If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logikata e che pazara v edin moment tragva sreshty talpata , mislish li she shte podadat dobar fyndament ot US a v momenta samo toi se sledi ot igrachite -grafiki , valni i vsichki drygi vnyshehia im vidiaxa smetkata Greenspan i kompania i kakvoto kajat tova stava a te iskat edno $ da go zakovat v momenta , pritesniavat se po vreme na izborite da ne stane anarxia na pazarite ...
iwcho sas molbi ne stava pi4 probval sam...kato gledam 4h grafikata moving average ako presekat plazga6tata se sredna ,kato ni6to 6te butne o6te 20-30 pipsa nadolu.
Коментар
PF
e/$-До DR
DR, печелиш уважението ми с днешните постове. Въпросните критики отдавна съм ги забравил
Като всяка теория и тази на Гаус работи в ограничен брой случаи. Аз не бих играл срещу нея без друго основание. Не мисля, че спекулата е rocket science. Аз предпочитам да отигравам сигналите на няколко индикатора: МACD, RSI, STOCH, SaR, + FIBO, MA 200, MA 65. Няма система, която да дава 100% верни сигнали, но скромното ми мнение е, че дори да си на правилната позиция само в 50% от случаите, пак ще печелиш. Анализът не е всичко. ММ, дисциплината и управлението на отворените позиции според мен са дори по-важни. Последните 3 неща наистина си струва да развиваш. Нещо повече - това са неща, които зависят само от теб.
-DR : ako bqh vra4ka shtqh da specializiram "prognozirane na svetovnite pazari"
pri profit - 5% commissiona
pri loss - "- e nqkoi ti e napravil magia -zatova nqmash kasmet. dai 500leva i shte q oprava..."
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Supertreder мерси че ми пишеш но какво да ти кажа-откакто го наблюдавам този пазар вече сьм близо до извода че за да си печеливш в него трябва да имама човек паранормални способности тьй като не се определя с логиката .Доста шокиращо е ...Нито графики нито анализи помагат-на какво да се заложи тогава???
PF относно сьвета ти за промяната на метода си прав--като се има пред вид че Гаус е сьвьршен математик то явно е несьвместим с пазара в който няма логика и научно определяне..Приемам критиките ти кьм мен но Гаус няма никаква вина...Освен да действам срещу графиката му-може да се получи ..??Как мислиш..
Коментар
supertreder
e/$- Do dr.
Dr vazmojno e ytre pazara da otchete samo danite po CPI kakto smiata Poreden no molbite za pomoshti za bezrabotica i Filadelfiiskia sashto sa faktor , licno az shte zatvoria mai veshe kasata pozicia ..
Коментар