IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фин Гуру,

Аз кога ще излезе дългата не знам, след 1.2450 очаквам рейндж и нагоре ще сметнем кога, но да не стане така да слагаме тигана докато рибата не се е хванала, и аз съм яхнал доволно суапа, но нека помислим малко по-краткосрочно. Рад който е спец на макадаката, твърди че вчера идеално сме завършили ъпа, тоест не очаква краткосрочно връхче, на мен обаче ми излиза нещо към 1.2930 днес или утре сабале откъдето да тръгне С, и ми е интересно около 2818 какво ще стане

Коментар

• Dona e prav, mnogo burzate momcheta, investicionnite banki kazvat 1.30 chak na 01.01.2007 po satelitnoto bloomberg radio makar che az mislia che i po rano shte stane tova (septemvri, oktomvri), govorim za traini niva razbira se vremenni probivi sa vuzmojni i liatoto pri niakakvi po skapani danni za deficita i consumer confidence ili voinata v Iraq. Evroikonomikata pokazva muskuli i ne vijdam seriozni prichini za obrushtane na trenda v skoro vreme, inflacionnite indikatori sushto ne sa seriozni v evrozonata MAI??. Az na poziciiite EUR/USD prosto shte iahna lihvenia diferencial i tova e che ne mi se zanimava v momenta neshto s tiah. Po interesno e kakvo stava si hienata tam dali shte ima rally ne znam, ako trugne consumer confidence nagore v Japan shte se nalapam edno hubavo, nema labavo za purvi put sled 80-te Japan mai sa gotovi za skok v ... shte vidim kude tochno!
      Uspeh! Happy Hunting kakto se kazva v takiva sluchai!

Коментар

• Доне, възможно е да си прав, но на мен това на което сме свидетели, на база скромният ми опит ми изглежда като една сложна 4ка - на която сега ни предстой С или вече сме в това С - то поне небива да е сложно, ако съм прав то тогава нива над 1.30 са неизбежни и колкото по-дълбоко е това С толкова по-висока 5 ца ще видим - Ако С завърши около 2630 то 5 ще е около 1.30, ако стигнем 1.2450 - под това ниво е доказателство за край, едва тогава - ако обаче удържи целта ще е около 1.3350.
        Но всичко е възможно в движение ще преценявам, нали ти казах вчера - да ми излезат тия селове пък тогава ще му мислим
        Успехи

Коментар

• Re: кoko

Първоначално изпратено от Дон Карлос
          Здрасти, Коко! С твое разрешение ще си позволя да се усъмня, че ще видим нива
          1.3350/1.34 толкова скоро. Преди 2 дни Супертрейдър изказа едно мнение, че ЕЦБ
          е възможно да не вдигне лихвите на 8 юни, а преди няколко дни аз писах един
          пространен коментар по този въпрос по друг повод и за друго място. Ако представлява
          интерес за тебе, а и за другите колеги, ето съвсем кратко резюме.
          За невдигането на лихвите има най-малко две основателни причини:
          1. Излезлите напоследък данни от Европа не са на 100% пролихвени. Определена вина
          за това има и евтиния долар, респ. скъпото евро, което неминуемо задържа икономическия
          растеж в ЕС.
          2. И при най-малка възможност, т.е. ако няма крещяща нужда от това, ЕЦБ няма да вдигне
          лихвите. Да не забравяме, че не само американците са хора, в Европа също живеят хора,
          които имат нужда от просперитет, нормален бизнес и икономически растеж, а това със силна
          национална валута не става. Освен това един такъв ход на ЕЦБ би бил достоен отговор /и
          необходим!/ на изцепката на Бернанке от 27 април /май тогава беше/, която прати еврото на
          тавана и косвено се опита да тури прът на европейската икономика. В същото време такъв
          отговор би бил доволно невинен и елегантен.
          Ако пък вдигането на лихвите е абсолютно неизбежно, за да се предотвратят други злини,
          има и съпътстващ заседанието протокол, че и пресконференция след това и само едно
          изречение би могло да върне статуквото от преди вербалната интервенция на Бернанке.
          Ще ми се да вярвам, че Трише не е по-глупав от него.
          И така, на ход е Европейската централна банка.
          Желая ти успех!
          Done zdravei.Kak si obiasniava6 dne6niat raznoboi v predstavianeto (do momenta pone) na AUD i CAD kam USD .Az li4no go otdavam na tehnika .

Коментар

• кoko

Здрасти, Коко! С твое разрешение ще си позволя да се усъмня, че ще видим нива
            1.3350/1.34 толкова скоро. Преди 2 дни Супертрейдър изказа едно мнение, че ЕЦБ
            е възможно да не вдигне лихвите на 8 юни, а преди няколко дни аз писах един
            пространен коментар по този въпрос по друг повод и за друго място. Ако представлява
            интерес за тебе, а и за другите колеги, ето съвсем кратко резюме.
            За невдигането на лихвите има най-малко две основателни причини:
            1. Излезлите напоследък данни от Европа не са на 100% пролихвени. Определена вина
            за това има и евтиния долар, респ. скъпото евро, което неминуемо задържа икономическия
            растеж в ЕС.
            2. И при най-малка възможност, т.е. ако няма крещяща нужда от това, ЕЦБ няма да вдигне
            лихвите. Да не забравяме, че не само американците са хора, в Европа също живеят хора,
            които имат нужда от просперитет, нормален бизнес и икономически растеж, а това със силна
            национална валута не става. Освен това един такъв ход на ЕЦБ би бил достоен отговор /и
            необходим!/ на изцепката на Бернанке от 27 април /май тогава беше/, която прати еврото на
            тавана и косвено се опита да тури прът на европейската икономика. В същото време такъв
            отговор би бил доволно невинен и елегантен.
            Ако пък вдигането на лихвите е абсолютно неизбежно, за да се предотвратят други злини,
            има и съпътстващ заседанието протокол, че и пресконференция след това и само едно
            изречение би могло да върне статуквото от преди вербалната интервенция на Бернанке.
            Ще ми се да вярвам, че Трише не е по-глупав от него.
            И така, на ход е Европейската централна банка.
            Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
              Стамбе снощи имаше ли чат с Джо Рос, че ме мързеше да будувам до 4ч
              И аз заспах рано и не можах да го дочакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPEKO
                Споко коко,
                ще го оправиме това евро

Споко Спеко, от днес на сетне имаме 7 календарни дни за да заформим някакво дъно по Ганн някъде около 1.2450-1.2550 и от там идва твоето време за онова 1.3350 което говориш

Коментар

• Споко коко,
                  ще го оправиме това евро

Коментар

• http://forexmasters.hit.bg/eu007.gif

Коментар

• Това евро започва да ме нерви, вчерашното покачване не даде нищо на 4ч, никакъв сигнал, какво следва да стане. Ако 1.2800 падне ок.
                      Около 1.2820 имаме бай зона, много ми се иска тя да се активира, нищо че съм къс, защо - ССИ е важно да направи един връх на 4ч по-нисък от предишният, и да го направи по-рано от двойката - тоест би следвало тя да има импулсно покачване и да направи ново връхче било то и около 1.2940-70, но индикатора да не успее с което да сигнализира дивергенция.

Коментар

• Според скалпиращата техника сега трябва да се затвори половината йена и да се сложи 0 стоп на другата.

За двойката мисля че по принцип трябва да качи малко над 212 откъдето да тръгне надолу с цел поне 1000п но може да греша, причината да не започна къси е в гадният лихвен деференциал.
                        Успехи

Коментар

• Стамбе снощи имаше ли чат с Джо Рос, че ме мързеше да будувам до 4ч

Коментар

• Мерси Коко,това ми е от полза.Успешна търговия.

Коментар

• Гледам Баба Гица - GGG, купила от 109.40 и мисли че това е края гони 4 фигури но да видим това ли е

Коментар

• Първоначално изпратено от dep-j
                                Първоначално изпратено от koko
                                Да канадеца ме изненада с тоя пробив, но няма път надолу крайно време е да обръща, въпреки това аз няма да добавям сега при него а само по тренда, в смисъл когато подмине дългата ми

Spored men danoto 6te e na 09.15/20 .Ti kak misli6 ?.
                                Трудно е да се каже, аз съм сигурен че поръчката ми ще излезе, но честно казано този пробив ме изненада

Коментар

Working...
                                X