IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Колеги, не ми се ще да се бъркам на никого, но смятате ли, че тези
    дълги позиции са много разумни в момента? Не че няма да излезат, има вероятност да ви излезат, ако не гръмне някой стоп преди това.
    Но не забелязвате ли, че пазарът е продоларово настроен? То и от самолет си личи. Все повече трейдъри осъзнават, че не бива да се
    върви против суапа. Стискам ви палци и ви желая успех!

Коментар

• Коко

И аз си купих малко да има от какво да губя
      D.Y.F-091066

Коментар

• Притеснява ме че петрола днеска поевтинява, което дава подкрепа на долара. Иначе и аз съм в кюпа от 1.2740 сл 1.2720 цел 1.2830. Ако падне и тоя стоп ще почивам.
        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Стоп 1.2690 ТП 1.2846

Коментар

• Аз купих от 1.2740

Коментар

• masagor

Може от 1.2705 да се опита да се купи със стоп 1.2685 - 20п , за по сигурно но и 1.2695 е разумно трябва да издържи , ако не издържи купувай на 1.23 някъде чак.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor
                zdraweite kolegi...i az smiatam da kupuwam EUR/USD ot tezi niwa, no ne iskam da riskuwam s goliam SL...ta spored was ,kude e razumno da go postawia...2740?...inache ako izleze analiza mi wijdam target 2935
                koko,pomagai brat!
                Абсолютно си прав за целта 61.8 ако бие следваща 2630 и следваща 2460, но за по коректен стоп който да издържи до корекция ако падне 2735 не може да се каже преди да видим къде има дъно

Коментар

• zdraweite kolegi...i az smiatam da kupuwam EUR/USD ot tezi niwa, no ne iskam da riskuwam s goliam SL...ta spored was ,kude e razumno da go postawia...2740?...inache ako izleze analiza mi wijdam target 2935
                  koko,pomagai brat!
                  Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• eur/usd

buy eur/usd 1.2765 tp 1.2900 ..shte zakrivam ako probie chustvitelno pod 1.2700 ;-) uspeh na vsichki

Коментар

• Първоначално изпратено от Daylight
                      Вчерашния BUY ot 1.2830 mi go udari stop na 1.2790 въпреки това мисля че движението което очаквам към 1.2950 не е лишено от смисъл.
                      Мисля че зоната за покупка може да е 1.2755 - 1.2725.
                      А не бива 1.2740 да пада ако ще ходи над 2850, има вариянт там да завърши 4 но ако го бие излизат цели доста надолу

Коментар

• Вчерашния BUY ot 1.2830 mi go udari stop na 1.2790 въпреки това мисля че движението което очаквам към 1.2950 не е лишено от смисъл.
                        Мисля че зоната за покупка може да е 1.2755 - 1.2725.
                        Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• eur/usd

Mislq,che nqma da premine granicite na reindja predi da opovestqt reshenieto na centralnata banka za lihvite.Vie na kakvo mnenie ste ?

Коментар

• Всичкото народ тука сме чейнчаджии - купуваме и продаваме валути, хехе, има иначе тук аз знам за 3ма колеги които имат по някое и друго бюро, но нямах това в предвид

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh
                              Първоначално изпратено от koko
                              Първоначално изпратено от absfresh
                              Гледам Баба Гица - GGG, купила от 109.40 и мисли че това е края гони 4 фигури но да видим това ли е
                              Коко, вчера много ми помогна с този коментар. Мислех да затварям на загуба и щях да хвана абсолютното дъно. Вместо това добавих и сега се измъкнах на 0. Коя е баба Гица-GGG? Търсих в потребителите, но не я намерих.

Едно приятелче -Жоро, чейнчаджия като нас, собственик на форекс фриизоната
                              Е това съвсем не го разбрах. Наскоро открих форума и ми е малко трудно да ви следя жаргона. Вие чийнджове ли имате? Аз търгувам с инвестиционен посредник Делтасток и съм на една платформа от къщи от пс-то.
                              Тука повечето са така, само обемите са различни. Успех
                              http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                                Първоначално изпратено от absfresh
                                Гледам Баба Гица - GGG, купила от 109.40 и мисли че това е края гони 4 фигури но да видим това ли е
                                Коко, вчера много ми помогна с този коментар. Мислех да затварям на загуба и щях да хвана абсолютното дъно. Вместо това добавих и сега се измъкнах на 0. Коя е баба Гица-GGG? Търсих в потребителите, но не я намерих.

Едно приятелче -Жоро, чейнчаджия като нас, собственик на форекс фриизоната
                                Е това съвсем не го разбрах. Наскоро открих форума и ми е малко трудно да ви следя жаргона. Вие чийнджове ли имате? Аз търгувам с инвестиционен посредник Делтасток и съм на една платформа от къщи от пс-то.

Коментар

X