IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли някой към BenchMark искамисе да знам те как са се държали

Коментар

• Аджахчо ти да не си конкурент на СТС бе заеби ги не се бъзикай, наистина случват се такива неща, е Варчев не е работил Евър също, Делтата пък вземала от сметките без да имат позиции и тнт
      И какво Ще се оправят ако са те ощетили има Комисия по финансов надзор, гаранция всяка жалба ще бъде разгледана ако искаш ще ти дам телефон на приятелче там, но мисля че няма нужда от такива неща те ще се оправят защото още няколко гафа и всички ще отидат при вас в саксовата платформа ама пък няма ликвидност за 2 лева дет се вика, е то не че в стс има ама е друго засега, айде дерзай

Коментар

• Re: богат-беден

Първоначално изпратено от supertrader
        Как така ще ти закрият късата позиция , освен ако не са ти забърсали стоп.То това за стоповете и лимитите които те спасяват е мит, както е мит че ще ти ги изпълнят гарантирано на 100%.Вярно, че имаше случаи и с друг брокер който също не изпълни точно поръчки на колеги един петък.
        Зкриват техните къси позиции покритието на твойте къси

Коментар

• Първоначално изпратено от brokerrr
          Първоначално изпратено от Ajax4o
          Интересно ми е на пазара на Варчев как е било...те там е било вихрушка сигурно...
          te ni srjha vrazkata togava
          ммм да...в техен стил... :wink:
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Re: какъв е проблема

Е не мога да проумея , какво му е попречило на колегата да скъси и да си прибере профита от скъсяването , щом го е знаел че ще стане.
            Добре supertrader виш следния вариант sell ot 1.1880 s/l na 1.1900 sell stop na 1.1860 s/l 1.1880 sell stop na 1.1830 s/l 1.1880.виш графиката по-долу за да стане по-ясно

Коментар

• Първоначално изпратено от STS Admin
              Причината за възникването на иглите все още не е известна. В момента ние работим (а и вероятно в следващите 2 денонощия ще работим) непрекъснато, с цел откриването на причината за проблема и нейното отстраняване. Освен това трябва да възстановим в първоначалното им състояние стотици ордери и позиции. Всичко това ще ни отнеме колосално време. Поради тази причина не отговаряме веднага на постингите. Освен това все още не знаем какво точно се е случило. Когато всичко се изясни ще публикуваме подробна информация на страниците на форума и на сайта ни.
              XAXAXAXAXAXA
              България Над Всичко

Коментар

• Интересно ми е на пазара на Варчев как е било...те там е било вихрушка сигурно...[/quote] te ni srjha vrazkata togava

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
                  Пуснато на: 01 Ное 2005 22:10 Заглавие:
                  Първоначално изпратено от PPP
                  Средната ми цена е 1.1801
                  В Канада лихвата е 3%, но инфлацията мисля, че е по-ниска от САЩ.
                  Падането под 1.18 днес беше по чисто политически причини - разследваха нещо Мартин, но го оправдаха, така че това засили Канадеца. След малко като обявят решението на ФЕД или най-късно утре очаквам пак да се отправи към 1.19
                  Успех
                  Пуснато на: 04 Ное 2005 21:21 Заглавие:
                  Първоначално изпратено от PPP
                  Затворих 2/3 от дългите USD/CAD на 1.1860 за +220п
                  Оставам с дълга от 1.19, която ще удвоя на 1.19 или на 1.18
                  Успех
                  Да се чуди човек на кое да вярва... А може би от 1.1801 до 1.1860 не са 59 пипа, както си мисля, а точно 220! Интересно....

Ех, Пловдив откога те чакам да се появиш... Откакто ми дава последните си съвети относно USD/CAD съм направил близо 3000п в тази двойка.
                  Та, дълги от 1.17, 1.18, и 1.19 ми правят средна цена от 1.1801
                  Затваряйки двата лота от 1.17 и 1.18 ми носят 220п ( 160п от 1.17 и 60п от 1.18 ) и оставам дълъг от 1.19, която в момента е на 60п загуба.
                  Ако има още нещо, което ти е интересно, не се притеснявай да питаш, с питане казват и до Цариград се стигало.
                  Успех
                  In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• богат-беден

Как така ще ти закрият късата позиция , освен ако не са ти забърсали стоп.То това за стоповете и лимитите които те спасяват е мит, както е мит че ще ти ги изпълнят гарантирано на 100%.Вярно, че имаше случаи и с друг брокер който също не изпълни точно поръчки на колеги един петък.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Виж Случват се такива неща при всички брокери, виж какво стана с Рефко а камо ли нашите.
                      СТС по принцип са добре засега на пазара в сравнение с другите.
                      Що се отнася до инцидента съм сигурен че ще направят проверка и ако някой случайно без да иска е спечелил нещо "неправомерно" ще си върнат парите, ако пък някой е загубил то това е "правомерно" прочетете си договора и ще видите че те не носят отговорност за нищо.
                      Та кейса е ясен ако това беше само в СТС лесно ама при всички е така а и навън вече е така................

Коментар

• Re: какъв е проблема

Е не мога да проумея , какво му е попречило на колегата да скъси и да си прибере профита от скъсяването , щом го е знаел че ще стане.
                        става въпрос за следното: преди пробива закриват късите и оставят покритие само на дългите и ако цената тръгне на горе(както са предполагали те) късите си ги прибират директно в джоба.Но не стана тъка и единственото нещо което можеха да направят бе да забършат стоповете на късите за да имат време да обърнат позициите си което всъщност става НЕ ЗА ТЯХНА СМЕТКА.Е, АЗ НЕ ИЗКАМ ДА ПЛАЩАМ ЗА ГЛУПОСТА НА МАТЕЙКО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                          Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                          И да ти въстановят парите няма да въстановят евентоалната печалба.
                          Така е, ама поне да не си вътре...
                          Не става въпрос за това. Става въпрос че те не изпълняват ролята която трябва, а именно : да търгуват от твое име , да са твоя представител на пазара , а не да дублират или да създават паралелен пазар тъка както им изнася защото тогава става невъзможно да успееш и бъхташ за тоя що духа.

Коментар

• А в понеделник ти препоръчвам да идеш на консултация при тях и съвсем тактично да им обясниш, че освен, че съществуват те съществуват и институции като съд и някои надзорни органи, като Комисията по Динансов Надзор...
                            Въпреки, че играя с малко пари, ако на мен брокера ми извърти такъв номер...моментално се махам от тях, а за СТС точно в този форум съм чел много лоши неща...
                            Интересно ми е на пазара на Варчев как е било...те там е било вихрушка сигурно...
                            България Над Всичко

Коментар

• Re:БЕЗ ДУМИ

Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                              БЕЗ ДУМИ
                              Това и мен ме изкефи Копнах си го също .

Коментар

• какъв е проблема

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X