IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Milen Todorov Petkov

Milene, ako ima nqkakvo nedovolstvo zashto ne si turguvash samo ot amerikanskiq broker .

Коментар

• internet

Pitam vi zastoto rabotix s delta stok predi godina i niamam dumi.Izkarax 20k $ i zapo4na edno rekotirane, edno blokirvane na platformata i sled kata zagubix 5k im skasax dogovora. Ot togava ne sam rabotil s bg forex brokeri i ne znam dali si struva da se raboti. Ot US izbiagvaite FXCM.

Коментар

• ALEX

Не, идеята ми е, че проблемите ми идват от бавната връзка с компютъра, от който, според теб, са спестили 20000$ евърците, а не от претоварването на същия.

Коментар

• internet

MitkoZ: vsi4ko opira do pari.ako va6te si pla6tat qka vrazka i 20 4oveka da svalqt film ti nqma da go useti6.
          no kato e slabi4ka e taka toi vi sabira celiq trafik i ostanalite go duhat .gadno e.

Коментар

• internet

при мен засега се държат добре

Коментар

• internet

Пропуснал съм една запетая, не ми обръщайте внимание

Коментар

• internet

Alex agreed. FX girl: na demo.

Коментар

• internet

Аз ползвам нет от кабелната телевизия и, понеже сме доста PC-та в мрежа, съм забелязал, че ако почне да рекотира, трябва само да намеря копелето, дето е пуснало да сваля филм в работно време и всичко се оправя.

Коментар

• internet

Milen tazi platforma e slojena na nqkakav komp. moje da imat oli4na vrazka do nego no ako samata ma6ina se dani i zabiva pri po natovareni situacii,eto ti go otgovora.vmesto da dadat primerno 30 000$.te dali 10 000.
                    i iskat da raboti kato horata,e nestava taka.

Коментар

• internet

милен, това на реална или демо сметка е?

Коментар

• internet

otgovorite sa v tegkarite ot btk

Коментар

• internet

As sam smenil 5 dostav4ika i the best is BTK. No moia vapros ne e za interneta a tova koeto vidiax na demoto:rekotirat postoianno i 1 den 5 pati im blokirva platformata. Ako taka sa i real ?! Zastoto amerikanskia mi broker pri sredno 100ms mi izpalniava sdelkite vednaga i na 20 sdelki 1 ima rekotirane.

Коментар

• EVER

kak e sas indikatorite platformata in?

Коментар

• internet

vaprosat mi e zasto nito edna zala v plovdiv kam momenta ne polzva uslugite na btk i kolko pat6i na den edin seriozen dostavchik ima problemi s neta - koito se rechavat ot hora?

Коментар

• EVER

che sa im izgodni usloviata izgodni sa no samo za CFD-ta che igraiat sreshtu klientite igraiat ama ide i tova shteshe da se iadva ako ne zabivashe tolkova chesto struva mi se che skoro STS kato pusnat CFD mai sha e po dobre makar che edva li shte predlojat takiva izgodni uslovia

Коментар

Working...
                                X