IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Na men sa6to mi dopadna tova sega kato nau4ih 4e izpolzva MetaTrader, po princip perfektnata programa za men e to4no tq i mnoo se izkefih kato razbrah o6t epove4e 4e 4etvartata versiq e super, a puk i spread-a e mnoo dobar!!!
    Sega izprintih dokumentite za dogovora i 6te gi pro4eta vnimatelno!!!

Коментар

• Aldy ползваш ли ги като посредник ? Дали няма някаква уловка ?
      Защото ако наистина всичко е ок ,може да ги ползвам и аз .
      Мерси за инфото все пак.
      Мерси докато сам писал това ,си ми отговорил на въпроса.

Коментар

• На мене ми допада MetaTrader. Много е удобен за анализи и бърза смяна на профилите. Много добра работа ми върши и мобилният достъп, също с MetaTrader. Някой друг предлага ли мобилен достъп с почти пълните възможности на основната програма? За мен това е важно, защото много пътувам.

Коментар

• Thanks Aldy! 6te prou4a usloviqta pri tozi posrednik. Tozi spread e naistina mnogo dobur!!! Za prav pat sre6tam takav, drugite 3/4/5, ama 2 e mnoo nisak, neznam za6to ne sam gi sre6tnal predi, moje bi reklamata im e slaba, no pri takav spread ne znam za6to ne se reklamirat pove4e!!!

Коментар

• 2 vsko
            На реална, разбира се. При най-напечените ситуации, като NFP, може да стане 4 пипса, но то е за кратко. А да работиш с 2 пипса спред е сладурска работа, особено ако ти допада скалпингът. 5 пипса беше на старата платформа Visual Trading, но тя беше много нестабилна.

Коментар

• Re: Valuten posrednik

Първоначално изпратено от aldy
              [2 пипса спред за EUR/USD!!! Някой друг в България да го предлага? Нова платформа от 4 месеца, MetaTrader. Вижте сами: www.pk95.com
              !
              На реална ли го търгуваш на 2 пипса. Струва ми се че бях чел преди че на демото е 2 пипса но на реална 5. Но сега не мога да го намеря в сайта им.

Ако на реална е 2пипса, то почти съм сигурен че ще имат други шашми с слипидж и неточно изпълнение на поръчките, както оанда да речем. Малко нереално ми се вижда, но ако всичко им е ОК, естествено бих отворил сметка при тях.

Коментар

популярна каса имат офис, но са надули спреда, но софия ти е на една крачка, макар че да имаш сметка в български посредник май не е най-добрия вариант...ти си знаеш де иначе най-популярни све още са делтасток и стс финанс
                Ето какво значи да се пише наизуст. Какво значи надут спред, бе аланкоолу?? 2 пипса спред за EUR/USD!!! Някой друг в България да го предлага? Нова платформа от 4 месеца, MetaTrader. Вижте сами: www.pk95.com
                Популярна каса имат офиси в 7 града в страната, в София също, централният офис (осми) е в Пловдив. Като е общодостъпен форум не значи, че трябва да се пишат само глупости!

Коментар

• здравейте и успешна седмица

Коментар

• zdraveite brigada 6te strigeme li taia sedmica ili nas 6te ni strigat

Коментар

Първоначално изпратено от BoucheroN
                      ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
                      Hi, na vsi4ki vav foruma. Tukmo se re6ih da si tarsq valuten posrednik i misleh da si otvorq smetka v Ug market 6toto sam ot PLD, ama te pak preustanovili valutnata targoviq Te mi dadoha nekvi telefoni dai se obadq na tqhni kolegi v PLD koito dostavqli uslugata, ama az sega sam o6te v USA i samo prou4vam posrednicite.
                      Neka nqkoi ako znae PLD posrednik da mi kaje ili koi e nai dobriq posrednik spored vas???
                      Thanks
                      в пловдив няма посредник, които да става. популярна каса имат офис, но са надули спреда, но софия ти е на една крачка, макар че да имаш сметка в български посредник май не е най-добрия вариант...ти си знаеш де иначе най-популярни све още са делтасток и стс финанс

Коментар

• здравеите , връщам се аз от морето, отварям си демото и бриа какво да видя - демото ми нарастнало с 150%Интуитивно ПРОБЛЕМА ПРИ ИНТУИТИВНАТА ИГРА Е : - ставаш много самоуверен и не можеш да си задържиш сметката дълго време - е ще си подобрявам системката

Коментар

• Re: usd/jpy

Първоначално изпратено от Марио Димитров
                          Първоначално изпратено от chicago
                          sell 111.02 SL 111.40 (111.35 Senkou Span A daily and TL res)
                          Chicago,
                          при пробив на нивото отиваме на север.
                          За двойката правих едни сметки и ми излезе 121.
                          Чаках слизане до 108 за да удължа-май няма да има такова??!!
                          Иначе си прав-111.40-това е нивото.
                          Поздрави

Здравей Марио ,можеш ли да ме светнеш малко за твоите изчисления относно двойката защото при мен излиза около 119/120

според мен ще тръгне още тази седмица защото чака се урага н да помете някой от японските острови и това ще е искрата и ако така се развият нещата ГБП/ЯПОН може да мине 210
                          твърде смела прогноза но на фона на скъпия петрол смятам да и зави симоста на япония от внос на суровини ,това за силна иена ни ми е много реално ,виждам още няколко причини но докато ги напиша ще ми е необходимо няколко часа време.
                          Пичовие отивам за риба ,
                          Приятна почивка на всички!

Коментар

• Valuten posrednik

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????
                            Hi, na vsi4ki vav foruma. Tukmo se re6ih da si tarsq valuten posrednik i misleh da si otvorq smetka v Ug market 6toto sam ot PLD, ama te pak preustanovili valutnata targoviq Te mi dadoha nekvi telefoni dai se obadq na tqhni kolegi v PLD koito dostavqli uslugata, ama az sega sam o6te v USA i samo prou4vam posrednicite.
                            Neka nqkoi ako znae PLD posrednik da mi kaje ili koi e nai dobriq posrednik spored vas???
                            Thanks

Коментар

• парадокс 4

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=773263

макс евро 1,2620/25
                              ш фр 1,2204
                              последо месец ев 1,15
                              шф 1 ,34

Коментар

• Първоначално изпратено от чайник
                                За всички Баш доморасли Researc-ъри ;Еврото ще пада дълго
                                в дългосрочен план гонейки паритет към средата на 2007г.Изхождайте от тази позиция и не се набутвайте.Мен ме интересува при толкова вътрешни хора на форума някой ще ми каже ли защо ЮГ маркет са затворили валутния си отдел?
                                Ще пада ама първо вижте графиката от 1992 г.след урагана Andrew,според мен ще пада ама от по високо 1.31-33C[/url]

Коментар

Working...
                                X