IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• do plovdiv...

fostarfx наистина имаше нещо такова даже имаха сайт с побликувани всички позиции но в момента и аз не се сещам за линк
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• do plovdiv...

tova koeto si pro4el za "...около 130хил.пипса за годината!!! " sam absolutno siguren 4e ne e viarno, a e izmisleno ot fantaziite na niakoi za barzo zabogatiavane

Коментар

• gbp/aud

Може ли някой,който играе тая двойка да направи една прогнозка.Аз лично съм дълъг от тия нива.Успехи на всички!

Коментар

• bunny system

След като ми отнесе стопа на късата от 2074, ми отвори дългата от 90, която собствноръчно затворих на 2086. Сега остава късия кабел от 7588, стоп на 7630 и стои 5Хордер за продажба от 2053.
          Работа и заплата?

Коментар

• Нов FOREX анализ

Технически нива за 14 юли

Коментар

• bunny system

Честито не знам дали ви беше интересно но наистина имам малко работа, показах ви на практика бънигърл, ако на някой му е било скучно да ме извини
              Успехи

Коментар

• bunny system

94 изход с 1/3

Коментар

• bunny system

Не се заблуждавайте, касирането на 20на п печалба не е загуба по системата на бъни ако сме хванали 100п движение ще има и сигнал за добавка, но аз имам малко работа така че друг път по-подробно ще обясня с примери

Коментар

• bunny system

Наближава дъно излизайте преди него с 1/3

Коментар

• bunny system

Това е идеята този крос дава сигнал че бързо можете да излезете с 0 стоп, дори и да не стане сега имате най-важното 0 загуба

Коментар

• bunny system

Местете стоп на 0 сега

Коментар

• bunny system

Моля, някой ако има информация, идеи, материали по следните теми, да ми помогне (като изпрати, сподели и обсъдим) с каквото може. Темите са : 1. Проблемите на публичните финанси 2. Инвестициите в реалния сектор 3. Финансовите инвестиции. Трябва да напиша разработка (есе или реферат, или доклад) по някоя от темите. Затова моля за помощ.

Коментар

• bunny system

Винаги независимо от система слагайте стопове над близък връх, той е доказателство че там някой ненормалник стои и продава

Коментар

• bunny system

по фибо 35-60 е сел зона а сега сме в ничия земя, еми те са много близки и могат да дават фалш сигнали, аз все пак отворих малка къса със стоп 54

Коментар

• bunny system

даже ако гледаме фиботата над 60 трябва да е стопа

Коментар

Working...
                                X