БОГАТ БЕДЕН прав си че среднодневтия обем на форекса е около 1,2 трилиона долара. Предполагам обаче, че си наясно че има моменти когато пазара е много "тънък" и моменти когато е много "дебел". Според теб пазара след NFP "тънък" ли беше или беше гигантска битка между големите батковци. Още нещо когато запобнаха да се появяват шиповете според мен е нормално да се получи и двоен ефект. Скъсилите по рано започват да прибират дечалби, едновременно с товамного желаещи да удължават на ниски нива. Освен това задействане на теък профити и стоп лосове. В резултат на изострената ситуация считам че шипове бе нормално да се получат. Друг е въпроса че се получиха доста на брой. Аз се възползвоах от ситуацията след като видях първите няколко шипа. Предполагам, че и други са постъпили така. Ето ти още един повод за шиповете. Всички споделят, че повечето брокери са блокирали. STS също прекъснаха за около 2-3 минути поне при мене и се чудеж какво да правя. С две думи шах от всякъде. Приятен уикенд на всички и се гответе за нови партии шах през новата седмица.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Игли и стопове и нерви
Първоначално изпратено от the fan*ами просто нищо не е станало...
Първоначално изпратено от the fan*и защо трябва да се отделя толкова внимание на брокерите?Първоначално изпратено от the fan*На Делтата и друг път се е получавало подобно нещо...Първоначално изпратено от the fan*Между другото, преди години, когато Япония редовно интервенираше, защо никой не недоволстваше от тях?From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotarankoТочно ... това може да стане и е ставало !
Ако не се нервиш а четеш можеш да видиш че съм виждал подобни неща и при Медвед и по други програми когато търгувах с акции .
Порови малко тук и там и подобни образувания все ще ти изкочат и другаде. Фючърси други двойки валути и так нат ....
Не защитавам СТС и ме боли щепсела за тях ... но такива неща се случват и реално , а не само когато брокера те цака ! Това е .[/quote]Да при АКЦИИТЕ е възмойно та там има гапове от по 50 и повече процента но там ценообразуването става на много по различен начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от plovdivПървоначално изпратено от PPP...Ех, Пловдив откога те чакам да се появиш... Откакто ми дава последните си съвети относно USD/CAD съм направил близо 3000п в тази двойка....
Хахахахаха. Е, браво! Хахахахахахаха.... Ми другото, което ми е интересно е дългите евра от 1.34 ли бяха и на колко десетки хиляди пипа плюс ги затвори?)) Колкото до съвети - не си спомням да съм давал на никого, още по-малко на теб.
Виж, за последен път обръщам внимание на глупостите ти, факт е че по-тъпа "стратегия" от това, което пробутваш тук не съм виждал. Но дори и това не е толкова важно, колкото факта че се натрапваш постоянно и постваш толкова ламерски позиции, че чак ме е срам да ги чета - справка последния хит с дългото евро от 1.1835 или тезата, че "няма губеща позиция")) . Разбирам, че се опитваш да оригиналничиш и да избиваш някакви комплекси, но някак си не е това мястото. А може пък и да е точно това. Гледам, че децата ти се радват и си им станал кумир.
И последно - защо не попита счетоводителя си относно данъчните ставки (нали той е единствения човек, който вижда баланса на сметките ти и резултатите от сделките), а се наложи да питаш тук?))) И ако все пак някога решиш да се похвалиш с блестящите си резултати и да покажеш извлечението си - супер!, тръпна в очакване... Щото бат'Петьо такъв бил, онакъв бил, ама ви скри топката с онова демо. Но докато не ги показваш, а ми говориш глупост след глупост, единственото което мога да направя е да се посмея.
И се посмях... Лека вечер.
"PPP, батко, толкова смех ми образуваш, че си немаш на идея. От 1.1670 нема ли да удължиш пак За средна цена 1.17.. Хохохохо."
1. Ами това горното е от теб, удължих на няколко пъти и оттогава насам съм ги направил тези 3000п
2. Счетоводителя си не попитах, понеже въпроса ми беше за ставките в БГ, а аз съм в САЩ
3. "Стратегията" ми дали е глупава си е само за моя сметка. Само че аз предпочитам парите си истински, и затова живея в апартамент за $400000, карам кола за $45000, и следвам в $37000 на година университет, а пък бат ти Петьо ти "скрива топката" с демо сметка и през свободното си време прави екскурзии из Европата за по Е100.
4. Дългите ми от 1.34+ Евра вече са със средна цена от 1.2180 и смятам до седмица-две да започвам да затварям. В момента са на около $10500 минус.
5. "Гледам, че децата ти се радват и си им станал кумир." Това смятам, че е по-скоро обида към тук присъстващите и ще оставя тях да преценят.
6. По-долу са извадки за днес за две от сметките ми, които за разлика от тези на бат ти Петьо не са демо. Това са само хеджове, които съм затворил днес и са на около $500.00 за деня. Надявам се да мирясаш най-сетне.
7. Очаквам извинение или да ми покажеш извадка от твоята сметка за днес с по-добра печалба.
Ticket # Currency Volume Date Sold Bought Gross P/L Comm Inter Adj Net P/L Condition Created by
06070028 EUR/USD 10K 10/19/05 02:40 AM 1.1880 SE m09016893
11/04/05 11:07 AM 1.1825 55.00 0.00 -10.80 0.00 44.20 C m09016893
06075315 EUR/USD 10K 10/19/05 03:50 AM 1.1900 LE m09016893
11/04/05 11:06 AM 1.1820 80.00 0.00 -10.80 0.00 69.20 C m09016893
06075814 EUR/USD 10K 10/19/05 05:05 AM 1.1930 LE m09016893
11/04/05 11:06 AM 1.1820 110.00 0.00 -10.80 0.00 99.20 C m09016893
06097897 EUR/USD 10K 10/25/05 04:39 AM 1.2030 LE m09016893
11/03/05 06:05 PM 1.1944 86.00 0.00 -7.20 0.00 78.80 C m09016893
Total: 331.00 0.00 -39.60 0.00 291.40
Posted at statement period of time: 331.00 0.00 -2.40 0.00
Ticket # Currency Volume Date Sold Bought Gross P/L Comm Inter Adj Net P/L Condition Created by
06096729 USD/CHF 10K 10/21/05 03:43 PM 1.2920 Mkt m09019573
11/04/05 10:12 AM 1.2967 36.25 0.00 -12.32 0.00 23.93 C m09019573
06151513 USD/CHF 10K 11/01/05 09:50 PM 1.2865 Mkt m09019573
11/04/05 10:11 AM 1.2970 80.96 0.00 -3.52 0.00 77.44 C m09019573
06172184 USD/CHF 10K 11/04/05 10:29 AM 1.3000 SE m09019573
11/04/05 10:58 AM 1.3083 63.44 0.00 0.00 0.00 63.44 C m09019573
Total: 180.65 0.00 -15.84 0.00 164.81
Posted at statement period of time: 180.65 0.00 -1.76 0.00In the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
ами просто нищо не е станало... стс са имали проблем, който сега трябва да си оправят и това е ... и защо трябва да се отделя толкова внимание на брокерите? На Делтата и друг път се е получавало подобно нещо... съвсем нормално е да стават и грешки....Между другото, преди години, когато Япония редовно интервенираше, защо никой не недоволстваше от тях?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.
Коментар
-
Точно ... това може да стане и е ставало ![/quote]Кога ,ако мога да попитам(и нека да се апстрахираме от това че се случва само при СТС)[/quote]
Ако не се нервиш а четеш можеш да видиш че съм виждал подобни неща и при Медвед и по други програми когато търгувах с акции .
Порови малко тук и там и подобни образувания все ще ти изкочат и другаде. Фючърси други двойки валути и так нат ....
Не защитавам СТС и ме боли щепсела за тях ... но такива неща се случват и реално , а не само когато брокера те цака ! Това е .
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.
Коментар
-
котаранко, това обяснение на 77 не върви за обяснение на шиповете... Подкрепям БОГАТ-БЕДЕН, че за да сеполучи такова нещо на пазара трябва да излезад ФЕД с/у Банк ъф Джапан или някоя друга много милярдна банка и да се надцакват...стига с фафли това е невъзможно, а и все пак това е само СТС станало.
Майтап, майтап, ама дано верно се разбере какво е станало, защото ми е много любопитно...From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕНПървоначално изпратено от kotarankoАз ли нещо съм тъп но не мога да разбера какви стопове ще ударят тези игли ! Бах маа му .. Къде ги слагате тия стопове бе ?! на 20 пипса ли ?!Егати нервните сте тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotarankoПървоначално изпратено от 77Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.
Това ми е мнението. Може и да не съм прав.
Коментар
-
БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.
Коментар
-
[quote="Ajax4o"]Първоначално изпратено от kokoА обяснение за внезапното изчезване на пари от сметката ми и също толкова ненадейното им появяване в Делтата имаш ли ?
Що се отнася до Бенчмарк нищо не мога да кажа ама с тая платформа не би трябвало да има проблем, абе сааамо БенчМарк.....Все ми се струва че имаш нещо общо с тях
Майтап познавам част от хората там имам малко зъб на Ицо щото ме вътри като ме излъга с една царевица че ще ми даде когато управляваше СТОРКО но пък това се компенсира с едни замразени кайсии които ми даде преди това почти без пари, ХЕХЕ аз пък ги врътнах с едни инвеститори които щяха да купят Сторко ама те пък ме врътнаха с едни техни Гръцки партньори които казали че не си струва и прочие ХАХАХА
Майтап да става
А иначе момчетата са много добри и с много опит и съм сигурен че скоро ще станат Н1 школата на Елана е велика, ти да не мислиш че стс нямат общо с тая школа, виж Камен Колчев е може би най-добрият финансист в БГ в момента, но още време им трябва на Бенча
Успехи
Коментар
Коментар