IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 23
    tarsq lekciq za otigravane na evro iena ili dolar iena . kakto za nai vazni pri tqh "indikatori v novinite", tankosti i t.n.
    ....demec ..xoskata
    Trade the News

Коментар

• tarsq lekciq za otigravane na evro iena ili dolar iena . kakto za nai vazni pri tqh "indikatori v novinite", tankosti i t.n.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хоската
        Сеньорито,извинявай,обърках линка към картинката ми,сега го оправих,виж пак предния ми пост
        ok ne se pritesnqvai usetix kvo stana
        Trade the News

Коментар

• Сеньорито,извинявай,обърках линка към картинката ми,сега го оправих,виж пак предния ми пост

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
            Хоска аз още съм за късата идея в еврохиена, незнам кога ще се отприщи лавината но съм сигурен че ще стане, аз лично обаче ще отделя следващата седмица две в нейното детайлно изучаване, защото не ми харесва как се справям с нея.
            Успех
            Глеай да е по скоро че виж се е срутила докато я прегледаш

Коментар

• Хоска аз още съм за късата идея в еврохиена, незнам кога ще се отприщи лавината но съм сигурен че ще стане, аз лично обаче ще отделя следващата седмица две в нейното детайлно изучаване, защото не ми харесва как се справям с нея.
              Успех

Коментар

Сеньорито,аз съм показал вече няколко пъти как ще се движи евройената на графиката.Няма да има корекция чак до теста на 147.00-това е етап3.След това ще се върнем до около 146.65 и
                оттам нагоре за тест на 147.40

da da slu4aqt e qsen 6te xodi na zabar...Thaks i uspe6na targoviq
                Trade the News

Коментар

• Първоначално изпратено от $tambeto
                  Първоначално изпратено от koko
                  Стамбе ти като баш майстор хирург, я ми кажи би ли отворил селл 2700 сега, погледни тиковата графика хехе
                  Да но за 5-6 пипса мани-мани,днес се изложих,от движения по над 50 пипса хващах по 10
                  Абе мани че влязох на един клиент яко, ама спред 5п ливъридж 1-25 това ще ми изяде нервите докато, ако излезе от поръчката

Коментар

• Сеньорито,аз съм показал вече няколко пъти как ще се движи евройената на графиката.Няма да има корекция чак до теста на 147.00-това е етап3.След това ще се върнем до около 146.65 и
                    оттам нагоре за тест на 147.40

Коментар

Добър вечер колеги,гледам,че след последния ми пост няма коментари относно евройена,дори Карлос не излива своята градивна критика срещу мен.Означава ли това,че опонентите ми тихомълком приеха моята краткосрочна визия за този крос?
                      Dobar ve4er az imam gradivna blagodarnost tova parvo i kvo go pravim ot tuka az clousnax na 146.7 ot pod figurata ...pix biri taka da se kage....6te spodeli6 li kade 6te e vlizaneto na novo 4e ne6to go gledam za leko vibracionno vra6tane...Gracias
                      Trade the News

Коментар

Стамбе ти като баш майстор хирург, я ми кажи би ли отворил селл 2700 сега, погледни тиковата графика хехе
                        Да но за 5-6 пипса мани-мани,днес се изложих,от движения по над 50 пипса хващах по 10

Коментар

• Добър вечер колеги,гледам,че след последния ми пост няма коментари относно евройена,дори Карлос не излива своята градивна критика срещу мен.Означава ли това,че опонентите ми тихомълком приеха моята краткосрочна визия за този крос?

Коментар

Сеньорито

ЕвроДолар
                            Бай зона 1.2640-60 Цел 100-200п идеалната цел е 1.2830 според мен преди следваща атака за тест на 1.24 дъното
                            Успех
                            ...-
                            merci Koko az ne6to kato go gledam to mai rabotata 6te zaprili4a na selskostopanska spartakiada moge i da napravim edno barzo slizane do dolu 2650 ama i tova 26764 moge da se okage vaprosnoto dvigenie i da go emenat 100-200 pipa kato stoi ta gledai......az zatvorix ?/yen 146.70(target 2.618) i pix biri ...ama sega kato gledam kolegite v 6tatite piqt biri taka 4e ne mi se vigda mnogo qsno...6te metna na bob i 6te vidim... Uspex
                            Trade the News

Коментар

• Стамбе ти като баш майстор хирург, я ми кажи би ли отворил селл 2700 сега, погледни тиковата графика хехе

Коментар

• Мисля че гейшите е редно да го дотътрят до долната работа на 2660 пък тогава ще му мислим за после

Коментар

Working...
                                X