IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

нямаше начин просто - направих го - допълнителен sell от 1.2057, стоп 1.2077, цел............ 1.1907

Коментар

• eur/usd

Kuki ot angliiskia fotbol nai mnogo simpatiziram na MAN UNAITED...no v sluchaia iskah Arsenal da biat..)

Коментар

• eur/usd

да и няколко други свързани с това индикатора
        (трудно ми е да пиша подробно в момента).

Коментар

• eur/usd

Kuki imash predvid presichaneto na M30 na MA 15 55

Коментар

• eur/usd

boban1, французите биха, но "французите" (Арсенал) паднаха ))

Коментар

• eur/usd

boban1, това което имах предвид преди малко е че се оформя един перфектен sell сигнал на М30, който почти 99% ще бъде потвърден в 9:30

Коментар

• eur/usd

Kuki francuzite biha 3:1...))

Коментар

• eur/usd

Kuki mojeshe i ciroza da imash...)

Коментар

• eur/usd

boban1, толкова бях изморен че успях да гледам само първото полувреме на Арсенал - Челси, мани мани
                    но съм доволен че "французите" са загубили.

Коментар

• eur/usd

birata e nooo yaka valuta VALUTA

Коментар

• eur/usd

една позната ми е изпратила мейл
                        реших да го пейстна тука:

Инвестиционен анализ 2002 г.

Ако миналата година беше купил акции на Nortel Networks за 1000 евро, сега щеше да имаш 59 евро.Ако миналата година беше купил акции на Lucent Technologies за 1000 евро, сега щеше да имаш 70 евро.Ако миналата година беше купил акции на Alcatel за 1000 евро, сега щеше да имаш 170 евро.НО: Ако миналата година беше купил бира за 1000 евро и я беше изпил цялата, сега щеше да имаш 380 евро от върнатите празни шишета...

Коментар

• eur/usd

Zdrasti Kuki...Snoshti gleda li machovete...)

Коментар

• eur/usd

добро утро
                            boban1, изпреварил си ме с 1 пип аз съм къс от 1.2087
                            но за сметка на това "измъкнах" 51 пипса от кабела току-що със къси от 1.8429 до 1.8378
                            за днес такива ще са плановете държене на късите, докато може... пък после ще му мислим.
                            имам една еретична мисъл, но засега май ще си я спестя. само ще кажа че стопа на късите ми вече е на 1.2094, а цел нямам.

Коментар

• eur/usd

Благодаря boban1 ! Но както споменах аз ще съм извън пазара. Такъв рейндж е убийствен за мен )))
                              Нали знаеш една поговорка " Добрия барман трябва да знае кога една бутилка е напълно празна"
                              И аз ти желая успех !

Коментар

• eur/usd

http://www.sky.com/skynews/article/0...130577,00.html

130 SOLDIERS KILLED IN IRAQ - REPORTS

A Pentagon source has said up to 130 US troops have been killed in fierce fighting in Iraq.

The large scale battle, described as "intense", has taken place in the town of Ar Ramadi, 20 miles west of Fallujah.

Коментар

Working...
                                X