If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най-важния въпрос е според мен: дали заслужаваме парите, които изкарваме от форекса.
...но стига съм писал във форума, че трябва и пари да се изкарват...
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Коментар
USD/CAD
KOKO - а не си ли мислил , че на никой не му пука какво мислят г-дата Канадци , а това какво мисли и иска чичо Сам.Така че не се самозалъгвай, а гледай обективно.Отлично те разбирам, че си емоционално и финансово обвързан с USD/CAD но бъди обективен. Просто споделям личен опит и непприятни преживявания :-(
В момента USD/CAD леко се покачва заради кросовете в евро и кабел, но спрямо $ тенденцията няма да се промени в скоро време.
Успех на всички Спекуланти
здравейте, повдигате интересен въпрос:
според мен парите изкарани от форекса нямат нищо общо със знанието и трупането на знание за пазара и силите, които го движат, по-скоро са свързани с познаването на силите, които определят поведението ни като индивиди при общуването на пазара.
Ако се разровим назад във форума, ще видим, че играчите са се оплаквали от собственото си поведение и са стигали до извода, че сами са си виновни за загубите, което е логично.
Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.
Той нищо не прави ами следва движенията на долара иначе на господа канадците въобще не им изнася да са толкова силни и ако не бе петрола а те са 12 в света по добив отдавна нещата щяха да си следват разумната линия нищо чудно за първи път банката им да не последва мислите на хамериканците.
Коментар
mario
Галицин
Виж ми мейла,
изпрати ми твоя,за да не пълним форума.
Ще ти изпратя,това което ползвам.
Поздрави
За канадеца:
Ако правилно гледам-до 5 дни следното
-1.2813-38%
-1.2844-50%
-1.2874-62%
Това е мое лично мнение с което не искам никого да ангажирам.
Кое от тези нива и дали ще ги има-не зная.
Според мен-1.2850 ще го върне на юг.
Успех Ви желая,искрено
Коментар
Марио
Галицин - пич, а ти осъзнаваш ли какво искаш?
Ти искаш да получиш НАГОТОВО нещо, за което не си си мръднал пръста,дори те мързи да попрочетеш
неща които ще са ти от ГОЛЯМА полза и да ЛАПАШ !!!!!!!!
Е това никъде го няма(с изключение на България) !
Това е като да помолиш колегата ти отличник да се яви на изпит вместо теб.
Това че ще имаш 6-ца по никакъв начин няма да те направи по-знаещ или умен.
Дори Марио да ти каже къде и какво е чел, то се отнася към момента.По този начин ще ти направи лоша услуга, защото утре и в друга ситуация и крос, това няма да ти свърши работа.Ти ще си мислиш, че е панацея която е универсална и важи винаги и за всичко и ще пиеш много студена вода.Помисли си по този въпрос.
Успех на всички Спекуланти
Обмислях го сериозно този вариант, но, нали виждаш - не реагира като хората тия дни канадеца - всеки момент го чакам да тръгне нагоре, цял свят пищи, че падне ли под 1.2710 ще гони 1.26, ама виж го - напук прави обратното!
Коментар
USD/CAD
MitkoZ - а защо не затвориш 50% от USD/CAD на 1.2720-21МА-15мин или на 1.2724-50МА-15мин. и не
купиш отново същото количество или дори +1/3 под 1.2700 ? Така ще постигнеш по-добра средна цена,
ще имаш глътка въздух и пак ще си бъдеш дълъг ?
Коментар
Галицин
Марио
Благодаря ти за отговора, но от това цялото море, аз исках да разбера ти кои книги конкретно прочете и кои сайтове ползваш.
Коментар