонът на отпуските и е резонно пазарът да излезе от лятната консолидация и традиционно за този период от годината (до краят) $ да продължи да отстъпва завощвани територии.Нещо повече, очакванията ми за нива от 1.42-1.45 в Е/$ остават не само без промяна, а напротив - се затвърждава с всеки изминал ден.
Естествено че ще има и корекции в следствие волатилността на пазара и кратковременни фактори, но не забравяйте че играта срещу тренда е доста рискована и опасна, особенно когато се касае за овърнайт позиции.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Сашо 1977Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Сашо 1977КОКО,нали ти следеше GBP/JPY,не ти ли се вижда вече подходяща за една къса?
Коментар
� -
EURUSD
Аз също мисля за нива от около 1,24 като корекция, но пък изобщо не виждам това ходене до 1,30 преди да слезе под 1,1866 - като крайни нива на това покачване мисля, че са най-много 1,28. Лично аз ще започна да скъсявам сигурно още от 1,2640.
Приятна почивка и си затваряйте позициите, че не се знае как ще отвори пазара в понеделник.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Петър КараивановПепино1708.
Ето какво съм писал на 29ти август.След това заминах за провинцията и се врънах днес следобед,та за това не съм писал.
Петър Караиванов
Global Moderator
Full Member
Профил
Email адрес
Re: Валутна търговия - FOREX « Отговор #288 -: 29, Август, 2005, 01:37:05 pm » Докладвай
--------------------------------------------------------------------------------
Здравейте Спекуланти.
След като петролът мина границата от 70$ за барел и ураганът засегнал до момента 3 щата, очакванията ми са Е/$ и повечето останали основни валути да продължат да поскъпват спрямо $. Освен това сме в краят на сезонът на отпуските и е резонно пазарът да излезе от лятната консолидация и традиционно за този период от годината (до краят) $ да продължи да отстъпва завощвани територии.Нещо повече, очакванията ми за нива от 1.42-1.45 в Е/$ остават не само без промяна, а напротив - се затвърждава с всеки изминал ден.
Естествено че ще има и корекции в следствие волатилността на пазара и кратковременни фактори, но не забравяйте че играта срещу тренда е доста рискована и опасна, особенно когато се касае за овърнайт позиции.
Коментар
� -
Пепино1708.
Петър Караиванов
Global Moderator
Full Member
Профил
Email адрес
Здравейте Спекуланти.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от PPPПървоначално изпратено от Петър КараивановОтговорът на въпросите си можеш да намериш на един друг сайт.
Тук вече коментари и анализи не пиша.
Петре, вместо да се рекламираш тук безплатно, виж първо продукта който се опитваш да пробуташ. Новините ви не са подновявани от осем дни. Ако и на анализите ти трябва да се разчита колкото на новините, тежко и горко на тези които ги ползват.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от kokoПървоначално изпратено от Сашо 1977КОКО,нали ти следеше GBP/JPY,не ти ли се вижда вече подходяща за една къса?
Коментар
�
Коментар