Четеш, анализираш, не спиш по цели нощи упорито следваш целите си и накрая накъкви STS МОШЕНИЦИ се подиграват с всичко това.Всъщност тези шипове само показват колко тъпи и неразбиращи с FOREX материята са те.Затворили са всички къси и са чакали просто да отиде на горе като по този начин са искали чисто и просто да ни оберат.Преди време Матейко(или там както и да се казваше) призна че ,не покривали всички позиции,но ти взимат(ОТКРАДВАТ) SWAP-a.Та искам да кажа следното че, аз този пробив го чакам от доста време и съм го прогнозирал от доста време , а те не са , следователно брокерът ми е тъп а от тъп може да се очаква само мизерии.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от penevifx
весело..верно...ама май е по-скоро е тъжно...
та нечии стопове изтрещяха ли? И ако са изтрещяли няма ли СТС да ви въстановят тези средства, понеже това което е било...е било търговия не на ФОРЕКС Пазара а на СТС Пазара, който явно е много различен ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от penevifx
весело..верно...ама май е по-скоро е тъжно...
та нечии стопове изтрещяха ли? И ако са изтрещяли няма ли СТС да ви въстановят тези средства, понеже това което е било...е било търговия не на ФОРЕКС Пазара а на СТС Пазара, който явно е много различен ...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
� -
Пуснато на: 01 Ное 2005 22:10 Заглавие:
Първоначално изпратено от PPPСредната ми цена е 1.1801
В Канада лихвата е 3%, но инфлацията мисля, че е по-ниска от САЩ.
Падането под 1.18 днес беше по чисто политически причини - разследваха нещо Мартин, но го оправдаха, така че това засили Канадеца. След малко като обявят решението на ФЕД или най-късно утре очаквам пак да се отправи към 1.19
Успех
Първоначално изпратено от PPPЗатворих 2/3 от дългите USD/CAD на 1.1860 за +220п
Оставам с дълга от 1.19, която ще удвоя на 1.19 или на 1.18
Успех
Коментар
� -
РРР, лудница братлеАкаунта ми е 70% напред и се усещам как не мисля трезво. Добре, че изгледах Револвер преди малко и влязох малко в ритъм. Филма е последния на Гай Ричи и го намирам за уникален! Рзглеждат се дебрите на човешкия мозък в състояние на игра. ЛУД ФИЛМ. Струва ми се, че го изгледах точно в подходящия момент. Щях да направя някоя глупост със сигурност
Интересно нещо е човешкият мозък и човек наистина трябва да се научи да се владее. Ти как понасяш големите печалби и загуби?
Keep walking ...
Коментар
�
Коментар