If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
РРР ще престанеш ли да ръсиш простотии?
Причината ЕДНА.
Некадърност и безпомощност в борбата за управление на риска.
Перспектива:100% гарантирано УДАВЯНЕ!!!
Точка
Генко, моето момче, толкова си жалък, че дори няма да си направя труда да ти отговоря. Основната причина да пиша тук е ако мога да помогна на някой и да убия малко скуката. Нямам излишни нерви да се разправям с неврастеници като теб.
Успех ти пожелавам
In the state of nature profit is the measure of right.
Отговорът на въпросите си можеш да намериш на един друг сайт.
Тук вече коментари и анализи не пиша.
Петре, вместо да се рекламираш тук безплатно, виж първо продукта който се опитваш да пробуташ. Новините ви не са подновявани от осем дни. Ако и на анализите ти трябва да се разчита колкото на новините, тежко и горко на тези които ги ползват.
In the state of nature profit is the measure of right.
генчо,много ми е приятно да си бъбрим но аз тъкмо ставам и отивам да пия едно кафенце.накратко сега е момента да се правиш на много умен-докато ме няма,а като се върна със сигурност ще ти отговоря,освен ако модератора не ти е изтрил пост..
Ти говореше да се купува евро и когато бяхме под паритета. Аз не обичам еврото, но това не ми пречи да го купувам, когато трябва. Освен това американците манипулират пазара както им отърва и всякакви вълноброения и дългосрочни стратегии са обречени на неуспех.
"А кога и какво ще пиша зависи единствено и само от мен и анализите които си правя сам за разлика от други хора, които четат прекалено много чужди анализи."
...включително и Вашите, г-н Анализатор...
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Момчета с тия нерви не сте за ФХтърговия. Само си губите времето и парите ако сте на реал. Тук трябва да имаш нерви като корабни въжета и слонско сърце.
споко нищо не губя,тъй като "ми беше мътно"си поставих 2 ордера-покупка от 1.8360 с тп.1.8410,който се е изпълнил докато съм спал и продажба от 1.8280 с тп. на 1.8230,който изтрих преди малко като станах.в момента отворени позиции нямам,така че защо да не се позабавлявам малко,а нерви определено не троша за такива дреболии
Svetlin - когато трендът обърне дългосрочно,ще пиша "продавайте евро на всяко рали".Това обаче няма да се случи скоро защото сме едва на 3-та година от 7 годишният цикъл.А кога и какво ще пиша зависи единствено и само от мен и анализите които си правя сам за разлика от други хора, които четат прекалено много чужди анализи.
Аз отговорите на въпросите ги знам, ама като гледам и там толкова пишеш. За толкова години, освен "купувайте евро", друго не можа да научиш. Пазарът има поне 2 посоки.
Момчета с тия нерви не сте за ФХтърговия. Само си губите времето и парите ако сте на реал. Тук трябва да имаш нерви като корабни въжета и слонско сърце.
Момчета , виждам че за 1 седмица доста пари сте потрошили само от инатлък че Е/$ ще гони нива под 1.20
Шок и у жас.
А то дет се вика как и да си го погледнеш си е за нагоре с цел 1.45
G-n Karaivanov uvagavam opita vi na tozi pazar spored vas oba4e taka formiranoto dano na 1.18xx dostat4no li ste bade za ataka na niva nad 1.30 v slu4aia 1.45 ili pak "danoto" na 1.2160 e miastoto ot kadeto ste zapo4nem ataka na tezi niva ???wse pak wie ste dalgi godini na pazra i ste wideli kakvo li ne i zatova vi pitam .predvaritelno balgodara za eventualnia otgovor
Петре, при EUR/USD няма да видим 1.45 поради простата причина, че над 1.30 няма да им ЕЗ, а съответно и валутата й, а и все някой ще се досети, че 200 бп са си 200 бп, да не говорим за БВП, безработица и т.н.
Момчета , виждам че за 1 седмица доста пари сте потрошили само от инатлък че Е/$ ще гони нива под 1.20
Шок и у жас.
Имали-дали.Но пък са взели явно някой от по-скъпичките уроци.
Щото и се свидят стотинките за евтините.
Шок и у жас.
А така кажи им го, ще търсят те 2140-2080. Само ме притеснява че това 1.45 вече е без ++++++++++++, беше по-красиво с това +++++++
Много ясно че ще го търсим, който търси намира.
Успехи
Шок и у жас.
Коментар