IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Na vsi4ki

Golqm spor se e vihril. Vsichki sreshtu Karlos.
    Karlos, evala, rqdko se vijda tolkova ubeden chovek kato tebe.

Skakalec, koi e Pavel?

Коментар

• Na vsi4ki

Dobar ve4er i uspe6na sedmica

Коментар

• Скакалец

Мерси, и аз ти пожелавам само успехи!

Коментар

• Японските интервенции

"Government is not the solution, it is the problem." Ronald Reagan

Понякога се чудя как става така , че държавите които се управляват добре се броят на пръсти ?

Коментар

• Японските интервенции

Ето как се финансират интервенциите на Японската ЦБ - с печатането на дълг JGB

Japan debt hits 5.5 mil. yen per person
            The government's outstanding debts hit a record high of 703 trillion yen at the end of fiscal 2003, or 5.5 million yen per person, the Finance Ministry said.

The government's outstanding debts have sharply increased because it issued additional bonds to make up for a tax revenue shortfall and issued extra finance bills (FBs) for yen-selling, dollar-buying foreign exchange market intervention, ministry officials said.

Коментар

• to hamlet

Tova s 10te godini e prosto uspokuenie, a ako me pitash men i Hamlet e bil ne suvsem v red, puk neka i da e lit. hero

Коментар

• GBPUSD

Наблюдаващ, стана ми ясен още с прогнозата. Независимо дали е хипотетична или не, тя показва как мислиш.
                На мен ситуацията ще ми се изясни в понеделник. Докато не ми се изясни изобщо няма да вляза.
                Да си предпазлив означава да мислиш преди да влезеш на пазара, а не да трепериш пред монитора след като вече си влязъл.
                Само успехи ти желая!

Коментар

• GBPUSD

За да ти е по-ясно, ще ти дам пример: Стартирам с Х на 1.8260 и, ако пазара се развие според очак-
                  ванията ми, добавям още 2Х на 1.8310. Около 1.8350 наблюдавам ситуацията с готовност (но не за-
                  дължително) да затворя.
                  Признавам, че това е доста предпазлива, ако предпочиташ - страхлива, тактика, но съм се парил от
                  тази двойка, както стана въпрос.
                  При обратна посока в най-лошия случай губя 90 пипа от Х лота. Надявам се, да съм ясен.

Коментар

• GBPUSD

Скакалец, мерси за free-съвета. Прочети ми постингите внимателно - да съм казал,
                    че ще влизам??? Точно обратното - казах, че не съм готов да я играя тая двойка.
                    Изказах мнение. А и ти не ми изглеждаш толкова уверен в посоката, така че
                    като питаш за мнения, не ги атакувай след това. Това пък е съвет от мен,
                    също free.

Коментар

• GBPUSD

Здравейте.Имаше някой от форума,който купуваше евра в петък
                      вечер или понеделник сутрин,и го развързваше до сряда.Мисля,
                      че ситуацията сега ще му предостави около 200 пипса печалба.
                      Айде лека вечер-аз съм за Холандците.

Коментар

• USDCAD

Какво значи buy? Oт колко? С каква цел? С какъв (ако ще слагаш) стоп?

Коментар

• GBPUSD

Наблюдаващ, един съвет free: keep it simple.
                          За мен нещата стоят така: щом рискуваш 90п и очакваната печалба също е 90п, значи не си сигурен накъде ще тръгне пазара.
                          Ами щом не си сигурен, ЗАЩО изобщо ще влизаш?

Коментар

• USDCAD

Като го гледам, ми изглежда че е за buy??

Коментар

• GBPUSD

Освен това стопа е за в случай, че нещата се развият стремглаво и аз не съм
                              пред екрана. Иначе може да се види евентуалната обратна тенденция и да
                              се реагира и по-рано, което да ограничи още загубите ...

Коментар

• GBPUSD

Е, не рискувам повече, с малка позиция рискувам 80-90 пипа загуба, ако не тръгне
                                добре, но ако се развие според очакването - тогава след добавянето над 1.83 печал-
                                бата би била по-голяма от евентуалната загуба. Но пак повтарям, че това е само
                                "за спорта", опарих се от тази двойка и не се смятам готов да я играя сега.
                                А за USDCAD какво точно имаш предвид?

Коментар

Working...
                                X