Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
[quote="Undertaker"]Верно е , че съм неподготвен, защото съм от скоро,което не значи , че нямам право на мнение. Просто моят съвет е да си отворите директно сметка в чужбина, a не при български посредници. Аз например съм много доволен от Gain Capital Group. Посетете Forex.com . Ако някой
мисли, че има основателна причина да използвам услугите на BG посредник, моля да ги сподели.[/quote/]
Ако работиш реал с външен брокер има един малък проблем: трябва да знаеш перфектно англииския. Като решиш да теглиш и им пратиш платежно, те ти звънят по телефона и искат подтвърждение/застраховат се да не е хакерска атака/. И обикновенно въпроса е малко засукан. И докъто мигаш на парцали, и запецваш, току ти затворят. А при българските брокери - можеш напрезден да ходиш в офиса му, и каквито и проблеми да имаш да ги решаваш на момента.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Re: Valuten posrednik
Първоначално изпратено от aldyпопулярна каса имат офис, но са надули спреда, но софия ти е на една крачка, макар че да имаш сметка в български посредник май не е най-добрия вариант...ти си знаеш деиначе най-популярни све още са делтасток и стс финанс
Популярна каса имат офиси в 7 града в страната, в София също, централният офис (осми) е в Пловдив. Като е общодостъпен форум не значи, че трябва да се пишат само глупости!
Коментар
-
Първоначално изпратено от aldyПървоначално изпратено от ne0nAldy ползваш ли ги като посредник ? Дали няма някаква уловка ?
Защото ако наистина всичко е ок ,може да ги ползвам и аз .
Мерси за инфото все пак.
Мерси докато сам писал това ,си ми отговорил на въпроса.
Колеги, преди ден два аз лично дадох линк към ПК95. Прегледайте отговорите. Матеев поне е в общи линии е честен откъм инфо.
П.С. В момента пия трета водка - наздраве.
Коментар
-
Верно е , че съм неподготвен, защото съм от скоро,което не значи , че нямам право на мнение. Просто моят съвет е да си отворите директно сметка в чужбина, a не при български посредници. Аз например съм много доволен от Gain Capital Group. Посетете Forex.com . Ако някой
мисли, че има основателна причина да използвам услугите на BG посредник, моля да ги сподели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от UndertakerАбе стига с тези посредници в България. Защо не търгувате директно?
Ta нали тези посредници само препращат поръчките.Какво ще стане ако трябва да реагираш мигновено с market order?To автоматизираната система понякога не може да ти изпълни поръчката поради бързо движение на цената, та брокера ли. Не съм проучвал условията, които предлагат, вероятно платформите са супер, но това със сигурност се компенсира със изцепки при изпълнение на поръчките.
A ti kak targuva6 togava mi kaji???
Коментар
-
Абе стига с тези посредници в България. Защо не търгувате директно?
Ta нали тези посредници само препращат поръчките.Какво ще стане ако трябва да реагираш мигновено с market order?To автоматизираната система понякога не може да ти изпълни поръчката поради бързо движение на цената, та брокера ли. Не съм проучвал условията, които предлагат, вероятно платформите са супер, но това със сигурност се компенсира със изцепки при изпълнение на поръчките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aldyПървоначално изпратено от ne0nAldy ползваш ли ги като посредник ? Дали няма някаква уловка ?
Мерси за инфото все пак.
Tova zna4i li 4e ima problem s izpalnenieto na pora4kite v momenta t.e. po dalgo ot normalnoto zabavqne ili ne6to ot tozi sort.
Spodeli svoite uspehi i razo4orovaniq ot tozi posrednik, ako iska6 razbira se no tova bi pomognalo na mnogo hora, za6toto nie teparva trqbva da testvame, sled kato sme sklu4ili dogovor, ne 4e nerazre6im problem ama e zaguba na vreme!!!
Thanks
Коментар
-
Първоначално изпратено от ne0nAldy ползваш ли ги като посредник ? Дали няма някаква уловка ?
Мерси за инфото все пак.
Коментар
-
Последното нещо което трябва да гледате при изборът на посредник е спреда. Трябва да се интересувате дали изпълнява коректно поръчките, дали често или не блокира платформата, как се държат по време на новините и др. неща, защото няма значение дали сте на + 100 или 102 пипса или сте на загуба 100 или 102 пипса. В единия случай сте преценили правилно , в други сте сгрешили и тези 1-2 пипса не променят нещата. А по отношение на скалпирането - то е или за много добри или много неопитни трейдъри.
Коментар
Коментар