If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
vALNA B ILI II OT (A) BI TRQBVALO SPORED EWA DA E O,5 ILI 0,618 OT I ILI A .............A TOVA E DO TUK.nE MOGA TO4NO DA IZ4ISLQ,TYJ KATO SYM NA MORE I OT PLAJA GLEDAM SYBITIQTA.nO PAK POVTARQM:BEZIMEN,NE SE VYZBUJDAJ PREKALENO MNOGO,TOVA E ULOVKA,MEKO KAZANO SPORED MEN.
Днес направо ме съблякоха, нае...., после ми се изпик... отгоре и най-накрая ме пребиха за десерт.
Сега с това дълго евро само мога да си направя едно харакири и да се закълна, че за последно се опитвам да ловя корекции и тем подобни явления. Предадох себе си с тази покупка. Сутринта говорех едно, а сега направих обратното. Куха работа, но грешки стават.
...казах "АЗ" и разбира се, че мнението ми е неангажиращо, всеки решава сам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Успех, бе Юлияне, отдавна не си ми опонирал.
Ti otnovo vze da vijdash pove4e maj .....ve4e e po4ti sigurno,4e dylgo 4akanata korekciq e zapo4nala - kakvo sell na EUR/USD prorokuvash,ne moga da znam.Osven ako nqkoj ne igrae na skalpirane i e reshil da se probva,ina4e sell sega e ludost... Tova e samo neangajirashto mnenie.
Tрики еврото прави корекция. Supertrader анализа от неделя май ще вземе да излезе Късмет ти желая но не мога да я видя графиката тука Радвам се че има хора които ми четат анализите между другото в неделя в страницата форекс за начинаещи ще пусна статия как точно си подготвям анализите Надявам се след тази статия и други колеги да се включат с помощни матеряли за начинаещи
Коментар