IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БОГАТ БЕДЕН прав си че среднодневтия обем на форекса е около 1,2 трилиона долара. Предполагам обаче, че си наясно че има моменти когато пазара е много "тънък" и моменти когато е много "дебел". Според теб пазара след NFP "тънък" ли беше или беше гигантска битка между големите батковци. Още нещо когато запобнаха да се появяват шиповете според мен е нормално да се получи и двоен ефект. Скъсилите по рано започват да прибират дечалби, едновременно с товамного желаещи да удължават на ниски нива. Освен това задействане на теък профити и стоп лосове. В резултат на изострената ситуация считам че шипове бе нормално да се получат. Друг е въпроса че се получиха доста на брой. Аз се възползвоах от ситуацията след като видях първите няколко шипа. Предполагам, че и други са постъпили така. Ето ти още един повод за шиповете. Всички споделят, че повечето брокери са блокирали. STS също прекъснаха за около 2-3 минути поне при мене и се чудеж какво да правя. С две думи шах от всякъде. Приятен уикенд на всички и се гответе за нови партии шах през новата седмица.
    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Re: Игли и стопове и нерви

Първоначално изпратено от the fan*
      ами просто нищо не е станало...
      дааабе да... и клиентите им как пък не са разбра ли?!
      и защо трябва да се отделя толкова внимание на брокерите?
      Защото когато чакаш едно движени 2-3 месеца и то се случи а те ти преебат играта е много приятно и готино...
      На Делтата и друг път се е получавало подобно нещо...
      Не съм забелязъл
      Между другото, преди години, когато Япония редовно интервенираше, защо никой не недоволстваше от тях?
      туй пък какво общо имаше?!
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от kotaranko
        Точно ... това може да стане и е ставало !
        Кога ,ако мога да попитам(и нека да се апстрахираме от това че се случва само при СТС)[/quote]
        Ако не се нервиш а четеш можеш да видиш че съм виждал подобни неща и при Медвед и по други програми когато търгувах с акции .
        Порови малко тук и там и подобни образувания все ще ти изкочат и другаде. Фючърси други двойки валути и так нат ....

Не защитавам СТС и ме боли щепсела за тях ... но такива неща се случват и реално , а не само когато брокера те цака ! Това е .[/quote]Да при АКЦИИТЕ е възмойно та там има гапове от по 50 и повече процента но там ценообразуването става на много по различен начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от plovdiv
          Първоначално изпратено от PPP
          ...Ех, Пловдив откога те чакам да се появиш... Откакто ми дава последните си съвети относно USD/CAD съм направил близо 3000п в тази двойка....

Хахахахаха. Е, браво! Хахахахахахаха.... Ми другото, което ми е интересно е дългите евра от 1.34 ли бяха и на колко десетки хиляди пипа плюс ги затвори? )) Колкото до съвети - не си спомням да съм давал на никого, още по-малко на теб.

Виж, за последен път обръщам внимание на глупостите ти, факт е че по-тъпа "стратегия" от това, което пробутваш тук не съм виждал. Но дори и това не е толкова важно, колкото факта че се натрапваш постоянно и постваш толкова ламерски позиции, че чак ме е срам да ги чета - справка последния хит с дългото евро от 1.1835 или тезата, че "няма губеща позиция" )) . Разбирам, че се опитваш да оригиналничиш и да избиваш някакви комплекси, но някак си не е това мястото. А може пък и да е точно това. Гледам, че децата ти се радват и си им станал кумир.

И последно - защо не попита счетоводителя си относно данъчните ставки (нали той е единствения човек, който вижда баланса на сметките ти и резултатите от сделките), а се наложи да питаш тук? ))) И ако все пак някога решиш да се похвалиш с блестящите си резултати и да покажеш извлечението си - супер!, тръпна в очакване... Щото бат'Петьо такъв бил, онакъв бил, ама ви скри топката с онова демо. Но докато не ги показваш, а ми говориш глупост след глупост, единственото което мога да направя е да се посмея.

И се посмях... Лека вечер.

"PPP, батко, толкова смех ми образуваш, че си немаш на идея. От 1.1670 нема ли да удължиш пак За средна цена 1.17.. Хохохохо."

1. Ами това горното е от теб, удължих на няколко пъти и оттогава насам съм ги направил тези 3000п

2. Счетоводителя си не попитах, понеже въпроса ми беше за ставките в БГ, а аз съм в САЩ

3. "Стратегията" ми дали е глупава си е само за моя сметка. Само че аз предпочитам парите си истински, и затова живея в апартамент за $400000, карам кола за $45000, и следвам в $37000 на година университет, а пък бат ти Петьо ти "скрива топката" с демо сметка и през свободното си време прави екскурзии из Европата за по Е100.

4. Дългите ми от 1.34+ Евра вече са със средна цена от 1.2180 и смятам до седмица-две да започвам да затварям. В момента са на около $10500 минус.

5. "Гледам, че децата ти се радват и си им станал кумир. " Това смятам, че е по-скоро обида към тук присъстващите и ще оставя тях да преценят.

6. По-долу са извадки за днес за две от сметките ми, които за разлика от тези на бат ти Петьо не са демо. Това са само хеджове, които съм затворил днес и са на около $500.00 за деня. Надявам се да мирясаш най-сетне.

7. Очаквам извинение или да ми покажеш извадка от твоята сметка за днес с по-добра печалба.

Ticket # Currency Volume Date Sold Bought Gross P/L Comm Inter Adj Net P/L Condition Created by
          06070028 EUR/USD 10K 10/19/05 02:40 AM 1.1880 SE m09016893
          11/04/05 11:07 AM 1.1825 55.00 0.00 -10.80 0.00 44.20 C m09016893
          06075315 EUR/USD 10K 10/19/05 03:50 AM 1.1900 LE m09016893
          11/04/05 11:06 AM 1.1820 80.00 0.00 -10.80 0.00 69.20 C m09016893
          06075814 EUR/USD 10K 10/19/05 05:05 AM 1.1930 LE m09016893
          11/04/05 11:06 AM 1.1820 110.00 0.00 -10.80 0.00 99.20 C m09016893
          06097897 EUR/USD 10K 10/25/05 04:39 AM 1.2030 LE m09016893
          11/03/05 06:05 PM 1.1944 86.00 0.00 -7.20 0.00 78.80 C m09016893
          Total: 331.00 0.00 -39.60 0.00 291.40
          Posted at statement period of time: 331.00 0.00 -2.40 0.00

Ticket # Currency Volume Date Sold Bought Gross P/L Comm Inter Adj Net P/L Condition Created by
          06096729 USD/CHF 10K 10/21/05 03:43 PM 1.2920 Mkt m09019573
          11/04/05 10:12 AM 1.2967 36.25 0.00 -12.32 0.00 23.93 C m09019573
          06151513 USD/CHF 10K 11/01/05 09:50 PM 1.2865 Mkt m09019573
          11/04/05 10:11 AM 1.2970 80.96 0.00 -3.52 0.00 77.44 C m09019573
          06172184 USD/CHF 10K 11/04/05 10:29 AM 1.3000 SE m09019573
          11/04/05 10:58 AM 1.3083 63.44 0.00 0.00 0.00 63.44 C m09019573
          Total: 180.65 0.00 -15.84 0.00 164.81
          Posted at statement period of time: 180.65 0.00 -1.76 0.00
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

ами просто нищо не е станало... стс са имали проблем, който сега трябва да си оправят и това е ... и защо трябва да се отделя толкова внимание на брокерите? На Делтата и друг път се е получавало подобно нещо... съвсем нормално е да стават и грешки....Между другото, преди години, когато Япония редовно интервенираше, защо никой не недоволстваше от тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от 77
              БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.
              Така е , но в скучая наистина СТС имат издънка волно или неволно ... Това е само там .. Иначе си прав и това често е причина за шипове и игли

Коментар

• Точно ... това може да стане и е ставало ![/quote]Кога ,ако мога да попитам(и нека да се апстрахираме от това че се случва само при СТС)[/quote]
                Ако не се нервиш а четеш можеш да видиш че съм виждал подобни неща и при Медвед и по други програми когато търгувах с акции .
                Порови малко тук и там и подобни образувания все ще ти изкочат и другаде. Фючърси други двойки валути и так нат ....

Не защитавам СТС и ме боли щепсела за тях ... но такива неща се случват и реално , а не само когато брокера те цака ! Това е .

Коментар

БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.
                  Среднодневната търговия е 1.2трлн и придвижва цената средно от около 50 пипса дневно е сам си направи сметката(това е около половината световен брутен продукт)

Коментар

• котаранко, това обяснение на 77 не върви за обяснение на шиповете... Подкрепям БОГАТ-БЕДЕН, че за да сеполучи такова нещо на пазара трябва да излезад ФЕД с/у Банк ъф Джапан или някоя друга много милярдна банка и да се надцакват...стига с фафли това е невъзможно, а и все пак това е само СТС станало.
                    Майтап, майтап, ама дано верно се разбере какво е станало, защото ми е много любопитно...
                    From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                    България Над Всичко

Коментар

Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                      Първоначално изпратено от kotaranko
                      Аз ли нещо съм тъп но не мога да разбера какви стопове ще ударят тези игли ! Бах маа му .. Къде ги слагате тия стопове бе ?! на 20 пипса ли ?!
                      не знам да ли си тъп ама май си кьорав иглите са от по 80-100 пипса
                      .. може и по 200 пипса да са и да съм кьорав , но там не виждам нито върхове нито дъна ... А ти ако искаш слагай си ги и на 5 пипса Егати нервните сте тук

Коментар

• Първоначално изпратено от kotaranko
                        Първоначално изпратено от 77
                        Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.
                        Това ми е мнението. Може и да не съм прав.
                        Кога ,ако мога да попитам(и нека да се апстрахираме от това че се случва само при СТС)

Коментар

• БОГАТ БЕДЕН казах че съм новобранец и изказвам само мнение. Съжалявам, че си от страната на потърпевшите. Все пак продължавам да мисля, че на тези ниски нива големите батковци са товарили евра с каруците. Спорен е въпроса с какъв успех.
                          Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

Да изкажа мнение и аз. Първо да кажа че съм новобранец със година и половина ДЕМО стаж и само месец на реал. Аз съм от тези пък на които им сработиха тейк профитите. В реално време след като видях първите няколко шипа започнах да ръзсъждавам така: Намираме се на ключова подкрепа и тези които искат да удължават еврото ще товарят с каруците. Според мен така и ставаше в този момент. Това наливане на много пари за изключително кратко време вдига цената с няколко десетки пипса нагоре и където срещне тейк профити и стоп лосове те сработват и цената автоматично се връща в изходно положение. Тоест ефекта от наливането на тонове евра се оказва нулев. Така се получи неколкокротно докато пазара най сетне се кротне, най вече емоционално.

Коментар

бе пич знаеш ли колко пари трябва да се налеят за да има 13 шипа за 15 мин от по 80пипса.(тва ти е задачката за следващата година демо)

Коментар

• [quote="Ajax4o"]
                                Първоначално изпратено от koko
                                А обяснение за внезапното изчезване на пари от сметката ми и също толкова ненадейното им появяване в Делтата имаш ли ?
                                Няма начин и разумно обяснение, това е невъзможно, делтата не са нови на пазара честно казано невярвам нещо такова да стане, виж ако си имал отворени позиции.

Що се отнася до Бенчмарк нищо не мога да кажа ама с тая платформа не би трябвало да има проблем, абе сааамо БенчМарк.....Все ми се струва че имаш нещо общо с тях
                                Майтап познавам част от хората там имам малко зъб на Ицо щото ме вътри като ме излъга с една царевица че ще ми даде когато управляваше СТОРКО но пък това се компенсира с едни замразени кайсии които ми даде преди това почти без пари, ХЕХЕ аз пък ги врътнах с едни инвеститори които щяха да купят Сторко ама те пък ме врътнаха с едни техни Гръцки партньори които казали че не си струва и прочие ХАХАХА
                                Майтап да става
                                А иначе момчетата са много добри и с много опит и съм сигурен че скоро ще станат Н1 школата на Елана е велика, ти да не мислиш че стс нямат общо с тая школа, виж Камен Колчев е може би най-добрият финансист в БГ в момента, но още време им трябва на Бенча
                                Успехи

Коментар

Working...
                                X