IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• internet

MitkoZ и iwo - Alex наистина е експерт що се отнася до интернет............. Вервайте ми ;-)

Коментар

• internet

sas kakav vid dostavka mu e neta????

Коментар

• internet

MitkoZ: za kakva mreja kam abonati govori6,tel. li ? 6toto te druga kam kraini klienti nqmat

Коментар

• ALEX

Според теб не се ли дължи на нета нестабилността на платформата на момчето?

Коментар

• EVER

Според скромното ми мнение платформата на EVER е една от най-добрите до момента в България.
            А хората работещи в EVER са истински професионалисти и може да се разчита на тях - това е от личен опит.

Коментар

• internet

iwo, само ще ти се усмихна мило и ще ти кажа, че има разлика от това, което виждаш в сградите (мързеливите лелки) и това, което предлагат като услуга, наречена Internet

Коментар

• internet

problema na btk ne e profilaktika prez nochta - a realen problem i marzelivi slugiteli koit po rano ot 8 ne si piat kafeto - taka che ste ima dosta chesti profilaktiki

Коментар

• internet

MitkoZ: kaji kakvo te interesuva???

Коментар

• internet

Коментар

• internet

Те, БТК може и хиляда оптики да пуснат, ама мрежата им към самите абонати понякога издава багажа. Не че се заяждам, ама не бих трейдвал през телефона - някак несериозно ми изглежда...

Коментар

• internet

Коментар

• internet

iwo, не се излагай и не се съмнявай в БТК
                          ако намериш по-добър доставчик, кажи ми, най-малкото интернетът на повечето доставчици минава от там
                          аз съм с ADSL към БТК и съм много доволна, ако имат някаква профилактика - тя е през ноща и не усещаш нищо
                          а за trader.bg още ги тествам на демо, знам че ще е по-различно от реалната сметка, но пък имам познат, който вече отвори там и е доволен, мисля да го последвам
                          а и не мисля че графиките са проблем, който има опит знае, че анализ винаги се прави на различна платоформа от тази, на която се търгува въпросът е да се изпълняват коректно поръчките, а засега trader.bg се държат добре

Коментар

• internet

АLEX, кое са глупости по-точно? По какво точно си спец? Открехни ни на някоя врътка, евентуално. Сериозно говоря, т.е. пиша.

Коментар

• internet

tova e trudno da se kaje.moje bi procentno btk imat nai golqmata podzemna mreja v bg.znam sas sigurnost
                              4e btk sa nai golemite vnositeli na van6en net.naposledak sklu4vat zdelki sas drugi firmi izgrajda6ti optika:te im davat van6na a vzimat ot tqh bg peering.za da mogat da im izpolzvat trasetata.

Коментар

• I

Значи според департамента това се дължи на сезонност заради това няма чак толкова да влияе на пазара

New jobless claims plunged 44,000 in the week ended September 4 to 319,000. This brought the moving average down to 339,250. According to Labor Department officials, this was due to seasonal adjustment issues; the entire drop was not due to an improvement in the labor market.

Jobless Claims Consensus Forecast for 9/11/04: 340,000 (21,000)
                                Range: 324,000 to 360,000

Коментар

Working...
                                X