If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Kato kazvam zatvori imax v predvid na +, i v us novinite niama da igraia dnes sam pas , vchera se nalapax dosta i smetkata s koiato prodadox e nova smiatam da ia namalia no tova shte stane ytre imam edni drygi dve no tiax samo gi gledam imat zatvorena zagyba m/y dve protivopolojni pozicii ..
mersi za saveta v momenta napravih niakoi lev ot bazici s goliama pozicia kupuvam nisko prodavam po visoko i pak -vse edno sam si ia otvoril po izgodno
Коментар
�
supertreder
Do Ivo
Ivo dalgata ia zatvori po niakoe vreme , za sledobiad mai ne e jelatelno da se darji i posle moje da se otvori po izgodno v 12 h ima dobra novina ot EZ i sled tova smiatam che shte moje da se kypi po izgodnom mejdyvprochem mislia che pazara pochva da se savzema vij reagira na novini ot EZ.
Коментар
�
абориген
chf bank
Аз съм новичък.Моля някой да ми обясни защо когато съм на дълга позиция например валутата се срутва много бързо и след това катери едвам-едвам и обратното.Закон на Мърфи или нещо друго.
Аз вярвам на MIZUHO - по-ме кефят, а и имам дълга на 1.2210
Коментар
�
supertreder
eur/$ do Varna
Mellon ne sa ot tezi deto chesto poznavat imai go v predvid , prekaleno chesto sam gi zasichal che barkat , tozi pat i az sam na sashtoto mnenie i si mislia che moje da sbarkam , inache profnozata im mnogo mi xaresva ...
Две компетентни мнения:
======================
Mellon Bank. Рекомендации по евро/доллар Валютный рынок
03:18 16.09.2004
EUR/USD
Stop-loss 1.2215
Take profit 1.2080
Рекомендации: продавать евро против доллара от 1.2175 с указанной нами целью.
==========================
Mizuho Bank. Рекомендации по евро/доллар Валютный рынок
10:15 16.09.2004
Комментарий. Евро снижается от верхней границы треугольника после неспособности пробить ее в течении трех дней подряд. Бычий моментум ослаб. На сегодня мы ждем движение в районе 1.2120/1.2220.
Стратегия. Покупка 1.2135/1.2120, стоп ниже 1.2050. Закрыть лонги на 1.2200/1.2220, возобновить покупки выше 1.2225 с целью 1.2295.
=========================== http://www.forexpf.ru/
Коментар