IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Четеш, анализираш, не спиш по цели нощи упорито следваш целите си и накрая накъкви STS МОШЕНИЦИ се подиграват с всичко това.Всъщност тези шипове само показват колко тъпи и неразбиращи с FOREX материята са те.Затворили са всички къси и са чакали просто да отиде на горе като по този начин са искали чисто и просто да ни оберат.Преди време Матейко(или там както и да се казваше) призна че ,не покривали всички позиции,но ти взимат(ОТКРАДВАТ) SWAP-a.Та искам да кажа следното че, аз този пробив го чакам от доста време и съм го прогнозирал от доста време , а те не са , следователно брокерът ми е тъп а от тъп може да се очаква само мизерии.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
      И да ти въстановят парите няма да въстановят евентоалната печалба.
      Така е, ама поне да не си вътре...
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
        Първоначално изпратено от penevifx
        хахаха
        весело..верно...ама май е по-скоро е тъжно...
        та нечии стопове изтрещяха ли? И ако са изтрещяли няма ли СТС да ви въстановят тези средства, понеже това което е било...е било търговия не на ФОРЕКС Пазара а на СТС Пазара, който явно е много различен ...
        И да ти въстановят парите няма да въстановят евентоалната печалба.

Коментар

• JHB

Голям страх е а може и да е дъно щом е цел на движението от 1.3662 , сега погледнах и се учудих че е точната до пипс цел по демарк .Голямо движение а това е целта на месечна , ще видим.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от penevifx
            хахаха
            весело..верно...ама май е по-скоро е тъжно...
            та нечии стопове изтрещяха ли? И ако са изтрещяли няма ли СТС да ви въстановят тези средства, понеже това което е било...е било търговия не на ФОРЕКС Пазара а на СТС Пазара, който явно е много различен ...
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• TOWA ME UBI
              http://www.finance.sts.bg/forum/view...494927478c51e8

Коментар

• Пуснато на: 01 Ное 2005 22:10 Заглавие:
                Първоначално изпратено от PPP
                Средната ми цена е 1.1801
                В Канада лихвата е 3%, но инфлацията мисля, че е по-ниска от САЩ.
                Падането под 1.18 днес беше по чисто политически причини - разследваха нещо Мартин, но го оправдаха, така че това засили Канадеца. След малко като обявят решението на ФЕД или най-късно утре очаквам пак да се отправи към 1.19
                Успех
                Пуснато на: 04 Ное 2005 21:21 Заглавие:
                Първоначално изпратено от PPP
                Затворих 2/3 от дългите USD/CAD на 1.1860 за +220п
                Оставам с дълга от 1.19, която ще удвоя на 1.19 или на 1.18
                Успех
                Да се чуди човек на кое да вярва... А може би от 1.1801 до 1.1860 не са 59 пипа, както си мисля, а точно 220! Интересно....

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
                  Затворих 2/3 от дългите USD/CAD на 1.1860 за +220п
                  Успех
                  Аз затворих и скъсих

Коментар

• Затворих 2/3 от дългите USD/CAD на 1.1860 за +220п
                    Успех
                    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР, лудница братле Акаунта ми е 70% напред и се усещам как не мисля трезво. Добре, че изгледах Револвер преди малко и влязох малко в ритъм. Филма е последния на Гай Ричи и го намирам за уникален! Рзглеждат се дебрите на човешкия мозък в състояние на игра. ЛУД ФИЛМ. Струва ми се, че го изгледах точно в подходящия момент. Щях да направя някоя глупост със сигурност Интересно нещо е човешкият мозък и човек наистина трябва да се научи да се владее. Ти как понасяш големите печалби и загуби?
                      Keep walking ...

Коментар

• vhk, честно казано и аз не очаквах чак такова движение на юг. Добре че цял ден бях в движение, инак кой знае какви щях да ти забъркам.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Проблеми , ПРОБЛЕМИ , рано е още за дъно на еврото.
                          Можем само да си ВДИГНЕМ ПАНТАЛОНИТЕ и да ЧАКАМЕ.

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                            Педполагам 4е еврото се намира пред пробив на долу като е вероятна преди това корекция до около 1.1990.Успехи!
                            Написах това сутринта ,а сега ве4ерта сам се 4удя колко съм бил прав.

Коментар

• Re: delta

съжалявам че нямам 30 секундна графика или дори 15сек.

Коментар

• Re: delta

БЕЗ ДУМИ

Коментар

X