kotaranko, какво имаш в предвид?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
За looser:
Просто ми е криво, че хора като теб, които определено ценя, ГИ УСЕЩАМ как повтарят мои стари грешки. Само това.
Не се заблуждавай, че съм извадил една фраза от контекста и хоп правя някакъв извод - наблюденията ми са доста по-обемисти, гледах ти и сделките в темата за академията - същата работа - ловджия на върхове и дъна. Ма щом ти харесва лова, пожелавам ти МНООООГО КЪСМЕТ. ША ТИ ТРЯБВА, хехехе.
Чао!
Коментар
� -
Re: eur/usd
За kritelin:
Ами ако този форум все още има модератор, то би могъл и той да се размърда понякога и да ти отговори.
А иначе би трябвало да използваш бутона Img в прозореца на писане на съобщение.
looser, аз каквото исках и трябваше да ти кажа ти го казах. И знаех, че твоят отговор ще е такъв. Един вид нямаше смисъл да се хабя да ти пиша онова.
Успехи! Времето учи най-добре!
Коментар
� -
РРРНе съм казал, че ще е скоро. Сигурно звучи доста нереално но като гледам месечната графика натам сме се запътили. Все пак на този динамичен пазар човек във всеки един момент трябва да може да прецени ситуацията реално и да настрои прогнозите си. Утре ако се случи нещо непредвидено мога да мисля друго.
Успех!Keep walking ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от piwoПървоначално изпратено от looserДъната/върховете е хубаво да ги целиш
Успехи и си помисли добре, ако стане някой фал доката гониш дъната и върховете, това ли е начина да се печелят пари на Форекс и може ли един начинаещ с ограничен бюджет да използва този метод.Взимайки само тази фраза някакси се губи смисъла на това, което исках да кажа. Мисля, че като цяло носи съвсем друг смисъл.
За да го правиш цялата тази машинария трябва да си подготвен. Споделял съм не веднъж и дваж, че мениджмънта е изключително важен. Отделно играя 3 валутни двойки на този етап и донякъде диверсифицирам.
Иначе си прав, че всеки сам трябва да си извърви пътя а аз лично доста път извървях и сума ти акаунти изгърмях. Не се страхувам да изгърмя и ощеА иначе добре съм помислил и мисля, че точно това е начина да се печелят пари от Форекс. Времето ще покаже както винаги.
Успех и на теб!Keep walking ...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от looserДъната/върховете е хубаво да ги целиш
Успехи и си помисли добре, ако стане някой фал доката гониш дъната и върховете, това ли е начина да се печелят пари на Форекс и може ли един начинаещ с ограничен бюджет да използва този метод.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от looserЕ, разбрахте се гледамЗа мен лично РРР прави най-разумното нещо. Аз също се старая към нещо подобно с разликата, че играя само положителните суапове. Дъната/върховете е хубаво да ги целиш ама не мога да кажа, че го правя и когато се докосне до долния/горния Болинджър минимум на 4 часова графика купувам/продавам за да подобрявам средната. Понякога гледам и РСИ.
Пловдив, РРР наистина е много отдавна тук и винаги се е държал на ниво. Не ти правеше чест да се отнасяш така с него. Но пак казвам всичко е добре когато завършва добре. Живи и здрави да сме пък религията няма значение.
На този етап определям цел за долар/канадец 1.40Ако я достигнем ще почерпя
РРР ти гледам в Канадеца на кръгло купуваш. Мислиш, че там е дъно или ти харесват кръглите числа?
По-лесно се смята средната цена така
Вече повече от два месеца сме между 1.16 и 1.19. Докато не пробием този рейндж, ще съм все здраво нагоре. Под 1.16 не мисля че ще слезе в близките месеци. 1.40 също скоро не вярвам да видим ( макар че ми беше доста приятно да посещавам Канада при нива 1.55/60 ) но на 1.25 до един-два месеца няма да се учудя.
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
� -
Е, разбрахте се гледамЗа мен лично РРР прави най-разумното нещо. Аз също се старая към нещо подобно с разликата, че играя само положителните суапове. Дъната/върховете е хубаво да ги целиш ама не мога да кажа, че го правя и когато се докосне до долния/горния Болинджър минимум на 4 часова графика купувам/продавам за да подобрявам средната. Понякога гледам и РСИ.
Пловдив, РРР наистина е много отдавна тук и винаги се е държал на ниво. Не ти правеше чест да се отнасяш така с него. Но пак казвам всичко е добре когато завършва добре. Живи и здрави да сме пък религията няма значение.
На този етап определям цел за долар/канадец 1.40Ако я достигнем ще почерпя
РРР ти гледам в Канадеца на кръгло купуваш. Мислиш, че там е дъно или ти харесват кръглите числа?Keep walking ...
Коментар
�
Коментар