IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• -DR

извиням се ако съм бил заядлив-не ми е било това намерението. просто така ми прозвуча забележката ти и не се стърпях. може би малко съм изнервен (въпреки че ми е успешен ден на форекса).
    успех

Коментар

• e/$-до Svtln

Svtln не се подигравам на никой-неправилно си ме разбрал...А може би и аз неправилно сьм се изразил...Просто исках да разбера но явно не сьм се изразил както трябва..Надявам се че ме разбираш...

Коментар

• anti1

da si jiv i zdrav priqtelu...ami sled parviq gramnah oshte edin sega si igraq na demo i pisha gluposti po forumite)

Коментар

• anti1

Иво че то кой играе по залите те фалираха вече само някакви хлапетия истината си е BATLE.NET

Коментар

• anti1

Да ти се чуди човек,с какъв акъл даваш "прогнози".
            Ще отговориш ли на следния въпрос: след първия гръмнат акаунт,още колко акаунта изгърмя?
            То бива,бива наглост,ама твоето си е просто супер наглост!!!!

Коментар

• cpi

Kakav se ochakva da bade ?

Коментар

• gbp/usd

custom indikator na osnova na ma, no veche sym van na 1.7787...

Коментар

• gbp/usd

abe chopo kakva wordkraft be chemet ikonomicheska policia tarachi zalite dnes

Коментар

• gbp/usd

Стига сте гледали пазара и утре е ден хайде да играем Warcraft3 )
                    Или сега ще кажете че не знаете какво е това ???

Коментар

• gbp/usd

Би ли написал какъв сигнал си видял?

Коментар

• gbp/usd

az imam buy signal na 1.7778 za vas ne znam.. uspehama za t.p. ne pisha oshte zashtoto igraq na 1 i na 5 min. grafiki i ako pisha shte e sled kato sam izleznal ot poziciq...

Коментар

• супертрейдър

Стига глупости, бе човек. Утре всички ще гледат CPI

Коментар

• e/$

Ivo izpalnil li ti se e limita kypyva 1.2225 i kakva ti e sityaciata ...

Коментар

• EUR/USD-До Пореден

Poreden YTRE shte obiaviavat molbite za pomoshti za bezrabotica i filadelfiiskia indeks i dvete sa v yshtarb na $ a nali znaesh vajni sa imam edna molba pogledni gi i si kaji mnenieto , zashtoto prochetox che vijdash 1.19 ....

Коментар

• gbp/usd

bertram zatvorih ia na +10 pipsa biah kupil 197.60 zatvorih i slojih stop na 197.70 kato mina 198 i mi udari stopa
                                sega sam dal pora4ka za buy ot 195.50

Коментар

Working...
                                X