IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте всички.
    Бих искал да споделя няколко мои наблюдения.
    Посещавах до преди половин година този форум доста често.
    Имаше доста участници.Модератора се опитваше да налага свойте виждания какво,как и колко да се пише.
    Ето и резултата от дългосрочната стратегия.
    НЯМА ЖИВА ДУША ОСТАНАЛА.
    Само няколко новака и това е всичко.
    Успех Инвесторе!
    Колко жалка картинка...
    А пък купилите акции на IBG.......мъка,мъка!

Коментар

• KIO

Moze li da mi preporuchate dobur uchabnik ili literatura? Prochel sum edna knizka izdadena ot Deltastock, no kato che i e postna.

Според мене най ще ти помогне следната литература:Светлин Минев-"Как да търгуваме на финансовите пазари" и "Стратегии за търгуване на финансовите пазари".По принцип трудно се намират,но можеш да ги поръчаш на www.balkanatolia.com. Пристигат за няколко дни

Коментар

• Сега се прибирам и гледам че ми се е изпълнила поръчката за удвояване на дългите Канадци на 1.19 - вече съм дълъг 20к от 1.19. Ще добавя 10к на 1.20 или ще удвоя на 1.18.
        Успех
        In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Keep walking ...

Коментар

• Zdraveite, napulno nov sum tuk, sluchaino otkrih foruma i mnogo mi haresa. Poizchetoh dosta stranici nazad i mai ste go procheta celia. Zanimavam se s edno demo ot 3 meseca i nqma da si krivia dushata pone 7-8 puti go resetvah, no mai sum vse po-zapalen . Iavno imam super mnogo da ucha. Imam nqkolko vuprosa i ste sum i mnogo blagdaren, ako mi otgovorite.
            Moze li da se specheli ot tazi igra, prochetoh edni komentari, che 90% gubeli? ima li smisul da se zahvastam, ne che ste se otkazia sega de?
            Moga li da se izhranvam ot forex-a, vse edno rabotia?
            Moze li da mi preporuchate dobur uchabnik ili literatura? Prochel sum edna knizka izdadena ot Deltastock, no kato che i e postna.
            Moze li da mi preporuchate nqkoi dobur, s chiito prognozi da si sverqwam moite?
            Predvaritelno vi blagodarq.

p.s. Izvinqwam se za kirilicata.

Коментар

• Забравих да ви спомена че това е при СТС-МТ3.????

Коментар

• Пичове някой може ли да ми обясни следното.Как на 04.11.05 GBP/USD close 1.7521 а на 07.11.05 open 1.7466.....няколко пипса не са се събудили..

Коментар

• Технически нива за 4 ноември

http://investor.bg/article.php?id=30010

Коментар

• eur/usd

Probihme dolnata granica na vyzhodqshtiq triygylnik kakto se ochakvashe.
                    Az lichno sym slojil limit na 1.1740 i ot tam shte dyrja dylgite minimum oshte 3 figuri.
                    Ako ne se stigne do tova ravnishte shte chakam da napravim korekciq ot 1.618 na poslednata vylna nadolu tova znachi che shte otkriq dylga poziciq pri niva ot okolo 1.1910-20 i shte gi dyrja do 1.2200.
                    Tova e moqta gledna tochka.Shte se radvam da chuq i drugi

Коментар

• usd/jpy

къса позиция usd/jpy 50к s/l 118.6
                      успешна седмица

Коментар

• buy usd/cad @ 1.1828. stop 1.1815. target 1.1930
                        Keep walking ...

Коментар

• MARKET TALK: Remaining USD Bears May Be Set To Capitulate

0835 GMT [Dow Jones] The dollar's break to new highs vs EUR, on top of its
                          multi-year highs vs JPY, means USD bears are likely to capitulate, says UBS.
                          Short-term funds and CTAs are already long USD, but macro hedge funds, asset
                          managers, corporates and private clients are not yet positioned for further USD
                          upside, UBS says. Adds that it will revise short-term EUR/USD forecasts in the
                          coming days, as 1.22 over one month and 1.24 over three now look too EUR
                          bullish. EUR/USD now lower at 1.1810. (KJM)

Коментар

• ЕДНО НЕАНГАЖИРАЩО МНЕНИЕ:

Като отчитам, че вероятността да реализирам загуба надминава значетелно тази - да запазя (или увелича)активите, мога да кажа, че онзи обърнат H&S на дневна при кабела сега се превръща в "изправен" с таргет 100 пипса под настоящите нива... (все ще позная някога)...
                            ... но водещият принцип (оптимистичният вариант: поглед, отправен в светлото бъдеще) ми показва, че пълен крах е в пъти по-малко вероятен...
                            Предвид горното, мисля, че сме стигнали дъното ... (възможни са и корекции)!

Успехи!

Коментар

• Re: РРР

Първоначално изпратено от supertrader
                              Добро, утро на всички! РРР как да е успешно слагането на трейлинг стопове , като е тактика от времето на 100 годишната война.На пазара играят машини в чиито програми масово се ползват стопове и цената ги търси и обира.

Мдаа, смятам да я прекратявам тази практика
                              In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР

Добро, утро на всички! РРР как да е успешно слагането на трейлинг стопове , като е тактика от времето на 100 годишната война.На пазара играят машини в чиито програми масово се ползват стопове и цената ги търси и обира.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X