IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от salaga
    Айде всички във FOREX-FREEZONE форума.
    tam sum ve4e i az

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от xxx.
        eто това е анализа на Радо
        Абе брато не свхвана ли досега, че тук не разрешават да постваш линкове !!!

Коментар

• Успех на всички

Коментар

• eто това е анализа на Радо

Коментар

• sega gledah novinite po nova hvanali brusnaria na al kaida ytre 6te vzemat da hvanat i taliaka na al kaida i togava 6te vidime silen dolar

P.S 6te gi izdiriat po mirizmata

Коментар

• pepino1708 няма как да не сме полезни ! Ние застъпваме различни позиции и всеки, който застане зад мен ще спечели ако се збъдне моята прогноза и обратно. Това означава, че всеки един от нас ще е полезен 50 %.....Ако имах този успех в търговията щах да съм доволвн ))))

Коментар

• Първоначално изпратено от QWERTYAS
                  Първоначално изпратено от pepino1708
                  QWERTYAS

nadiavam se da si zakril dulgite jeni yspeh
                  Закрих ги в 15.20, след което за 10 минути хванах малко скалпове, но не усетих голямото движение до 21 ч. и спрях.
                  Сега си кротувам и чакам понеделник. Не знам защо продължавам да си мисля за дълга позиция в двойката ! Доларът няма да се предаде, а късите пишки нямат интерес от силна йена. Ако Модераторът не изтрие линка - проследете начина ми на мислене и ако греша моля да ме поправите :

Съпротивата на 38.2 % е жестока, но е преодолима ( за вълновата ми теория ще говорим по-късно ) следва съпротива ( и корекции ) на 118.36 към края на годината и след това 121.00.
                  Ако приемем, че според съотношението Канал на Фибоначи/Реална позиция сме в клин то последващото движение би било на долу с цел под 100.00 ( около Октомври 2007 )
                  Това очевидно са сметки без кръчмар, затова да изчакаме до март 2006 и ще продължа теорията си в съответствие с неизбежните корекции.

Естествено пожелавам голям успех на всички ловци на скалпове през този перид ( ще имат много работа )

п.с Наистина очаквам градивна критика, защото вярвам в теорията си ( но съм аматьор в тази област ) !

kolega v dulgosro4en period moge bi si prav no v kratkosro4en mislia 4e sled motaene okolo teky6tite niva / imam v predvid 113.90 / koeto sam znae6 4e e dolnata granica na bolindgur jenata 6te vurvi kum 113.70 113.10sled koeto celta i spored men 6te bude 112.36 otkudeto 6te ima izvestana korekciia i v takuv ritam 6te produlgi do 107.14 tova go mislia az koeto nezna4i 4e 6te stane v srednosro4en period gradia kusa poziciia na tazi dvoika pogelavam ti yspeh na teb i na vsi4ki koito 4etat tova koeto pi6em tyk dano sme polezni

Коментар

• Сигурно продължавам да звуча като глас в пустиня, но моля ако някой има авторски или добре работещ Експерт за МТ4 да ми го изпрати ( при наличието и на добро желание разбира се ) !

п.с. Кой е Радо и какъв анализ е направил ?
                    Аз чакам мнения за моя

Коментар

• Пореден, този път Радо е надминал себе си по мое мнение. Не съм аз човека, който може да каже дали анализът е правилен, но е дотам детайлен, че няма начин да не звучи правдоподобен.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
                        QWERTYAS

nadiavam se da si zakril dulgite jeni yspeh
                        Закрих ги в 15.20, след което за 10 минути хванах малко скалпове, но не усетих голямото движение до 21 ч. и спрях.
                        Сега си кротувам и чакам понеделник. Не знам защо продължавам да си мисля за дълга позиция в двойката ! Доларът няма да се предаде, а късите пишки нямат интерес от силна йена. Ако Модераторът не изтрие линка - проследете начина ми на мислене и ако греша моля да ме поправите :

Съпротивата на 38.2 % е жестока, но е преодолима ( за вълновата ми теория ще говорим по-късно ) следва съпротива ( и корекции ) на 118.36 към края на годината и след това 121.00.
                        Ако приемем, че според съотношението Канал на Фибоначи/Реална позиция сме в клин то последващото движение би било на долу с цел под 100.00 ( около Октомври 2007 )
                        Това очевидно са сметки без кръчмар, затова да изчакаме до март 2006 и ще продължа теорията си в съответствие с неизбежните корекции.

Естествено пожелавам голям успех на всички ловци на скалпове през този перид ( ще имат много работа )

п.с Наистина очаквам градивна критика, защото вярвам в теорията си ( но съм аматьор в тази област ) !

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                          Здравейте.
                          1.2109 е бай до към 1.2327 някъде.
                          Иначе късите пак са много модерни със стоп на 1.2109.
                          Всъщност,Радо пак се е представил подобаващо.
                          Успех.
                          Iska6 da kaje6 4e 6te varvim jko na sever,taka li?

Коментар

• Здравейте.
                            1.2109 е бай до към 1.2327 някъде.
                            Иначе късите пак са много модерни със стоп на 1.2109.
                            Всъщност,Радо пак се е представил подобаващо.
                            Успех.

Коментар

• Refco's woes worry markets
                              But analysts downplay risk of broad meltdown

Declines in crude and gasoline prices on Friday "could've been exacerbated by some traders at Refco liquidating their positions in preparation for moving their accounts," said Phil Flynn, a senior analyst at Alaron Trading.
                              Traders said the dollar was also pressured by institutions shifting accounts away from Refco.
                              "The Refco scandal is putting some pressure on the dollar," said Michael Woolfolk, senior currency strategist at The Bank of New York. "There has been some clearing out of positions in the futures market."
                              Beyond Refco's market reach and large roster of clients, what's likely perturbing regulators is that fact that the broker needs to borrow money to process trades for clients, said Dodd of the Financial Policy Forum.
                              Bank of America arranged a $800 million loan and a $600 million debt offering for Refco last year, along with Credit Suisse and Deutsche Bank .
                              The banks met on Friday to discuss whether to send Refco a letter of default, according to Wall Street Journal Online.

Коментар

• Re: EURUSD

Първоначално изпратено от Don Tony
                                Коко, май нашите дълги най-накрая взеха да излизат.
                                С много добавки и прочие успях да докарам средна цена днес на 2066, първата цел (възможно и крайна цел на тази позиция) ми е 2160, а стопа е вече на 0.
                                DA

Коментар

Working...
                                X