IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коко, ако заработи Иранската петролна борса и за базова валута използувет еврото. Ако там цъфнат брокерите от Венецуела, Колумбия и Еквадор!?!? Ако руснаците отворят борса и почнат да котират всичко в рубли - енергоносители, метали и прочие. Тогава 1,4 - 1,55 ще ни се виждат смешни. Ще се бълбукаме някъде около 2,30, може би 2,80?? Сега да не ме вземете и мен на майтап. Уа-ау!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• 2690 +-10пипа. там очаквам дъното. По принцип сме си в рейндж межжду 27 и 29. Можем след 2-3 месеца да "атакуваме" 31-32. Мое мнение. Не ангажирам никого. Сериозно движение, в която и да е посока не очаквам.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Виж Петър ти наистина говориш за това 1.40 постоянно при спада се изгуби за малко под 1.19 и пак започна от 1.24, аз отворих тема долар капут да живее еврото на 1.19 и отворих друга тема евро капут да живее долара на 1.2970 - виж във фрии зонето.

Доне очаквам още едно качване към 1.3350 вероятно от макс 1.2450 под това си е за надолу и от там биг Мама с първа цел 1.19, така ми се вижда средносрочно, краткосрочно очаквам ход от поне 100п нагоре към 2850 откъдето надолу за 1.2630. От там нагоре за 1.2940 и надолу 2450 и пак горе 3350 откъде то 1.19 но това са само гадания. Наистина 2850 - в момента ми се вижда реална краткосрочна цел.

Успех

ПП А Петър все забравям за 100те долара ще ти звънна утре хехе

Коментар

• Дон Карлос, мисля че никой от нас не е Уорен Бъфет или шеф на Мизухо, та да се ангажираш толкова ясно с прогнози.
          Просто в момента Щатите печатат пари което неминуемо обезценява долара, поне докато републиканците са на власт. Това го знае всеки републиканците на власт - слаб долар, Деморкатите на власт - силен долар.
          Поздрави !
          Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• EURUSD

Краткосрочната ми прогноза за днес - от тук (1.2731) очаквам почти фигура на юг!!! :-)

Ако съм прав ще се видим пак при нива 1.2650 ;-)

Коментар

• П.Караиванов

Караиванов, аз също не мога да се стърпя да не ти отговоря. Откакто посещавам
              този форум, на който ти си създател и за който искрено съм те поздравявал, та
              откакто го посещавам, доста време вече, ти имаш една единствена прогноза, която
              повтаряш периодично - EUR/USD - 1.40 и отгоре! Само че това никога не можа да се
              случи. Сега гледам си повдигнал мизата - 1.50/1.55 и по този начин си направил
              прогнозата си абсолютно непостижима. Едно е мерака, друго е реалността. Нали си
              даваш сметка, че няма кой да ти угоди, като допусне ниво 1.55. Никой няма да жертва
              световната икономика в твоя чест, поне в обозримо бъдеще.
              За разлика от тебе аз рядко давам прогнози, 2 - 3 пъти годишно, но ги аргументирам
              както трябва. И ако ти си забравил, всеки от по-старите може да ти каже : НЯМА
              ПРОГНОЗА НА ДОН КАРЛОС, КОЯТО ДА НЕ СЕ Е ОСЪЩЕСТВИЛА. Дори частично.
              И накрая, /съвсем не на шега!/, ползвам един безпогрешен индикатор и той е Петър
              Караиванов. Каквото каже, винаги става обратното. А пропо и други колеги ползват
              същия индикатор. Желая ти успех!
              ПП.Пропуснах нещо. Аз давам прогнозите си за обръщане на посоката
              доста преди моментното движение да е приключило и ми се струва, че
              по този начин съм реално полезен. А твоята прогноза се състои в това,
              когато посоката е северна, да викаш 1.40, 1.50! То пък никога не става...

Коментар

• EURUSD

Здравейте, колеги-спекуланти :-)

Мен ако питате наистина от самолет се вижда, че еврото приключи с тренда и доларът ще търси нива под 1.2000, а защо не и под 1.1500 ???
                Това разбира се е дългосрочна прогноза, а защо не и средносрочна, но не виждам как от тук курса ще търси връх над 1.2972 - може да стане само с интервенцията на някой много голям играч(и), но не вярвам! Връх вече си имаме! ;-)

След като страстите около Иран се поуспокоиха и вече се чува дори за преговори, то основния фактор за слаб долар започва да отпада. Съвсем скоро ще стане ясно дали ЕЦБ ще вдига с 50 б.п., което пазара вече е вкалкулирал в курса! Няма да се изненадам ако се изправи Трише и ... отложи покачването! :-) Всеки знае какво ще последва от това....

Много се разписах, но исках да изкажа някои мои мисли и ще се радвам на мнения различни от моето! ;-)

Успехи! :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
                  Spored men e glupavo da se vliza na 1.2740, ne si sruva suotno6enieto risk pe4alba, po razumno e da se iz4aka da se vidi kakvo 6te stane na 1.2690, li4no moe mnenie, ina4e uspeh na tezi koito sa vlezli v momenta.
                  Аз твърдя че 1.2740 е един перфектен вход, но във форекса всичко е възможно, оказа се че на практика не съм прав за входа но на теория мисля че е точен. Но па вкус и цвет тавариш нет.

Коментар

• Spored men e glupavo da se vliza na 1.2740, ne si sruva suotno6enieto risk pe4alba, po razumno e da se iz4aka da se vidi kakvo 6te stane na 1.2690, li4no moe mnenie, ina4e uspeh na tezi koito sa vlezli v momenta.
                    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от seсorito
                      Първоначално изпратено от koko
                      Стоп 1.2690 ТП 1.2846
                      Koko zdrasti ...az da ne se barkam v kupona .....osobeno za 1.55 ?/$ ....samo da ti obarna vnimanie ...grafica H3 se zaformq edin Falling three method ..dano da ne barkam....uspex za niva nali znae6 1,269 i ako tralalalalalal aide stiga sam se pravil na maistor no vse pak metni edno o4e na taq grafica ....Uspex i mnogo doxodna
                      Аз не споря че 1.2690 ще падне, дори може и утре да стане, но после ще се качим за връх над сегашният, аз просто виждам едни 100+пипа нагоре, може и да греша, но и оня ден когато тръгнах да продавам от върхът пак ме критикуваха че пикая срещу тренда, сега пак съм срещу тренда е мааму стара а кажете къде е тренда да знам да не съм против него. Аз отигравам интрадей и скалпинг за мид терм игра имам дълъг долар канадец за 1000п цел и чакам за къса паундйена от 212 пак за 1000п, вероятността за грешка е доста голяма при интрадей игра. Освен това дългите ми евра хеджират къси такива

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
                        Hora ne vi li se struva 4e se vlijaete edin ot drug, i ako edin sburka povli4a vsi4ki.
                        Тук се споделят мнения, нормално е да има различни.Не приемай всичко за чиста монета.Сам си преценяй.Успех
                        http://www.save-darina.org/images/banners/dari2.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
                          Стоп 1.2690 ТП 1.2846
                          Koko zdrasti ...az da ne se barkam v kupona .....osobeno za 1.55 ?/$ ....samo da ti obarna vnimanie ...grafica H3 se zaformq edin Falling three method ..dano da ne barkam....uspex za niva nali znae6 1,269 i ako tralalalalalal aide stiga sam se pravil na maistor no vse pak metni edno o4e na taq grafica ....Uspex i mnogo doxodna
                          Trade the News

Коментар

• Re: EUR/USD

Първоначално изпратено от Дон Карлос
                            Колеги, не ми се ще да се бъркам на никого, но смятате ли, че тези
                            дълги позиции са много разумни в момента? Не че няма да излезат, има вероятност да ви излезат, ако не гръмне някой стоп преди това.
                            Но не забелязвате ли, че пазарът е продоларово настроен? То и от самолет си личи. Все повече трейдъри осъзнават, че не бива да се
                            върви против суапа. Стискам ви палци и ви желая успех!
                            Така действат ловците на дъна.

Тънки интрадей поръчки с близки стопове.
                            Всеки да прецени рисковете сам за себе си

Коментар

• Hora ne vi li se struva 4e se vlijaete edin ot drug, i ako edin sburka povli4a vsi4ki.
                              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Дон Карлос - просто не можах да се стърпя на поседният ти пост да не ти отговоря.
                                Извинявай но от кой самолет точно гледаш че $ е за покупка?
                                Аз съм си стъпил здраво на земята и както и да погледна нещата, $ е все за продаване с цел около 1.50-1.55 до края на годината в Е/$.
                                Аргументите ми знаеш къде да ги прочтеш.Аз имам такива,а не споделям само че "ми се струва,че е за покупка или за продажба" само защото така ми се струва.
                                Успех на всички спекуланти.

Коментар

Working...
                                X