IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Прогнозите

Отегчен има вярно в това че отиграването е по-важно от добрият анализ. Самият аз не съм се научил бесогрешно да отигравам анализите си но това не е защото не вярвам в анализите си а по други психологически причини. Защото имам страх от гонене на големи движения. А колкото до прогнозата ми за 1.16 ако не си забравил имаше едно много важно ниво което ме мъчеше тогава а имено 1.1870. Но примерно PUL заради мой анализ ходи до карибите . Сега чакам да видя Дъно Дънев какво ще каже за франка май не е едно и също да се заяждаш с другите и да правиш добри анализи нали колега . Мисля че поне сега е момента да признае че съм добър анализатор което обаче не е равносилно на добър трейдър. Много късмет на всички до края на деня и внимавайте с НФП-то. Успех.
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от vas
      Първоначално изпратено от Georgi
      Получава се нещо красиво. Не очаквам корекции до 1.27.
      Във момента тече една чудесна.
      te4e taka e 6te ja napravi dva puti i sled tova 70-80 pipsa nagore

Коментар

• Като цяло няма верни позиции , но тук продължава да се разисква темата , и очевидното че няма голямо импулсно движение без ответен отговор сякаш никой не го забелязва.А те разменните курсове много не се променят май.Чакам само да прочета как тренд гонещите са го хванали тренда на валутите и тогава ще е ОК.РРР ако го послушаш колегата , сигурно ще си оправиш финансите , слагаш стопове и губиш или още по-сигурно затваряш позиции с 12к загуби и пак губиш , очевидно целта е да се губи според него.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          Получава се нещо красиво. Не очаквам корекции до 1.27.
          Във момента тече една чудесна.

Коментар

• Получава се нещо красиво. Не очаквам корекции до 1.27.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Има ли усреднители?
              Хайде огън.Не остана.Още няколко дана до банкрута.

Коментар

• на едноминутна графики има сел сигнал
                пробит коридор

Коментар

• Няма по-голяма глупост от това да стискаш губещи (примерно с 12К!) позиции с месеци само защото не си си сложил стоп, когато и където е трябвало. Всъщност има по-голяма - примерно че няма грешна позиция, ако имаш неограничен ресурс. Е, някой път може да извадиш късмет и да излезеш от батака (прилагайки безумното постоянно добавяне от "неограничен" ресурс и постигайки "чудесна средна цена", предполагам). С колкото и "внушителен ресурс" да разполагаш, рано или късно той свършва, ако прилагаш такива системи. Да не говорим, че "внушителния ресурс", който е удържал безумните позиции с месеци е можело при адекватно отиграване от страна на някой, който разбира от тези неща, да генерира доста сериозна печелба...

В тези дни, когато доста от хората, които четат форума стискат дълги долари и се самоуспокояват, че курса "ей сега ще се обърне", такива идеи дават доста опасни напразни надежди. А това е най-сигурния път към неуспеха.

Всяка прилика на горното с "тактиката" на някои хора от форума е случайна.

Коментар

• падне ли под 1,25 = спад

Коментар

• Като отворихме темата за прогнози, няма как човек да не се сети за леля ви Никол (от Мизухо). Сега като гледам еврото над 1.25 се умиление разбирам, че след половин година "игра" срещу долара, най-после удари и нейния час.

Коментар

• бинайт, най-важното е да отиграваш прогнозите си. Не го ли правиш значи не вярваш сам на прогнозите си. А аз си спомням твоя прогноза за евро/долар в края на явгуст 1,16.
                        Пожелавам ти много успехи !

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                          bnight, ако си тук искам да се похваля. Помниш ли "грешните" входове в USD/CHF къси от 1.15++ и в EUR/USD дълъг от 1.34++? CHF току що излезе на нула, а в Еврото съм вече доста на плюс.
                          Още веднъж се потвърждава факата, че грешни ходове няма, ако ресурса е достатъчен. Когато $ падна под 1.19, двете позиции бяха на обща загуба от над 12к.
                          Успех на всички пожелавам!

P.S. Удвоих дългите USD/CAD от 1.1820 за средна цена от 1.1875
                          PPP честито. Радвам се че си се спасил . Като цяло тия позиции не са грешни само времето им на отваряне беше грешно . Радвам се че си ги спасил. Колкото до франка спецялно искам да припомня на много хора от форума за една моя прогноза от 15 август за 1.22++ през септември е днес е 02.09 И курса е 1.2320 по всичко личи че още днес ще видим 1.22++. Успешна търговия на всички.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Някой знае ли защо ЮГ маркет са затворили отдела за валутна
                            търговия?

Коментар

• мътна история

не успях да се реша да си отворя позиция.навсякъде ми е много мътна в момента ситуацията и смятам да изчакам малко докато видя накъде ще тръгнат нещата.лека нощ и успешен ден на всички.

Коментар

• Re: GBP/JPY

Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от Сашо 1977
                                КОКО,нали ти следеше GBP/JPY,не ти ли се вижда вече подходяща за една къса?
                                ОТ 202 И НЕЩО ДА
                                ТЯ СИ ПРОБИ НИВАТА И В МОМЕНТА 201.25 МИСЛЯ ЧЕ СТАВА ДАЖЕ ЗА ДЪЛГА НО Е РИСКОВАНО

Коментар

Working...
                                X