If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според теб не се ли дължи на нета нестабилността на платформата на момчето?
Коментар
EVER
Според скромното ми мнение платформата на EVER е една от най-добрите до момента в България.
А хората работещи в EVER са истински професионалисти и може да се разчита на тях - това е от личен опит.
iwo, само ще ти се усмихна мило и ще ти кажа, че има разлика от това, което виждаш в сградите (мързеливите лелки) и това, което предлагат като услуга, наречена Internet
problema na btk ne e profilaktika prez nochta - a realen problem i marzelivi slugiteli koit po rano ot 8 ne si piat kafeto - taka che ste ima dosta chesti profilaktiki
Те, БТК може и хиляда оптики да пуснат, ама мрежата им към самите абонати понякога издава багажа. Не че се заяждам, ама не бих трейдвал през телефона - някак несериозно ми изглежда...
iwo, не се излагай и не се съмнявай в БТК
ако намериш по-добър доставчик, кажи ми, най-малкото интернетът на повечето доставчици минава от там
аз съм с ADSL към БТК и съм много доволна, ако имат някаква профилактика - тя е през ноща и не усещаш нищо
а за trader.bg още ги тествам на демо, знам че ще е по-различно от реалната сметка, но пък имам познат, който вече отвори там и е доволен, мисля да го последвам
а и не мисля че графиките са проблем, който има опит знае, че анализ винаги се прави на различна платоформа от тази, на която се търгува въпросът е да се изпълняват коректно поръчките, а засега trader.bg се държат добре
tova e trudno da se kaje.moje bi procentno btk imat nai golqmata podzemna mreja v bg.znam sas sigurnost
4e btk sa nai golemite vnositeli na van6en net.naposledak sklu4vat zdelki sas drugi firmi izgrajda6ti optika:te im davat van6na a vzimat ot tqh bg peering.za da mogat da im izpolzvat trasetata.
Значи според департамента това се дължи на сезонност заради това няма чак толкова да влияе на пазара
New jobless claims plunged 44,000 in the week ended September 4 to 319,000. This brought the moving average down to 339,250. According to Labor Department officials, this was due to seasonal adjustment issues; the entire drop was not due to an improvement in the labor market.
Jobless Claims Consensus Forecast for 9/11/04: 340,000 (21,000)
Range: 324,000 to 360,000
Коментар