If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Време е почивка-вьзтановявайте за деня ..
Спокойни сьнища ви желая !!!
Коментар
mario
КОКО, GBP
Здравей КОКО,
Наблюдаващ ме насочи към gbp/jpy.
На месечна според мен има образувано дъно от 06.1995(като начало приех 12.1982).
След дъното преброих 1 вълна,мисля,че е крайно време да видим следващата.
Засега търгуваната от мен двойка стигна до 76%-на 4ч,от където смятам(засега),че се
е отласнала.
Надявам се да тръгне на север.
Поздрави и успех
Ako niakoi be reagiralshtesh da napravi nad 200p za denia vishte grafikata az li4no o6te mislia kakvo ot tuk na tatak
Коментар
mario
GBP
Добре,лека нощ тогава
Изнервя ме движението на двойката която търгувам.
Затова те попитах,като съм на работа,може да съм изтървал нещо.
Поздрави и успех
Здрасти, нищо, от причи поглед ми изглежда подходящ за купуване, но това съвсем бегло ... та и аз да дам своя принос за шегите и закачките във форума ... :-) Не го приемайте сериозно, аз от 12-годишен пък чета Златния телец :-)))
Коментар
Vaproshche
Zvan76 - за пробив(обръщане) на тренда и то годишен можеш да говориш едва при траен пробив на нива от 1.1970/90 (поне 3 поредни седмици по тези нива)
До тогава си оставаме в рейндж 1.1970-1.2330
Успех на всички Спекуланти
Az vidiah 2 pati pochti probiv na 2 godishnata trend up linia??????
Tova pochti probiv ili cial probiv e na trenda????
Molia otgovor ot Petar)))
Коментар
mario
Наблюдаващ
Здравейте,
Досега четох пост. след работа.
Много заяждане и малко обсъждане
Аbandoned baby-термин от кендалите-"подхвърлено дете"-важен сигнал при смяна на посоката,
Който може да се образува и на връх и в дъно.
Наблюдаващ,какво имаш предвид за GBP?
Поздрави
Коментар
Vijdane
Zvan76 - въпросчето ти не е зададено правилно.
Няма значение дали дневното движние е 1,2 или 3 фигури.
Консолидациите обикновенно са около 60-70% от времето.А импулсната вълна ако неможеш да я видиш, значи няма как да видиш и тренда.
Zvan ти не си ли разбрал основното ???Вьлните на Елиот са отчитане на пазара а НЕ прогноза....Стига с тези вьлни-всеки ги тьлкува по своему...Логиката на пазара е почти нулева ...
Коментар
Petio
thommo - извинявай че чак сега ти отговарям, но имах гости.
Честно да ти кажа въоше не знам какво значи "abandoned baby"
Едва ли някакъв израз е от значение за пазара.Те и от Union Call милите не са ни казвали за този израз, нито пък от City and Dresdner , но щом смяташ,че някакъв израз е показателен за това до колко разбираш от FX MKT, значи си на етап -"попивателна гъба" или казано по друг начин във ранен етап на развитие.Аз лично не смятам да слизам до нивото ти с контра въпроси от типа "А ти знаеш ли......?"
Просто ми се струва доста детско.Синът ми е на 3г. и от известно време навлезе точно в тази фаза.
Човече, отърси се от ЕГО-то и себелюбието си както и убеждението за НЕПОГРЕШИМОСТ и ще видиш, че ще ти стане някак си по-леко да вървиш напред.Нищо лично - и аз съм минал по този път.Вярно че беше доста отдавна :-(
А бяхме млади и зелени....................
И запомни един съвет от мен,универсален за всеки спекулант - " Нямаш по-големият враг от себе си"
Novo pavposche???
Povecheto padania biaha s 3-4 figuri za 3-4 dena v poslednite 2-3 meseca!!!
Kachvaniata sa mnogo prodaljilni, teorita e che v 80 % ot vremeto sme v korekcia, koe togava e impuls????????
Vaprosvheto e za Elliot razbirashtite(ne che az razbiram,no mi pravi vpechatlenie)
Коментар