IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Игли и стопове

Не знам брат , но съм напълно съгласен с "колегата" Лари Уйлямс който казва , че такъв дзвр като скалпер и дей трейдър няма
    Веднъж опитах да скалпирам нон - стоп 8 часа . Като станах ръцете ми трепереха и си реших ... Не е за мен тази работа Аз да не съм индианец
    Първоначално изпратено от Ajax4o
    Първоначално изпратено от kotaranko
    Аз ли нещо съм тъп но не мога да разбера какви стопове ще ударят тези игли ! Бах маа му .. Къде ги слагате тия стопове бе ?! на 20 пипса ли ?!
    Ми ако скалпираш на колко да ги сложиш ? :wink:
    Не си тъп, ама тия игли са по 60-70 пипса някъде...ебати стопа требе да сложиш ако отиграваш това движение, че въпросните игли да не го отнесат...

Коментар

Аз ли нещо съм тъп но не мога да разбера какви стопове ще ударят тези игли ! Бах маа му .. Къде ги слагате тия стопове бе ?! на 20 пипса ли ?!
      не знам да ли си тъп ама май си кьорав иглите са от по 80-100 пипса

Коментар

• Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.
        Това ми е мнението. Може и да не съм прав.
        Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Ми ако скалпираш на колко да ги сложиш ? :wink:
          Не си тъп, ама тия игли са по 60-70 пипса някъде...ебати стопа требе да сложиш ако отиграваш това движение, че въпросните игли да не го отнесат...
          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
          България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от PPP
            ...Ех, Пловдив откога те чакам да се появиш... Откакто ми дава последните си съвети относно USD/CAD съм направил близо 3000п в тази двойка....

Хахахахаха. Е, браво! Хахахахахахаха.... Ми другото, което ми е интересно е дългите евра от 1.34 ли бяха и на колко десетки хиляди пипа плюс ги затвори? )) Колкото до съвети - не си спомням да съм давал на никого, още по-малко на теб.

Виж, за последен път обръщам внимание на глупостите ти, факт е че по-тъпа "стратегия" от това, което пробутваш тук не съм виждал. Но дори и това не е толкова важно, колкото факта че се натрапваш постоянно и постваш толкова ламерски позиции, че чак ме е срам да ги чета - справка последния хит с дългото евро от 1.1835 или тезата, че "няма губеща позиция" )) . Разбирам, че се опитваш да оригиналничиш и да избиваш някакви комплекси, но някак си не е това мястото. А може пък и да е точно това. Гледам, че децата ти се радват и си им станал кумир.

И последно - защо не попита счетоводителя си относно данъчните ставки (нали той е единствения човек, който вижда баланса на сметките ти и резултатите от сделките), а се наложи да питаш тук? ))) И ако все пак някога решиш да се похвалиш с блестящите си резултати и да покажеш извлечението си - супер!, тръпна в очакване... Щото бат'Петьо такъв бил, онакъв бил, ама ви скри топката с онова демо. Но докато не ги показваш, а ми говориш глупост след глупост, единственото което мога да направя е да се посмея.

И се посмях... Лека вечер.

Коментар

• Игли и стопове

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                Виж няма такова понятие стабилен брокер в БГ реалността, както казва Алеко всички са маскари, ето за пример Рефко един от пишещите тук имаше сметка там и какво тя сега е замразена и евентуално фхсм ще я поднови ама човека ако му трябват пари и говоря за брокер със над 25 млр долара ликвидност ами колко мислиш имат нашите???????????????
                Да бе, ясно ми е, че в милата ни татковина стабилен брокер няма...който да няма минуси, като изключим МОЖЕ БИ Бенч Марк...ама за тях незнам днес как са се държали. Иначе ... фалита на Рефко не бива да се разглежда така...нали се сещаш за Беарингс в Лондон...банка също с милярди като активи, как хубво фалира в средата на деведестте, за което беше виновен някъв пич от Хонг Конг ако не се лъжа...
                Даже и филм имаше...
                А обяснение за внезапното изчезване на пари от сметката ми и също толкова ненадейното им появяване в Делтата имаш ли ?
                България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kotaranko
                  .. някой спомена Варчев .
                  Сега пак погледнах там . Нещата са си наред и дори бяха открили лотовете навреме и на добри нива . Имам сметка и там ( малка ) и досега почти не съм имал оплаквания ...

Хммм .. и грешки и шами могат да станат навсякъде.. Подобни неща като това на СТС съм виждал преди няколко години редовно на пазара на акции . Не съм много в час , но съм чувал , че е от програмата ( преди , като новобранец ) . Нищо чудно обаче и брокера да цака яко . Нали и те хляб ядат
                  Програмата е Metatrader ползвам и при друг брокер същата при него няма.

Коментар

• .. някой спомена Варчев .
                    Сега пак погледнах там . Нещата са си наред и дори бяха открили лотовете навреме и на добри нива . Имам сметка и там ( малка ) и досега почти не съм имал оплаквания ...

Хммм .. и грешки и шами могат да станат навсякъде.. Подобни неща като това на СТС съм виждал преди няколко години редовно на пазара на акции . Не съм много в час , но съм чувал , че е от програмата ( преди , като новобранец ) . Нищо чудно обаче и брокера да цака яко . Нали и те хляб ядат

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от koko
                      .........

Грубо сметнато, ще държа част от платната опънати до цел :
                      1.1400 , а за втора цел до - 1.0840 (съмнително , но възможно )
                      Мен ме заблудиха аз чакам паритета ама първо ми трябва нещо 1.23-1.25
                      На първо време чакам 1.16 вероятно ще отвори с гап и жълтите ще осъмнат с ново дъно-идеална възможност да позабутат йената колкото се може по-високо от 114,70.Е не казвам че 1.16 ще е в понеделник,но в близките дни предполагам.

Коментар

• Виж няма такова понятие стабилен брокер в БГ реалността, както казва Алеко всички са маскари, ето за пример Рефко един от пишещите тук имаше сметка там и какво тя сега е замразена и евентуално фхсм ще я поднови ама човека ако му трябват пари и говоря за брокер със над 25 млр долара ликвидност ами колко мислиш имат нашите???????????????

Коментар

• хахаха
                          Коко, аз съм дребно спекулантче, което има сметка в Делтата...и изчезването на част от парите се усети и при мене...но бързо ги възстановиха (знаеш ли защо е станало така?). Не бачкам за никой освен за себеси...
                          Просто нали водеха СТС за най-стабилния брокер...стабилен, ама той се уака днес най-стабилно.
                          Сега ми е паднало да злорадствам..не ми разваляй харабията
                          България Над Всичко

Коментар

• Re: EUR/USD

.........

Мен ме заблудиха аз чакам паритета ама първо ми трябва нещо 1.23-1.25

Коментар

• Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                              Има ли някой към BenchMark искамисе да знам те как са се държали
                              Е то няма как да се държат те само ретранслират саксовата платформа май доколкото знам

Коментар

• EUR/USD

Клипера пак наду платна . Заради такива дни си струва човек да търгува и да чака вятъра.
                                Признавам , че последните няколко месеца безветрие ме бяха накарали да изпитам леки съмнения в себе си.
                                Жалко само , че за няколко години всякаква тръпка изчезна . Днес дори не се зарадвах на този пробив , нито му се изненадах. Прибрах малко парици , направих сверка за някой часове , дати и месеци и отидох да си правя кафе . Част от удоволствието го няма вече и няма да се върне никога . Форекса стана работа като всяка друга .

Коментар

Working...
                                X