IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Pak mi iztriha polovinata post i to bez da sam citiral konkurenti samo im kazah 4e s tia gabi si go vkarvat ama neise.

NEKA V TAZI TEMA VE4E SI GOVORIM SAMO ZA SEX A NE ZA FOREX SHTOTO VSI4KO SVARZANO S FOREX GO MAHAT.

Коментар

• Нуждая се от помоща на форума - имам проблеми с компютъра, накратко обяснено старшно много бави изпълнението на всичко, сигурно едно 5 мин влиза в инвестора, също толкова ми отваря папките в компютъра, пуснах му 2 програми за вируси нищо не откри.
      Някой има ли идея от какво може да е и как да го оправя, благодаря предварително.

Коментар

• Хайсе стига трихте де че ......

Здравейте приятели,
        много отдавна чаках това тръгване нагоре и го открих, така всичко много е булиш с цели при пробив на 2203 2254 и после 1.2337/49/57 малко надолу и следваща 1.2442 после един връх 1.2589 и някакъв финиш 2624/2760/2820 максимум 1.3070

Всичко е ОК ама аз влизам в една путкинска опция 1.1788 с падеж началото на другият месец.

Ще начертая но според мен имаме още малко нагоре после ново дъно под 1.17 и някъде около 1.15-1.17 ще се реши дали пак нагоре или........паритет

Не се заблуждавайте аз бях най-големият привърженик на 3 голяма с цел 1.30 но според мен ни заблуждават.
        Фундамент бол но не си мислете че ситуацията в Европа е по-цветуща от САЩ.

Така чакам някакъв връх влизам в пут опция и после ще пиша - върхът може би 1.2250-1.2350 1.2450 нещо такова

Успех

БАТ ПЕТЬО НЯМА ЛИ ДА МИ ЧЕСТИТИШ БАСА БРАТ АЗ ЦЯЛА ГОДИНА ЧАКАХ ТОЯ РЕВАНШ И СЕГА МИ Е АМА МНОГО КЕФ ТИЯ 100Д В РАМКА ЩЕ СИ ГИ СЛОЖА

Коментар

• Re: До Мариян

Първоначално изпратено от rgr
          Марияне, аз пак ще си пиша с теб.

Приятен ден на всички
          От постинг половин страничка,сега гледам е останало само това.
          Някой сериозно изяжда голяма част от написаното тук.
          Дано да ни остане нещо за четене близките дни.

Коментар

• при паунда картинката след пробива на низходящия разширяващ се канал остава в другия низходящ канал
            и опря отново както при еврото в МА 168.Предполагам връщане към 1.7580, което е 38.2 % от последното движение, откат от горната линия на предишния низходящ канал и ще търси следваща цел нагоре
            към 1.7811 high от 06.10

и да не забравяме че все още сме в низходящ канал и като вземе да връща надолу за забрави да се върне нагоре и така поне до 1.7390...
            http://www.forexmanagement.start.bg

Коментар

• В понеделник рано сутринта наше време 04:30 изказване на Грийнспан пред Бизнес федерацията в Япония.
              Това предполага висока волатилност на Азиатската сесия !!!

Коментар

• До Мариян

Марияне, аз пак ще си пиша с теб.

Приятен ден на всички

Коментар

• МТ4

МТ4 -> на сайта на Популярна каса или Норт Финанс.
                  От МетаКуотес.ру често дропи връзката !

Коментар

• ...

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                      Blagodarj ti mnogo,izteglih go.Dano sledva6tata sedmica si vastanovj 4ast ot zagubite ot tazi,nali znae6 kak e sas vseki novak vav forexa.Zapisvam si 4e imam da te 4erpj!Pojelavam uspeh na vsi4ki.

Коментар

• Също и от СТС би трябвало да можеш да изтеглиш 4ката. Аз поне оттам я изтеглих преди 2 месеца

Коментар

• МТ 4 ->
                          www.metaquotes.ru

Коментар

• Първоначално изпратено от Пореден
                            Първоначално изпратено от brokerrr
                            Първоначално изпратено от Пореден
                            Здравейте.
                            1.2109 е бай до към 1.2327 някъде.
                            Иначе късите пак са много модерни със стоп на 1.2109.
                            Всъщност,Радо пак се е представил подобаващо.
                            Успех.
                            Iska6 da kaje6 4e 6te varvim jko na sever,taka li?
                            Не сещам да съм го твърдял.
                            Пояснявам:
                            За мен пробив на 1.2108 котировка СТС е сигнал за директно покачваме към 1.2327 без преди това да слизаме под 1.1912.
                            Иначе,а според мен и по-вероятния сценарий , е първо слизане под 1.1912 за завършване на движението и след това покачване към 1.2327.Надявам се вече съм станал ясен във вижданията си.
                            успех.
                            Po jsen ne moje i da bade6,blagodarj za pojsnenieto.Da zadam pak edin tapi4ak vapros,njkoi 6te mi kaje li ot kade da si svalj MT4?blagodarj i uspeh prez novata sedmica.

Коментар

• мое виждане

вероятно ще върне до към 1.2045 в малкия възходящ канал
                              и после нагоре ще гони следващия high от 10.10 на 1.2151

НО ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ЧЕ СМЕ В НИЗХОДЯЩ КАНАЛ

наклонена червена линия на низходящия канал- започва от 05.09 high 1.2587
                              и най-вече опряхме в любимата ми МА 168

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
                                Първоначално изпратено от Пореден
                                Здравейте.
                                1.2109 е бай до към 1.2327 някъде.
                                Иначе късите пак са много модерни със стоп на 1.2109.
                                Всъщност,Радо пак се е представил подобаващо.
                                Успех.
                                Iska6 da kaje6 4e 6te varvim jko na sever,taka li?
                                Не сещам да съм го твърдял.
                                Пояснявам:
                                За мен пробив на 1.2108 котировка СТС е сигнал за директно покачваме към 1.2327 без преди това да слизаме под 1.1912.
                                Иначе,а според мен и по-вероятния сценарий , е първо слизане под 1.1912 за завършване на движението и след това покачване към 1.2327.Надявам се вече съм станал ясен във вижданията си.
                                успех.

Коментар

Working...
                                X