IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [quote="koko"
    EXIT LONG EUR 1.2436 +51p[/quote]

По какво позна че няма да пробие?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от koko
      Buy EUR 1.2385 ADD 1.2365 STOP 1.2335 TARGET 1.2500
      NEW STOP 1.2409 +24p
      Нещо не ми харесва, нов таргет 1.2485.
      EXIT LONG EUR 1.2436 +51p

Коментар

• Re: PK95

[quote="1anti"]
        Първоначално изпратено от plovdiv
        Имате ли впечатления от www.pk95.com? Има ли някой, който да ползва техните услуги?
        Защото изглежда добре - 2п спред E/$, 0.5% марджин.

тествай им един месец платформата и после решавай..понеже аз отворих дума за пк95 онзи ден и за да не ме псувате после да кажа да не вкарвате големи суми и да теглите....не съм сигурен че съм прав но имам едни спомени за пф"съединение" а връзката с популярна каса е ясна ....иначе също смятам да пробвам октомври или ноември защото ми спестяват 4 пипса на сделка ...което за начина ми на игра си е сума на месечна база. успех . мисля че кфн е работеща, но все пак умната с пк95
        Малко допълнителна светлина върху въпросната Каса: http://pk95.blogs.com/pk95/ Опитват се да бъдат интересни.

Коментар

• Еврото май има потенциал от 2435 до 2470-90.

Коментар

• EUR/USD

Успешен ден на всички.
            EUR/USD красиво (та чак подозрително) отскочи от MA233 на 1H, имаме адекватно преодоляване и на MA55 на 30М. За съжаление закъснях със събуждането, но смятам отново да търся дълго евро със вход от 1.2440.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
              mai fxcm 6te izleznat pravi za target 1.2330 predi da ima ne6to nagore po-seriozno
              Даже 1.2285 Преди 1.2763.

Коментар

• mai fxcm 6te izleznat pravi za target 1.2330 predi da ima ne6to nagore po-seriozno
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

NEW STOP 1.2409 +24p
                  Нещо не ми харесва, нов таргет 1.2485.

Коментар

• новия софтуер

Той е причината , защото сега като напишеш нещо то заема цял екран , и чак ти става неловко а като четеш щракаш.Та има нещо ирационално , нали тенденцията е към малко пространство и по-вече информация а не обратното.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Добро утро!

Успешен ден на всички , да се поправя успешен петък!
                      D.Y.F-091066

Коментар

• dobro utro na vsi4ki , koito po4ival po4ival sega e vreme za rabota
                        KoKo e super prav za poslednoto si mnenie no s malko ---2-5 % ot smetkata . stopa e dobre da bude na nivo 1.2320 no ako se igrae s malko . ako petrola produlji da pada 6te vidim niva ot 1.2250 kadeto mislia da dobavia do 30 % ot smetkata .imam dulgi ot 1.1904 no za tova ne mi se govori za6toto pozagubih dosta pari togava zaradi lo6 internet i lakomia . NEKA DA NE BUDEM LAKOMI A DA VZIMAME PO-MALKO I REDOVNO
                        Koko nadiavam se da produljish da ni u4ish , za6toto bez da si krivia du6ata ti si edinstvenia , koito u4i horata bezkoristno.
                        v momenta koito imam vuzmojnost, dori da stupia na malkia ti prust 6te te pokania niakde da piinem po ne6to , zaedno sas vsi4ki tuk koito sa normalni i se opitvat da se u4at.
                        za6toto ako si mislite 4e tova tuk e kato evrofutbul ste sburkali generalno !!!
                        Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

NEW STOP 1.2409 +24p

Коментар

• МОДЕРАТОРЕ, не мога да проумея защо от цялата дискусия с бат Петьо си изтрил само моите постове??? Не е хубаво, да знаеш.
                            In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm

А от тук можеш да си кирилизираш компютъра

Коментар

• Първоначално изпратено от bfx
                                Za 22 nivata sus sigurnost do 1-2 meseca.Men me pritesnqva ,4e sme mnogo maimun4eta na klona i nqma da trugne nagore skoro,no puk vreme imam mnogo

Мисля, че ще е по-скоро.

Коментар

Working...
                                X