IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дон Карлос

Добър ден !! Здраве и успех на всички!!

Отдавна не бях чел форума .Сега като го чета ,виждам ,че има хора с реални успехи !

Дон Карлос искренни поздравления !!
    И за успеха и за търпението и за изключителната ти добра нервна система !! Накратко казано -доста качества и натрупан опит се изискват за това !Като участник във форума и то от доста време , имам спомен за тази позиция .
    Рядко хора имат тези качества ,за това не се учудвам ,че има и ще има недотам приятни забележки ....
    С пожелания за успехи !!

Коментар

• ВЕРВАМ ТИ ДОНЕ КАКВОТО И ДА КАЖЕШ ВЕРВАМ ТИ, АЗ СЪМ ВЯРВАЩ ЧОВЕК, УСПЕХ ТИ ЖЕЛАЯ

Коментар

• Re: AUD/USD

Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
        НЕма да се сърдите на piwo, пак е злоупотребил с алкохола човека и започна да плещи глупостите си, като не пропусна да се сложи на Дон Балон
        Памукчиев, мараба! хехехе

Ами, ако на това да признаеш далновидността на някой ти му викаш"слагане", приемам. Но...
        Има го този момент, ще признаеш, че в началото на студената зима на 2005 малко бяха хората дето подкрепиха възход на долара и се аргументираха достатъчно добре. Аз си го спомням този човек. И аз съм го наричал Балон (sorry), но човека има визия, а аз умея да ценя такива хора. При това са сууууупер рядкост, чуй ме какво ти казвам, поне опит имам. Това е! Дано си ме разбрал, Мечо!
        Гледай напред, Памукчиееев, не се връщай назад като мен!
        Само да не те изненада нещо там отзаде в храстите, някоя зажадняла Баба Геца (или Цеца или квато щеш), хехехе! (Пък мое и да му хареса на Памукчиев, кой го знай колко е зажаднял и той, заваллията, хахахахахахаха).
        Поздрави! Не се впрягай!

Коментар

• PUL

Драги PUL, дългата ми в GBP/NZD беше не от 2.80, а от 2.8258 и
          я затворих толкова отдавна, че вече съм я забравил. Постната е
          изцяло във форума. A propos, профитът от нея беше 12 480 и я
          затворих точно на 2.70.
          Успех!

Коментар

• ЕМИ ОБЪРКАЛ СЪМ ЦИФРИТЕ, КИВИТО ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИ ДВОЙКАТА , А ИНАЧЕ ВЪОБЩЕ НЕ СЕ НЕРВА, АМА ДОНА С НЕГОВОТО ЗВЕРСКО ОСРЕДНЯВАНЕ НЕ ГО РАЗБИРАМ, АЗ ИГРАЯ САМО СЪС СТОПОВЕ И МИ ДРЕМЕ ЗА ТРЕНДА КАКЪВ Е, ЖЕЛАЯ УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ДЪЛГИ И КЪСИ

Коментар

Първоначално изпратено от piwo
              Първоначално изпратено от Дон Карлос
              Добър ден на всички!
              Както предвидих /и се зарекох
              да не затварям преди това/, профитът от всичките позиции е около
              100 000.
              Ами това е, честито! Имаше и хора дето знаеха накъде ще тече водата.
              Доне, сега ще удряш ли рамо на PUL-чо.

Все пак доста средства ти се освободиха. хехехе
              Поздрави!
              НЕма да се сърдите на piwo, пак е злоупотребил с алкохола човека и започна да плещи глупостите си, като не пропусна да се сложи на Дон Балон
              ФОРЕКС ФОРУМ - forex системи, forex брокери, forex коментари, forex, forex, forex

Коментар

• piwo

Ако мене питаш за йените, отдавна съм ги ликвидирал с печалба,
                но както знаеш вече не поствам позициите си тук.
                А за долара още преди много време съм си казал мнението.
                EUR/USD се стреми към "рожденото" си ниво - 1.08/12. Само не
                очаквай това да стане с магическа пръчка. Преди това не изключвам
                движения нагоре.
                Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от PUL
                  PIWO-- НЕ ГО МИСЛИ ДОНА, ЗАЩОТО ТОЙ ОЩЕ ДОБАВЯ В GBP/NZD, OT 1.80 ГО ПРАВИ И МОЖЕ ДО 1.10 ДА ИЗДЪРЖИ , Е ТАМ Е МОЯ ТАРГЕТ
                  PUL, наистина ти желая успех! Мисля, че си объркъл нещо цифрите, макар моят брокер да не я пуска тази двойка и не я следя.
                  Нема да ми се нервиш, той пазара ти стига, аз съм само за разнообразие, хехехе!

Със здраве на всички фЛорекс мечтатели!

Коментар

• PIWO-- НЕ ГО МИСЛИ ДОНА, ЗАЩОТО ТОЙ ОЩЕ ДОБАВЯ В GBP/NZD, OT 1.80 ГО ПРАВИ И МОЖЕ ДО 1.10 ДА ИЗДЪРЖИ , Е ТАМ Е МОЯ ТАРГЕТ

Коментар

• PUL, и да се напъваш и да не се напъваш да остроумничиш, пазара с тази игра като твоята ще те мачка 2 пъти и ще ти пуска веднъж.
                      Ако си добре с мангизите и си втори Дон Карлос, ОК, ако ли не направо те слагам в графата "ОТПИСАНИ".
                      УСПЕХ И НА ТЕБ, друже!

Коментар

• Първоначално изпратено от looser
                        Първоначално изпратено от looser
                        buy usd/cad @ 1.1828. stop 1.1815. target 1.1930
                        move stop @ 1.1850. target 1.1960
                        Изпълнена цел на 1.1960
                        Keep walking ...

Коментар

• първите стопове на мечоците са в зоната 1.1770-80, така че от там започва сериозната хранилка за бичетата----PIWO СЕГА РАЗБИРАМ ЧЕ СИ КЪС ОТ ДЕВЕТ МЕСЕЦА, ЩОТО АЗ СЪМ ДЪЛЪГ ОТ 62-РА ГОДИНА----ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ В СЛЕДВАЩИТЕ 9 МЕСЕЦА

Коментар

• А късите usd/jpy от 107 държиш ли ги още или ... ?
                            Идва Нова Година, ще има изненади, хехехе.

Долара, какво става сега, теглиш му чертата, така ли?

Поздрави!

Коментар

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                              Добър ден на всички!
                              Както предвидих /и се зарекох
                              100 000.
                              Ами това е, честито! Имаше и хора дето знаеха накъде ще тече водата.
                              Доне, сега ще удряш ли рамо на PUL-чо.

Все пак доста средства ти се освободиха. хехехе
                              Поздрави!

Коментар

• AUD/USD

Добър ден на всички!
                                Тази нощ ми е изпълнен лимит на 0.73 в AUD/USD 480 K от 0.7775,
                                къса позиция отворена на 0.7146 миналата година. Профитът е
                                22 800 пипса или австралийски долара. След многократни добавки
                                получих изгодната средна цена 0.7775. Това беше последната ми
                                "тежка" доларова позиция, по-старите участници във форума
                                знаят за тях, всичките са публикувани. Както предвидих /и се зарекох
                                100 000.
                                От доста време обаче вече не поствам нито позициите си, нито
                                анализи, по причини известни пак на по-старите участници, от което
                                както се оказа аз не губя нищичко ). За тази позиция направих
                                изключение, защото бях обещал да пиша, когато я затворя.
                                Желая успех на всички!

Коментар

Working...
                                X