IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP/CHF

Затварям дългата утроена, ср. цена 2.2546 на 2.2736 с 190 х 3 = +570 п.

Коментар

• internet

aide na eftinite dolari...eftino gi davam...topli topli...ne se butaite na opashkata shte ima za vsi4ki..aide 4e v 15.30 krai na primociqta

prodavam gbp/usd

pozdravi i uspeh
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• valuti

mislq 4e e vreme da spirame sas tiq prikazki i da vidime nakade 6te hodqt valutkite.

Коментар

• GBP/CHF

Затварям дългата утроена, ср. цена 2.2546 на 2.2736 с 190 х 3 = +570 п.

Коментар

• trader.bg

никой не е от trader.bg, той е наше момче Делтаче:-)

Коментар

• trader.bg

Коментар

• trader.bg

Коментар

• internet

az kazvam 4e wap na deltata mi e pomagal mnogo pati osobenno kato sam v dvijenie

Коментар

• trader.bg

Коментар

• trader.bg

никой, бъди така добър да пишеш, че си от trader.bg
                      това ще помогне на четящите да се ориентират по-добре в смисъла на писанията ти.

Коментар

• EVER

Вярно, Евър нямат WAP. Лично аз ги ползвам, защото ми се сториха най-приемливи условията им. пък и най простичко ми се вижда - многото прозорци на делта ме объркват. но графиките на делта наистина са в пъти по-добри.
                        Освен това на wap-а не мога да му хвана края - миналия месец порових малко и си изтеглих най-тъпото нещо на света - уж някаква игра, а то само някакви балони бълбукат по екрана и имах 25 лв. за wap - баси набутката.

Коментар

• internet

абе миленчо, не те знам милен ли си тодор ли си, Петков ли си...
                          ама всички БГ брокери ти знаят номерата.............

Коментар

• internet

Ball/Ne sym rabotil oste stiax i se kazvam Milen Getov.

Коментар

• internet

zatova sam kazal 4e deltata sa nai dobri v tova otno6enie.rqdko im se zduhva servera. ako ti propadne neta
                              imat web platforma moje6 da vlezne6 vednaga ot nai blizkiq klub. ako i tam ne stava, imat web vednaga se spasqva6 prez gsm-ma,i na kraq imat i telefoni.kakvo pove4e da iskame?

Коментар

• Milen Todorov Petkov

Milene, ako ima nqkakvo nedovolstvo zashto ne si turguvash samo ot amerikanskiq broker .

Коментар

Working...
                                X