If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...пловдив, направих си труда да прегледам мненията ти и оставам с впечатление, че единствената ти цел тук е да бъзикаш колегата 'РРР'
ако не друго той поне е тук много преди теб и като гледам има сериозни изгледи да е тук много след теб!
а в този форум винаги е имало и ще има зядливци и това е ясно - не ставай един от тях!!!...
Значи единствената причина да се "заяждам" с PPP е изопачаването на елементарни неща от негова страна. Системата с ловенето на дъна/върхове и добавяне "до откат" не знам да е донесла на някого успех, но парите са си негови и той може да си прави каквито сделки иска. Когато обаче каже, че 5 пъти по 0.1 лота отворени преди месец и излезли днес на +10 пипа общо са му донесли 50 пипа на дневна търговия, това според мен си е абсолютна комплексарщина и заблуда и вероятността някой следващия път да се набута, прилагайки неговите методи и очаквайки подобни резултати, е огромна. И след като това е форум, в който все си мисля, че няма значение кой кога е дошъл, а какво мнение изразява, си позволих и ще продължа да си позволявам да казвам какво мисля, дори и това да не се харесва.
здравейте,
напълно съм съгласен със супертрейдър за загубата на първа сметка. само един съвет към новите колеги - бъдете предпазливи, четете повече и слушайте само доказани имена (уилямс,елдер,рашке...)!!!, даже и тях с половин ухо ;-) , защото парите са си ВАШИ и с тях търгувате ВИЕ!!! с 3000 долара не сте 6 пъти по-печени от тези с 500!
ако имате малка сметка изберете подходящ брокер !
пловдив, направих си труда да прегледам мненията ти и оставам с впечатление, че единствената ти цел тук е да бъзикаш колегата 'РРР'
ако не друго той поне е тук много преди теб и като гледам има сериозни изгледи да е тук много след теб!
а в този форум винаги е имало и ще има зядливци и това е ясно - не ставай един от тях!!!
EUR/USD - ще го гледам отстрани поне до американската сесия във вторник - после ще го мисля.
USD/CAD - ще купувам спадове под 1.18 ( с малък % от сметката) за 1.20
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ти си направо вреден човече , това момче ще си загуби парите гарантирано. А и научавам нещо ново - отиграл си добре петъчното изкрейзване , сигурно като скочи в начало си бил дълъг и после си скъсил -браво , браво!!Абе вие наистина ли трейдвате или сте някои които зарибяват балъци тука.
Дали ще спечели или ще загуби, зависи изцяло от него. Според мен ако играе с 200$ при условия 1:100 марджин и 0.1 лота минимум (както е при повечето брокери), първата сделка, в която стъпи накриво го праща "в киреча" - примерно 0.1 лота USDCHF са 100$ марджин и 1$ на пип, ако си сложи стопа на 50 пипа и нещата загрубеят, губи 25% от сметката си от една-единствена сделка. Да не говорим за екстри от рода на "системата" на PPP, при която трябва да добави 2-3 пъти при резултат от -200 пипа примерно.
Така че при 2-3000$ сметка и риск около 5% (всички отворени сделки общо), т.е. отново говорим за търговия с минилотове и при разумен модел за игра, вероятността не само да не загуби, но и да спечели, се увеличава. Предполагам, че му е ясно, че вероятността първата сметка да го направи милионер е минимална, така че се надявам и да е наясно с рисковете.
Сещам се друго - сметка с 200-300 лв има смисъл да си отвори в трейдър.бг примерно - там няма ограничение за обема на сделката и може да трейдва микролотове ако иска . Там действително може да се пробва с мини-реална сметка. Ако има дисциплина и се придържа към някакъв план от да речем 5-10% профит на седмица, може и да я устиска. Друг е въпроса, че лично на мен би ми действало демотивиращо да трейдвам цяла седмица за 20 лв. примерно. В крайна сметка всеки сам знае с какви пари разполага и решава сам...
Ти си направо вреден човече , това момче ще си загуби парите гарантирано. А и научавам нещо ново - отиграл си добре петъчното изкрейзване , сигурно като скочи в начало си бил дълъг и после си скъсил -браво , браво!!Абе вие наистина ли трейдвате или сте някои които зарибяват балъци тука.
Приятел, специално в този форум са се събрали хора, които страшно си падат по това да се изказват за неща, които не са им ясни. Особено след дни като последния петък, през които "дългите евра" и сметките им са изяли по няколко шамара.
Относно парите - 3000 USD е един добър старт, в случай че това е първия ти реален акаунт, според мен. Въпреки че тук повечето са на демо или в най-добрия случай със сметки от по 200$, което в крайна сметка не им пречи да се възприемат като фактор, който определя курса на долара. Успех ти желая.
Мерси за пожеланията! :-)
Иначе и аз така мисля, защото с 200$ сметка си е все едно Демо-търговия! А Демо-то съм го играл вече... Късмет и на теб :-)
Ето и за IRIS , защото тук много се писа за него,
за месец игра човека си загубил сметката.
to be honest, i have ever been the subscriber of iris...but i found u done a great work even better than iris in terms of intraday and short term...
i have lost all my money in the one month subscrib of iris signal..i swore that i will never trust any signal but mastering the technical analysis myself .
liubuzhen , 06-11-2005, 06:49
Shte mi dadete li malko info za MetaTrader.Trqbva li zadyljitelno da sym registiran nqkyde ili moga prosto da polzvam platformata za da gledam grafikite?
Mersi predvaritelno
Някой има ли идея за понеделник? Аз очаквам корекция 40-50 пипа, и след туй пак на юг. Но няма никакви сигнали, и нещо не са много красиви нещата. А не ми се играе интуитивно. Тия американци само дето нямат индекс за наркодоларите дето изтичат навън. С техните индекси и индикатори само манипулират пазара както им изнася.
Dobur den na vsi4ki trader-i! Moje li nqkoi da mi dade linkove, ot koito da se proverqva informaciq kato BIP, teku6tiq deficit, inflaciqta, bezraboticata i drugi vajni indikatori za evrozonata i qponiq , kakto e FOMC napriemr za USA. Az se rovih tuk na saita na ECB, no ne6to ne mojah da se orientiram, a i ne sum mnogo opiten trader vse o6te i 6te se radvam nqkoi da mi podskaje kak moga da se sdobiq s vajna informaciq navreme!
Трябва да се разпусне малко събота и неделя Пореден, не е избиване на комплекси. Иначе и ние като теб и КОКО ще се сдърпаме в четвъртък, точно когато трябва да сме най-концентрирани. Не съм ли прав? Ето, хапнах, пийнах и сега отивам да довърша тия три работи. Пък ако не ми стигнат силите с моята тигрица, ша си спомня думите на PPP и ако не друго поне смЕх ще и "образувам". хехехе
Хора, мислех, че поне в този форум интелектът ще
бъде винаги в uptrend...
barber, вечният uptrend е невъзможен
What goes up, must come down!
"достал визитку из жилетного кармана
и так сказал как говорят поэты-я вам
советовал беречь свои портреты..."
Слушам руски блатни песни от преди
100 г.-как иносказателно са се изразявали.
Коментар